90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 493
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Izgariashtata, ще си правим компания.
И аз искам рецептата за кюфтенцата от киноа.

# 46
  • Калифорния, САЩ

# 47
Мими идвай  Hug Ще ти преотстъпя кукара
Айде сега да не ми го урочасаш ММ  Mr. Green
Стаси аз карам твоя морски  режим  Crazy Най-добре като се върна да забравя за кантара  Shocked
Няма да го урочасвам, пожелавам му да е жив и здрав и все така да ви угажда...в крайна сметка щерката отказаМетеорите, щяла да се убие от път, така,че ако е рекъл господ и сме живи и здрави от 18.09 пак на Тасос hahaha

# 48
VAVA, и аз започнах на 1-ви. Wink
Аз също ще помоля за рецептата за кюфтенца с киноа!  bouquet
И всъщност, има ли рецепти към темата? Линка към рецептите от книгата не ми дава достъп, същите ли са като книгата издадена в България (която имам) или са преведени от чуждестранно издание? newsm78
Днес си похапнах разкошно. Mr. Green З- ананас+ кафе, О- 1 пълнена червена чушка с ориз и боб+ 2 малки филии ПХ и малко сос от хрян (не можах да стигна до салата изобщо, така се наядох с едната пълнена чушка Shocked ), В- грах с гъби и картофи по индийски+ салата айсберг, червена (сурова) чушка и зелен лук. Heart Eyes
За утре: З- банан или пъпеш или и двете, ако се събудя по-рано+ кафе, О- хляб с лютеница+ салата или ПИЦА, ако имам време Grinning + салата, В- купих си пак 2 малки пастички Mr. Green , че даже има и 1 тулумбичка hahaha, но нея ще я разделя с мама и с детето. Wink И РЧШ, разбира се. Twisted Evil
След вчерашния белтъчен съм -1 кг. Всъщност, за първите 4 дни не отчитам резултат, защото се хранех много разпокъсано или след 20 часа (макар и режимно), или не се теглех..... Crazy Предполагам, че ще удължа диетата с една или две четворки, то реално първите ми 4 дни не бяха съвсем по правилата, с това късно или разпокъсано ядене.... Tired

# 49
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички  bouquet
Ир  bouquet грабвам красивото кафе  bouquet
Илианка не пише в последно време newsm78
Днес пак съм на плюс 600 гр. не знам какво става това от което съм сваляла предишни дни сега качвам #2gunfire
Менюто ми е диня и пресни орехи за днес Simple Smile
Виляна 81, прекрасна морска почивка ви пожелавам  bouquet
Успех във водния днес на Гени Hug
 bouquet

# 50
  • Калифорния, САЩ
  Обожавах черниците на село при баба, Боже, колко отдавна не съм ги яла!

Закуска за вас, а аз лягам, че мънъкът ми взе силите днес  Hug Hug Hug.

# 51
Добро утро!
Ir74, благодаря за кафенцето! Толкова красиво,  че чак не ми се искаше да отпия...  bouquet
Вече пътувам към София и по пътя ще ми дойде добре. Laughing
Днес - плодов, тъкмо няма да го мисля какво да нося за хапване. Като начало съм си нарязала три прасковки в една кутия, а после ще видим...
Четох това, което сте писали вчера. Браво на всички режимни!   bouquet
А, на всички нережимни  -    bouquet , вярвам, че всичко ще си дойде на мястото!
Лек, отслабващ ден на всички!   Hug

# 52
  • Targovishte
Добро утро, банда   bouquet

ИРКА
   Hug Hug Hug Взимам си от страхотното кафенце и от виртуалната закуска   bouquet С тези черници нахлуха толкова спомени от детството ми. До 4-ти клас живях на село и през лятото с другите деца не пропускахме да се омажем обилно с черници  Hug

След кулинарно-алкохолната вакханалия която си причиних през почивните дни  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed днес идеята ми е да направя воден или поне плодов. Засега тръгвам на вода, пък ще видим докъде ще я докарам.
В интерес на истината плюсът общо от двата дни не е чак толкова голям - общо около 1,1 кг, но си заслужавам наказанието  Banghead Banghead Banghead
Имам си страхотен махмурлук, пък и още ме държи мускулната треска от събота.  #Crazy #Crazy

На всички пожелавам прекрасен ден и успешна седмица   bouquet Hug  bouquet

# 53
Добро утро,
Мими, сега се чудя между теб и Вили, къде да се присламча  hahaha
Курдов, един воден направо. Наказанието си е наказание, какви са тези плодове...

