90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 500
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Добро и хладно утро!
След три дни с плодови вечери съм - 100 гр. Зациклила съм около 57,5 - 57,6 и не мърдам newsm78 Да не би пък това да е моето тегло newsm78

Ирка, прекрасно кафе Hug!

Успешен ден на плувците днес -Genni и Sunny Sky
Курдов - ти за треньор ли се каниш? Според мен стой на резервната скамейка и не се тормози. Отпусни я тази душа, достатъчно други тревоги имаш, за да се тормозиш с някакво си кило  Hug Hug
Лаура84, от попиване на слънце в събота и неделя (това ми е за трети път през това лято  Embarassed)лъчи не му останаха  Joy Виж колко е мрачно днес!

Хубава и спорна седмица! До по-късничко!  bouquet  bouquet

# 61
    Добро утроооо!
  Днес плюса е тлъст след вчерашният обезводнен ден, както си знаех.
  Днес плодов първи - кайсии, сливи, смокини,пъпеш, моркови и сушен кокос е менюто.

Малкият си дойде от почивката с дядо му и ми е лудница. Вчера подготвяхме тетрадки за първият учебен ден. Гладих, прах...вечерта се трупясах рано, рано. Не съм тренирала, надявам се довечера да намеря време.
  Браво на вас за клековете Hug

Мими, Виляна
, приятно моренце   Hug

Успех на водните момичета днес Peace

izgariashtata, Trilli, Genni, dilyana , Mims_T , Христинчето, честити минуси Hug

Курдов,
измъквай се от тоя алкохолно-нережимен кръг Close

Кюфтенцата от киноа не са режимни заради яйцето, дори да се махне пармезана. Wink

# 62
Добро утро.

Гени много ти се радвам Heart Eyes Hug

От 10.09 реших да почна втора врътка, вече дините са гадни на пазара остана едно грозде хубаво дето аз не го обичам обаче Sick така че нищо не ме спира да възобновя плодово зелевите си дни Mr. Green

Правих някакви криви сметки по луната ма понеже съм грандоман гледах не водния, а да ми съвпаднат поне два плодови дни с луната в месеца Mr. Green

Ако има желаещи да почнат с мен ще се радвам на компания,също и такива да сверят календара  че малко съм Винету с тоя лунен календар #Crazy

# 63
  • софия
Добро утро!Днес след китайския ориз +500(заслужено).Синът ми утре трябваше да почне детска, обаче днес се събуди с разтройство и повръщане, сега се притеснявам да не зарази бебка Praynig.
Менюто днес :закуска:половин банан, обяд:макарони и краставица, а вечерята ще е сладка.

Успешна седмица!

# 64
Ехо, здравейте! Записвам се и аз, стартирам с заветните  Embarassed 84 кг, целта ми е до 15.12.2015 г. да съм 65 кг. Започнах и на фитнес, та да видим до къде ще я докараме.
За днес: з - банан, о и в - яйца със салата.

# 65
  • У дома
Сънии, как върви водния, аз налях втори литър вода вече, днес голяма жажда чак не мога да повярвам hahaha Joy
ЕленкаСавова, добре дошла, яйцата за деня са 3 цели и може още два три белтъка Peace
Банда и аз днес започнах клековете, ако трябва да бъда честна, много бързо ги направих и грам не усетих натоварване, сигурно от степера съм заякнала точно в тази "зона". Също и всеки ден навъртам сериозен километраж с дребоса, сега не се спира и за секунда, а и навън доста играем.
Аз правя хляб за ММ и дребоса, той изненадващо май ще се прибира по-рано от предвиденото, та днес ще се "посрещаме" hahaha Joy
Курдов, какво реши за деня, какво направи днес? Да вадим ли бухалките или се вразуми за днес hahaha

# 66
Здравейте банда!!!!!! Нямаше ме един ден и вие даже нова тема сте започналиии  Peace Hug Hug
Днес съм жестоко демотивирана от числото, което видях на кантара ... Не се бях мерила след водния и днес реших и оп ... 79,9  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Исках да попитам има ли периоди на качване, защото аз в тези дни си бях стриктна и нямам изкушение, което да е виновно за този резултат ....  newsm78 newsm78 newsm78 Наистина съм много разочарована.. Днес съм на плодове , може би ще изкарам моно грозде, но още не знам. Нямам много време, после ще ви дочитам. Приятен ден на всички!   bouquet Hug

