90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 500
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
От 1 септември съм отново на режима, че доооста поядох след подледното завъртане. Има ли с кого да си правим компания? Свалила съм ново приложение на телефона. Много ми харесва.

# 31
  • Targovishte
Ехо банда   bouquet
Втори пореден ден съм НЕ режимен. Да видим какво ще излезе от всичко това. Таблета ми се бъгна и мога да ви следя само от телефона.
Пия алкохол, яденето е ужас, вадете бухалките!!!!

Тинки   Hug Hug   Hug няма да пропусна да благодаря за новата тема

# 32
Привет, привет Simple Smile))
Приключих успешно с клековете, тренировката и хапването за днес. Утре ВГХ със следното меню:
З: праскови
О: хляб със салата и печен патладжан
В: постни шоколадови квадрати намазани с мед и тахан и РЧШ
Понеже нямам везна да попитам колко гр е една нормална филия пълнозърнес хляб. Знам, че Витата е 30, ама този е с нормални размери и се чудя колко от него да изям за обяд?  newsm78
Курдов, не го мисли толкоз. Наслади се, така или иначе през повечето време си твърде строг към себе си относно храната  Hug

# 33
Ехеее ВАВА добре дошла отново
Иринитка не съм споделила подаръка, бяхме на вилата и не отидохме до спиди...утре ако е рекъл господ hahaha
Ако щете вярвайте днес термометъра показа 40 градуса докато пътувахме обратно от Аркутино Shocked

# 34
Здравей,Мимка.Добре заварила отново. В София днес беше ветовито, а преди малко дори ми стана хладно и се прибрах. Днес съм на леща, утре ще ям хлебче със салата.
Приготвила съм айсберг, домати и краставици и сутринта ще си взема черен хляб преди работа.

# 35
  • Бургас
Мими,
Скрит текст:
до офис на Спиди ли ще ходите или до склада им, защото склада им е на "моя" територия. Наематели са ни и ще се радвам да ми се обадиш, ако подаръка ти е в склада им.
Вярвам ти за температурата, защото аз днес на плажа  се чувствах като във фурна с вентилиран въздух. hahaha, а беше само 36 градуса. hahaha
VAVA, добре си се завърнала Hug

# 36
VAVA, аз също започнах от 1.09. Ще вървим заедно  Hug

# 37
  • Бургас
Ммм сега като прочетох за леща и се сетих че във варива досега не съм яла. Но ще пробвам. Peace
Момичета киноа кога мога да ям?  Сестра ми правила страхотни кюфтенца с киноа, моркови и тиквички.  chef

# 38
 Sunny Sky, ако е на зърна във варива, ако е на брашно във ВГХ. Ще споделиш ли рецептата?

# 39
  Привет набързо! 3ти ден мина не съм пила вода и се издух яко, но не съм се спряла да чистя и нямаше време, утре първи плодов и дано източа водата. Първата чеворка няма да е с минус, но надявам се после да потръгнат. Утре ще ви прочета и ще пиша повече, дроб съм сега.

# 40
# 41
Мими идвай  Hug Ще ти преотстъпя кукара
Айде сега да не ми го урочасаш ММ  Mr. Green
Стаси аз карам твоя морски  режим  Crazy Най-добре като се върна да забравя за кантара  Shocked

# 42
Вили, и аз ида. Ще помагам на Мими да зарежда кукъра  hahaha
Кой е моя морски режим?  newsm78 Аз бая омазах там

# 43
Вили, и аз ида. Ще помагам на Мими да зарежда кукъра  hahaha
Кой е моя морски режим?  newsm78 Аз бая омазах там
Е точно де, и аз омазвам положението стабилно  Mr. Green
Идвай и ти  Hug

# 44
Sunny Sky и аз искам рецептата ако може. Голямата ми дъщеря стана вегетарианка от два месеца и се чудя какво да и правя. Тя харесва киноа а и знам че е много полезна. Аз вчера късно около 11 омазах плодовия и за последната четворка - 100 гр. Бавно , но славно надолу. Сега съм 64.800. Следващата ми цел е 63. Имам още време. Дано да стане . Отивам да работя, че почивката ми свършва.

Общи условия

Активация на акаунт