# 54
  • Бургас
Добро утро и честит понеделник!
Genni,как си?   Hug Готова ли си за водния ден, аз съм!   Blush
Това е рецептата:
http://cookinglslbg.blogspot.bg/2014/05/blog-post_3549.html?m=1
Естествено ще ги направя без пармезана, мисля да добавя малко моркови и ще ги изпека на фурна!  Но да мине днескашния воден, че не искам да мисля за манджи отсега, да не се изкуша нещо.  Joy

# 55
Добро утро Simple Smile))
След вчерашния бобов ден, отчитам -0,200гр.  newsm44. Бавно и славно се движа надолу.
Днес ВГХ:
З: праскови
О: хляб със салата и патладжан
В: постни квадрати намазани с мед и тахан
Ир, и аз обожавам черници, като застана пред дървото и забравям да си ходя  Laughing
Курдов, днес плодов и ще се наредят нещата  Hug

# 56
Здравейте и от мен! Честита нова тема, да е позитивна и само доволни коментари и минуси да се четат тук!  Crazy

Аз последните дни тичам, вървят четворките ок, само дето вчера вечерята ми вместо белтъчна беше смесена...  smile3538 Като не съм се теглила вече седмица и лекинко губя мотивация по завоите. Уф, всъщност моята почивка не изисква да правя четворки дълго, ама пусто нали уж се бях зарекла... Още малко остана, в четвъртък ще съм си вкъщи при кантара сутринта.  Blush

Тинки Благодарско, без теб закъде сме...   bouquet А щом тялото ти си е свикнало на тези килограми, дали пък не е това твоето тегло?  Hug
Ир Аууууу, много красиво кафе и черницииииии (потекоха ми лигите направо) днес! Благодаря!  Hug
Поздравления на jpg за спокойно миналия воден, стискам палци днес за Genni и Sunny Sky!   bouquet
Мими, Виляна, Irinita Фините морски сирени как са?  Wink  Хайде, попивайте с всички сили последните хубави слънчеви морски дни!  Heart Eyes
Курдов Вместо да се ужасяваш от себе си, спокойно!  Hug Relax, take it easy - пееше се така в една доста популярна преди години песен.  Crazy  Според мен няма смисъл да лашкаш организма си между смесено хранене с по-големи количества и нищо (вода). Направи си плодов ден, щом искаш, ама да ядеш, ей! Искам поне два килограма плодове да изядеш, ядки също!  Peace

Днес ми е ден за варива, ама като съм все с туристите, ще видя какво ще измисля.  newsm78  Честно, откакто тази година се захванах сериозно с 90ДД осъзнах колко ужасно смесени са винаги менютата, които предлегаме на туристите си. Ето, днес за вечеря - крем-супа от спанак (предполагам, че е с брашно и мляко), мешана скара с пържени картофи и лютеница и ябълков щрудел за десерт... Пак ще трябва отрано да предупреждавам ресторанта, че съм специална.   hahaha