# 67
  • София
Привет,
kimbell1, има такива периоди и аз в момента съм в точно такъв. Стискаш зъби и продължаваш. Най- важното е да не се отказваш  bouquet
dolce miele, има тема с рецепти ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0;topicrefid=19  само ги чети внимателно, че понякога има и не режимни Hug
Курдов,  кажи  ми само хапна ли зелен фасул с кисело мляко? И моля те не се тормози и ти душа носиш:hug:
Sunny Sky, успех и на теб с водния, изпущила съм те тази сутрин Embarassed
Илианка,   bouquetнещо май през пост чета Grinning
Гени няма да имаш плюс нали тази врътка е по - различна от преди Heart Eyes
ЕленкаСавова, добре дошла  bouquet
Купих си продукти ще си правя Рататуй по тази рецептаhttp://bonduelle.bg/eating/kuhnite-po-sveta/frenska-kuhnja/ratatuj/ без бялото вино естествено, то и лимон нямам, но предполагам ще стане вкусно. Утре ще го хапна със сирене, а ако остане ще го мисля според деня

# 68
  • У дома
Кимбел, споко резултатът от воден е мноого нисък и е нормално след това да си повече. Какво яде последните дни след водният? Салати имаше ли достатъчно, вода пиеш ли? Да не чакаш МЦ?
Обикновенно (съдя включително и по себе си) хората след воден са озверели от глад и хапват солидно и основно месо, естесвено на другия ден - минимум кило отгоре. Аз утре мисля да хапна кисело мляко на О и на В, просто след воден тялото достига наистина ниско тегло и има нужда да се осъзнае и да задържи килограмите, хапнеш ли нещо месничко (а ние всички искаме месо след воден), тялото си го задържа, защото мисли че скоро пак ще има воден и няма да го храниш.Това са абсолютно мои разсъждения и може въобще да не отговарят на действителността. Затова не заангажирвам никого с тях. Аз ще пробвам след този воден к.м. досега все мръвки съм "плющяла" и съм била поне с кило отгоре, и ще ви кажа резултатът Hug
Вангоби, няма ли някоя по лесна рецепта, да сджуркам всичко наедно и да го метна във фурната? Аз мноого обичам зеленчуци и май ще се поразровя за някое "Рататуи"  chef А за плюса, утре ще чуете. Аз не съм като нормалните хората, май само аз и Фифи бяхме с плюс след воден Simple Smile
Съни, мини кажи как върви водният?
Курдов, каква я свърши за обяд? Гладуваш ли? Naughty

# 69
  • Targovishte
Ехо банда   bouquet

ГЕНИ и до другите
Послушах ви и не правя воден. На обяд хапнах пиперена манджа с два огромни пиперища, кюфте, кебапче и ФПХ - май малко прекалих, но ми дойде многу добре.
ВАНГОБИ
Затова съм на този хал сега - ЯДОХ, вчера цял ден на тази манджичка бях, че и следобеда  Embarassed Embarassed хапнах една паница, освен на обяд и на вечеря. Много я обичам. Мога цял живот на това да карам. Естествено не се минах и ядох и хляб - бял   Banghead Banghead Banghead И пих уиски със фъстъци Banghead Banghead BangheadBanghead Banghead Banghead

Сега вечерята е под голям въпрос КО ШИ ЯМ. Ще мина през СВА и каквото са сготвили. Ако има катък - това ще е. И салата разбира се домати и краставици. Ако пък хептен нищо не си харесам  - сладко ще е.

