90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 506
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и хубав ден и от мен  Grinning
Аз от клековете имах ужасна мускулна треска, днес по се живее  Laughing
А вчера направих воден. Ей така от нищото го реших, не ми се занимаваше с храна, а и тия дни ми беше все нещо криво, та вчера изкарах на два чая и вода. Много лесно и леко мина. Не мога да ви кажа резултат, че не знам колко точно бях преди това.
Днес на обяд гледах уж да е нещо по-леко и хапнах салата със сирене и ФПХ. Закуска - парче презряла диня. Май ще минавам на грозде вече. В почивка съм, да не се обърка някой.
До скоро  Wink

# 16
  • У дома
Христинче, катми съм яла, даже имам замразени във фризера hahaha Нали са направени с вода, да не е ползвала някоя друга рецепта, ако не са с вода, може за вечеря Peace
Мими, ами хайде дано има подходяща оферта Hug
Аз хапнах една салатка на обед, може би и за вечеря нещо такова или банани, утре е воден и да имам сили да плувам. Има ли и други плувци с мен за утре newsm78

# 17
  • Пловдив
Genni,хаха нз с кво са правени.  newsm78
Сега май не мога да ям,защото нз с какво са правени.Уфф.  ooooh!

# 18
  • У дома
Хапни си за вечеря Peace И не го мисли, за обед може, но ако са с вода и мая, аз така ги правя по принцип Rolling Eyes Мноого хора обаче правят катмите с к.м., а понякога смесват и вода, и прясно мляко.

# 19
  • Пловдив
Хапни си за вечеря Peace И не го мисли, за обед може, но ако са с вода и мая, аз така ги правя по принцип Rolling Eyes Мноого хора обаче правят катмите с к.м., а понякога смесват и вода, и прясно мляко.

Да,най-добре за вечеря,за да не омажа сега положението на обяд.Довечера може ли малко шоколад да им намажа или със захар да ги поръся?

# 20
  • У дома
Абе хапни си две-три с шоколад или сладко или сладолед, захар ще ръсиш, това ще е голяма гадория да хрупаш захар hahaha Joy

# 21
  • Пловдив
Абе хапни си две-три с шоколад или сладко или сладолед, захар ще ръсиш, това ще е голяма гадория да хрупаш захар hahaha Joy
  Joy май ще е със сладолед,че и без това ми се яде.  Joy

# 22
Тинки   bouquet

# 23
Хайде и аз да се разпиша в новата тема, Тинки   bouquet
Поздрави от морето, много е горещо и сега се качихме с малката да поспи, добре че от утре го дават да спадат темп.- направо е адски горещо...
Мими радвам се за теб, че си на плажче  Hug А на Метеора е красота неземна  Heart Eyes
Аз съм на Ситония за почивните дни (19-22.09) може да се засечем по границите  Peace
Много  Hug за всички

# 24
Вилииии ама каква е тая работа, само сте по почивки, Simple Smile златен  мъж имаш, що не ме осиновите, много ще слушам, и на кукъра ще готвя Simple Smile Praynig
Бях на Аркутиноооо, красотаааа

# 25
Записвам се и аз. От 15 септември втора врътка мисля да почна.

# 26
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Genni, заедно сме на воден утре. Mr. Green Дано да мине леко.
Днес плодов - засега сано банани.

# 27
  • Бургас
И аз се записвам отново! Тинки   bouquet ! Втора врътка започнах от  30.08. При първата се разделих с около  8 кг., сега съм се амбицирала за повече, че тази ваканция и почивки с разни ол инклузиви, напред-назад, не ми се отразиха никак добре  Laughing 

# 28
  • У дома
Съни, супер, ще сме си подкрепа утре, въпреки че аз мнооого ги обичам водните hahaha Не мислиш за готвения и менюта, и ти е едно лекооооо, супер Heart Eyes
Аз приключих вече с плодовия-зеленчуков, днес протече много добре: З-половин банан и кафе, О-салата дом и краставици, СЗ- две мандарини и половин банан(ям по половин, защото не са ми от най любимите, а малчо ги обожава, но яде половин hahaha)+шепа бадеми, В-салатка айсберг, само айсберг, много я обичам с пиле и крутони, и дресинг, уви няма нищо от споменатото, само зеленийката, но красотата иска жертви hahaha Joy
Хайде банда, опъвам кълки да погледам ТВ, докато фурията си играе, не мога да повярвам, че играе сама, това никога не се е случвало, ще се възползвам от ситуацията Crazy

# 29
  • Бургас
И аз да се цопна в темата.
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Писах, писах и поста ми се изтрииииииииииииии #2gunfire
Както и да е.
Кой казва, че бургазлии не ходили на плаж. Размазах се два дни, а морето беше толкова чисто, че дори се виждаха рибки-бебоци.
След три дни режим Тамара Hug утре ще видя резултата. Първия ден обяда беше белтъчен, втория също, днес - въглехидрати- салата, печени чушки и пълнозърнест хляб. Вечерите - плодове.
Мими, стига с тези четворки...нали преди няколко дни също щеше да правиш няколко. Аз направих само една и се усетих, че не трябва. В почивка сме и трябва да оставим тялото наистина да си почине.

Виждам, че сте слушкали и следователно има минуси. Браво izgariashtata, Trilli, Genni, dilyana , Mims_T , Христинчето!

Мими, ти сподели ли какъв е подаръка или аз съм го пропуснала?

Общи условия

Активация на акаунт