Желая прекрасен ден на всички и успешна седмица!   bouquet

# 57
  • Габрово
Добро утро! Hug
Ир,с удоволствие ще споделя кафето ти,да можеше и реално,не само виртуално HugА черниците...ех,размечтах се.
Успех на Гени и още някой newsm78( забравих на кой) с водния днес.Само на Курдов-не!!!Никакъв воден-осъзнай се!
Вангоби,пиша аз,само че в малко телеграфен стил и си ме пропуснала,благодаря че се сещаш за мен Hug
Мими,чакаме да кажеш за подаръка.
В България изпукахте от жеги,а аз от студ,то и ФифиГени сигурно.Парно си пусках снощи hahaha
А аз си карам на някаква почивка,казвам някаква,защото си измислям режими и спазвам по ден -два,после други варианти...и така едно голямо нищо.Не се и тегля,защото се виждам сутрин колко съм отекла,няма смисъл да се демотивирам още.
Направих си сама сусамов тахан,защото тук не съм виждала.Ако някой знае как се казва и къде го продават по немско,да казва!Та със сусамовия тахан си направих бабагануш.Мисля и хумус да направя.
Това е,отивам да си събудя дядото,разни процедури,чистене и да излизам на разходка-дъжд,студ,не ме интересува,трябва да се раздвижа.Ще ви нагледам после пак.
Лек ден!

# 58
  • У дома
Добро утро банда, пак не съм доспала, но дребоса поне на първо пипане докато спи няма температура и ще я водя на детска, та мисля днес да спя hahaha Joy Затова и няма да пия кафе сега, ще си взема от прекрасното кафе на Ирка малко по-късно Hug
Илианка, виж в турските магазини при нас там го продават, може и при вас да го има там Peace
Благодаря на всички за подкрепата, днес ще го изплувам Hug Съниии, готова съм на "линия с каска", ще плуваме, днес за З, О и В- нйа-лесното меню: ВОДАААА
Стасиии, очаквай утре плюс от мен hahaha Joy
Днес да се похваля със страхотен резултат, -1кг, общо досега свалено, точноо 4кг, или най-ниско тегло от доста време насам 69кг Rolling EyesТамара, отново гооолямо благодарско, досега когато и да съм се вслушала в съветите ти не съм сбъркала (в плодов на О и на В си хапвам салати тази врътка, Тами каза, че е правила така, а всички знаем за резултатите й)   bouquet
Курдов, не прави глупости, какви водни, и какви плодови, нали само на луната newsm78 Преди една  седмици прави воден днес пак, айде стига глупости. Днес вземи си хапни : З-плод и кафенце, О-пилешки пържолки 2бр, примерно, с гоооляма салатка и В-обилно си хапни диняяя. Недей ден, през ден да гладуваш, ако искаш пречисти се днес само с кисело мляко, 2коф. на обед и 1 на В, но се снабди с 00 hahaha Joy
ХАйдее, по-късно ще намина пак, отивам да будя чешита да е водя на детска Hug

# 59
Добро утро!

Много сте писали и нова темичка имало  Laughing

Тинки   bouquet

Ир, страхотно кафе и закуска. Колко дрехи съм изпоцапала с черниците ( по нашия край са още - бубонки или дуди ) в не толкова далечното детство... Blush   bouquet

Sunny Sky, Genni - пожелавам ви успешен воден!  Hug

Браво за минусите, момичета!   bouquet

Курдов, ще го изчистиш плюса, не е кой знае какъв. Но не прави воден, преди няма и седмица прави. Направи си един лек плодов с ядки или нещо белтъчно. Hug

След белтъчния в събота бях на 0 - теглото след първия плодов ( 88,5 кг ). Варивата вчера минаха с ужасно главоболие и днес още ме боли глава - З - грозде, О - крем супа от картофи,глава целина,моркови,лук и тиквички + ФПХ, В - пак супа. Направих си салата на обяда, но не я ядох доматите бяха  Sick . Отчитам като грешка,че нямах салата. Няма да го допускам занапред.

След варивата - 87,7 кг - ( - 0,700 ). За 10 дни - ( - 1,8 кг ). Бавно, но славно и обиколките вървят надолу Blush . Всичко е 6 .

Днес 11 ден - въглехидрати  Heart Eyes

З - нектарини
О - хляб със салата и малко домашна маслинова паста
В - кекс и още нещо сладко, РЧШ

Днес ще започвам да правя лютеница за зимата. Дано докрая на седмицата да я направя изцяло  hahaha  Joy  . Ще ви наглеждам  Heart Eyes

Лек и спорен ден!  bouquet

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 08:56 от Цвете_93

Общи условия

Активация на акаунт