И малко мрън
Скрит текст:
ОТ три месеца се боря с банки, искам да си рефинансирам кредитите - два потребителски, една кредитна карта и два стокови. Извадил съм сигурно 1999 документа и накрая успях в ДСК. Но пък сега се моря да вадя ответни документи че съм се изплатил и че съм закрил кредитите. Ужас е. навсякъде ми искат пари - в ОББ - 50 лева, в ТВI - 18 лева, в FI-банк 30 лева, ужас, ужас, ужас. Това са пари само за една бележка - удостоверение. Същите суми дадох и за удостоверения за това какво дължа и по коя сметка новата банка да ги преведе. Искам да кажа че досега хвърлих над 200 лева по документи, а още не мога да освободя новия кредит. МРЪН!!!

# 70
  • София
Ооо, Гени да не мислиш, че аз ще си играя като по рецептата. Слагам всичко нарязано в тенджерата и каквото излезе Mr. Green Иначе има различни рецепти, даже и за печено  bouquet
Курдов, а така поне си облажил! Hug Споко килограмите се свалят, толкова си постигнал до тук, а ти за един килограм се кахъриш! Напълно те разбирам с банките и ние имаме една ипотека дето ни тежи като воденичен камък на шийте. То май рефинансирането точно от тази гледна точка не си заслужава, много нерви и пари и накрая неясен резултат.

# 71
  • У дома
Курдов, браво за менюто и кофти за "продцедурите", ей това не мога да разбера в БГ, как за всичко ти искат пари, че и нагли, мислят, че са си в правото. Колкото по-беден народа става, толкова повече пари за всичко искат. Като бях в БГ дадох 18лв да се подпишат, че Лили е моя дъщеря и още 36лв, баща ми да вземе акта като стане готов, това само за 1мин, да се подпише нотариуса ooooh! ooooh! ooooh! Тук ми завериха всички документи - Напълнооо безплатно, айде кажи как човек да живее нормално в тази държава #2gunfire
Вангоби, мисля Тинки или Стаси, бяха правили такова нещо, ама голяма красота, нареденичко в тавичка, ама мисля всичко наведнъж. Нещо такова мисля и аз да направя, но незнам кога ще е hahaha
Скрит текст:
Ей нещо такова ще е хубаво да направим, какво мислиш newsm78

# 72
Добър ден на всички   bouquet
От вчера най- официално и аз отново в редицата на отслабващите, просто няма как след тоталното- извинявам се за думата, освинване на морето. Там ядох каквото ми видят очите и естествено резутата е на лице +3,5кг за седмица ooooh! ooooh! ooooh!
Старирам от 61кг. и този път целта ми е да стигна под 55кг.

Менюто вчера беше:
З- грозде
О- 2 кюфтетета на скара и една малка пържолка, огромна салата домати, краставици и печени чушки
В- домати, краставици и малко сиренце, и малко бри

Днес:
З- 4 сини сливи, след 2часа 1 нектарина
О- Картофено пюре, зеле, моркови и цвекло
В- Варена царевица и пак салата

За сега лек ден, ще пиша пак щом измисля меню за утре.

# 73
Гени, не съм правила аз рататуй в тавичка  Peace. Някой прави, ама не бях аз. Чакам ти плюса утре  hahaha

Някой беше правил бананов сладолед, ще сподели ли пак как?  Praynig

# 74
  • Targovishte
ГЕНИ, ВАНГОБИ -
Скрит текст:
целта на рефинансирането е да си взема кола, че тази моята сдаде багажа от всякъде. Ей на, вчера ми се закучи контакта - ключа влиза и не може да се върти. Че търсих ключар, ама ходих първо на сервиз защото не знаех към кого да се обърна. И през цялото време пеша - като се заключи се заключва и воланът. Иначе трябваше платформа да търся. Ключарат го домъкнах до нас с такси, бърка ръчка и човърка - 10 мин. махна някво търкалце и сега работи. Но ми струваше 50 лева. "Неделя е все пак", каза кожодерът. Отделно че колата изгни от всякъде, по време на движение ми падна капакът на резервоара - металното най-отвънка, а не капачката. И сега освен всичко си е направо франкенщайн.

БАНДА
  в петък, събота и неделя ще бъда на семинар във Велико Търново. Има ли някой от там - да се видим на по кафе. Така като гледах програмата, в събота в късния следобед ще има и свободно време. В петък мисля вечерта също ще мога да откача половин-един час. Много се надявам да има някой.  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт