90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 495
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Стаси, Курдов Hug
Скрит текст:
Така е , надявам се утре да имам възможност да оправя нещата  bouquet Стаси, най -смешното е че съм юрист и позицията е по специалността Embarassed Спирам вече с мен или ще поплача или ще почерпя, каквото дойде Mr. Green
Вангоби стискам палци да почерпиш.... Hug Hug Аз май ще лягам след малко, ЛЕКА НОЩ! Hug

# 691
Добър вечер! Днес изпълних и преизпълних програмата, ходих на музея за история на София, на изложбата за Кристо... В движение в 18 ч вечерях 3 праскови + суров бадем и сушени плодове микс. Ама прасковите си бяха големички, та още ми държат влага.  Mr. Green

Penka Chavdarova Добре завърнала се, желая ти повече упорство този път!  Hug
frozenInside Така е, по-добре е да се пита, та дори и дребните детайли да са изрядни. Казвам го от личен опит.  Peace
Мими, Виляна Да си прекарате хубаво и най-вече почивно из гръцко, независимо какво е времето!  Heart Eyes
Курдов Ама ти нищо не каза за менюто с любов на ТЖ, вкусно ли беше?  Wink

Не само lulumba я няма, ами и bobybonta, gattaca, Сави, Лъчо, Фифи...  newsm78

Аз също съм в чуденка за утре... За закуска ще е грозде, за обяд май белтъчини с голяма салата, за вечеря се каня на палачинки със сладко + РЧШ... Да видим дали утре няма да съм на друг акъл и да променя нещо в движение.

# 692
  • Targovishte
ЛАУРА  Hug Беше МММММММММММММММММММ, толкова вкусно, че направо преядох и не съжалявам.

# 693
Момичатя на мен най-накрая ми остана време да прочета книгата, че в интернет пише една камара глупости.
Днес бях на въглх.и доволно хапнах постна пица и тортичка с редче челен шоколад. Още не съм се претеглила, мисля да го направя след плодов

# 694
  • Targovishte
Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 695

image share
Лека и от мен! Да спите в златен кош.

# 696
  • Калифорния, САЩ
    Почерпете се, днес моят ТАТЕ има рожден ден - да ми е жив и здрав още мноооого години!
Не съм ви чела, съжалявам, може би скоро и това ще стане!  Hug Hug Hug

# 697
  • София
Добро утро Hug
Ир, да е жив и здрав баща ти    bouquet newsm59
Пешеходка,  Hug
Менюто за днес е закуска отново банан, за обяд салата с чабата, а вечерята нещо сладко, но не съм го мислила, само дано не забравя да си купя черен шоколад днес.
Лек и ползотворен ден на всички Hug
Да допиша с една снимчица крадена от фейса Grinning:

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 06:06 от vangobi

# 698

upload picture

Свободно! Хайде на закуска!

post img
ir74, да ти е жив и здрав!
vangobi, пробвай с таблетки за съдомиялана Mr. Green

# 699
  • Targovishte
Добро утро, банда   bouquet

ИРКА  Hug Hug Да е жив и здрав рожденика, много да се обичате, подкрепяте и уважавате!   bouquet  bouquet  bouquet

ВАНГОБИ, ПЕШЕХОДКАТА  Hug Hug Hug Hug Направихте деня ми усмихнат!

Тази сутрин моят Кантарев си отмъсти  ooooh! Направи на пух и прах двата големи минуса от последните дни. След вчерашното супер вкусно похапване наказанието ми е плюс 1,5 кг  Shocked #Crazy #Crazy Но пък си ми беше вкусно  smile3534

Менюто за днес е като тазсутрешната мъгла - абсолютно неясно. Ще гледам да е нещо по-леко  newsm78 Иначе закуската е грозде..

Пожелавам един прекрасен, усмихнат последен работен ден преди голямата почивка.   bouquet Hug  bouquet

# 700
Иииир, да ти е жив и здрав родителя още дълги години.... Hug Hug
Пешеходка, Вангоби Joy Joy
Курдов, важното е, че е било вкусно, аз няма да се меря, че Mr. Green, и да не си посмял да искаш снимки....., докато не стана хубава никакви снимки Naughty
След малко отивам да вдигам моите калпазани да стават, че път ни чака..... Simple Smile

# 701
Добро утро, момичета Simple Smile Нещо против да се присъединя към вас... аз от вчера я започнах диетата и ще ми трябва кураж да не се откажа  а като чета как готино си обсъждате и се подкрепяте ми става много хубаво Simple Smile Хубав, спорен и усмихнат завършек на работната седмица Simple Smile

# 702

Добро утро на всички и отново честит петък! Предстоят почивни дни. Желая ви лека и приятна работа.

# 703
  • У дома
Добро утро банда, днес се притеглих (69,5кг), че днес ВГХ и ще пробвам нова "схема" hahaha да мога да знам има ли смисъл от спагетите и бисквитите или все ще съм си плюс от ВГХ тази врътка.
Ир, Светле, благодаря за кафенцата, сега си пийвам.Ирка, да е жив и здрав баща ти   bouquet
Курдов, е то не може все минуси, нали знаеш hahaha
Мими, лек път и мноого приятни емоции на почивката Hug
Вили, приятна почивка и на вас Hug
Илианка, как вървят клековете, нищо не пишеш Hug
Вангоби, стискам палци да почерпиш Peace
За днес менюто - ВГХ:З-кафенце и плод, май ще е банан, О-пълнозърнести спагети и салата дом и краставици, В-200гр пълнозърнести бисквити +РЧШ.
Лек и усмихнат ден на всичкии Hug

# 704
Гени, аз от въглехидрати съм имала минус май само веднъж или поне по-голям. Ядох козунак, ако искаш ще ти пратя рецепта, много лесен, пък и не можах да изям 200 грама заради самият обем може би.

Общи условия

Активация на акаунт