90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 495
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Гени, аз от въглехидрати съм имала минус май само веднъж или поне по-голям. Ядох козунак, ако искаш ще ти пратя рецепта, много лесен, пък и не можах да изям 200 грама заради самият обем може би.
Гени нямало да може  smile3534
Гени  Hug

Вангоби, успех  Peace И чакам новини  Hug

# 706
  • Бургас
Петък еееееееее!  bouquet  bouquet  bouquet
И по този повод мисля да си освободя колегите от работа по-раничко днес, че да си ходя и аз Twisted Evil
Ирка, да ти е живо и здраво татенцето още дълги години! newsm59
pe6ehodka, не ме ли видя в строя за уикенда - на първия ред, в средата. Да, да онзи дребосък  Joy
Мими, лек и спокоен път! Желая ти зареждащи преживявания. Нищо, че не ти е за сефте на Тасос, сигурна съм,че ще откриеш нещо ново и чудесно.
vangobi Стискам палци да се нормализират нещата при теб!
СветлеHug
Вили, желая ти чудесна почивка и на теб!
Курдов, важното е, че ти е било вкусно и е билос приготвено и изядено с много любов!

Снощи реших да преборя стреса от провалената сделка с една чаша бяло вино на Мимините капани, но днес резултата е все още под 57 кг, което е чудесно.

Моето меню днес е пълна мълга, също като на Курдов
З - праскови
О - нямам идея какво ми се яде
В -  newsm78

Желая ви бързоминаващ петък и много усмивки!

# 707
  • София
Добро утро!  Hug
ЧРД на таткото на ir74, жив и здрав да е!   bouquet
Тази сутрин ще се отчета с - 700 гр.  Grinning  Grinning  Grinning
Днес съм на плодове Simple Smile
Имам нужда от малко помощ, ще пътувам  и се чудя какво да хапвам в движение по време на скорбялен денooooh!

# 708
Иринитка, всички пооцапахме режимите...та време е бургаската група да се съберем...може и да не е на прословутите капани...    bouquet

# 709
Здравейте, момичета и момчета!

Тази сутрин моят кантар също е в плюсово настроение. Изобщо тези дни ту малко минус, ту малко плюс... Иска ми се да се завърна към любимите 56-57 кг, ама за момента се въртя по-близо до 60-те. Е, разбира се, ще стане, ама бавно и славно, предполагам.  Blush

Затова съм се захванала с малко плодови вечери напоследък. Днес ще е сладка, утре пак плодова, после ще видя... От понеделник пак пътувам - една седмица по Сърбия, Босна и Хърватия.  Thinking  Там ще трябва да внимавам.

Ир Честито на татко ти!   bouquet  Да е жив и здрав! Запазвам си от почерпката за довечера...  Mr. Green
vangobi, pe6exodka Момичета, много сте готини с тези картинки!  Hug Аз пък вместо за почивка тези дни, се стягам за работа. Какво да се направи, професията ми е такава.  Sunglasses
Светле Сърбвам малко кафе и хуквам по срещи, че по-късно трябва да се върна да сготвя за обяд и да си опържа палачинки за вечеря. Уф, искам да изпия всичкото кафе от темата днес, много натоварен ден се очертава.  Crazy
Курдов  Hug

Прекрасен ден на всички!   bouquet

# 710
Добро утро! Аз днес съм на въглехидрати. Закусих тъкмо с два банана. За обяд ще си правя пица или ще мажа филии с лютеница ако много ме домързи, за вечеря ще е нещо сладкоооо  Heart Eyes Сладката вечеря може ли да се смесва с плодове? Така ми се яде филийка с шоколад и банан отгоре   chef

Хубав петък на всички!   bouquet

# 711
Добро утро на всички.  Hug

Ир Честит Рожденик!   bouquet
Добре си пишете менютата, та ще открадна за обяд едно.  Laughing

З: круша
О: чиабата със салата и маслинки
В: нещо сладичко примерно, не съм решила още

Лек път на всички, които ще пътуват.   bouquet

# 712
  • София
Вангоби- да почерпиш! Ако не -значи те чака по-добрата работа Hug
Ир- честит ти празник на тате!
Бобина, и аз тази събота ще бера бъз- братовчедите ми го ползват и има огромна разлика!
Лаура84- същата работа съм- след плодов стигам до 59,8 после пак нагоре, надолу и пак на следващия пловод - 60 ! Искам си трайно да съм под 59 пъъъъъъък!  Вече две издънки имам с ядене налютеница в протеинов ден - ще взема да заключа хладилника. Правихме домашна лютенцица и е просто неусоима!
Иринита- добре дошла в отбора на капаните! Laughing
Мимс, Гени - и аз на въглехидратен съм имала само един път минус, когато ядох торта в 17,30 и после спортувах.

Днес съм отново на леща, въпреки, че обявих война на лещата- просто вчера нямах сили нито да готвя, нито да варя картофи.

# 713
  • Габрово
Добър ден,прекрасни!
Ир,да ти жив и здрав рожденикът и да се срещате по-често Hug
Пешеходке, Hug
Незабравима,благодаря Hug
Гени,вървят си клековете по план.Днес почивам,утре 130,не им се давам.А едната ми дъщеря каза,че не можело да правя по толкова много клекове,не съм ги правела както трябва сигурно,но аз и се Stuck Out Tongue  hahaha
(че какво като съм мама,аз също мога да се плезя,нали)
Мими,Иринита,имаше и други от Бургас,през декември ще идвам да се отчитам във фирмата и ще ви събера на питие,така че оправяйте поражения ,ако има такива,че да прегрешим през декември Wink
Вангоби,стискам палци!
Bobinaaa,по принцип плодовете са само сутрин,но  newsm78 ,ако например в сладкиша има плод,знам ли,да се изкажат по-компетентните.
Лаура,ти винаги си с натоварено ежедневие,мила.Ще се справиш.
 жгмъц,браво,добър минус си отчела.
Курдов,приятелю Hug,не се тегли всеки ден!Я ми дай телефона на жена си ти,да я подуча аз как да ти скрие кантара  Joy
valence7o0o,добре дошла и успех!
Къде е Милен,Васко и той избяга,Лъчо...аааа,момчета!!!За момичетата,които липсват,също да се явяват бързо,бързо!
Енита,дано я победиш тая леща Wink
При мен нищо ново,освен че временно съм прекратила 9 км.разходки,имам много силни болки в дясното ходило,но правя упражнения и клекове,храня се по мой измислен режим,не се тегля(Курдов ,вземай пример от мен)
Вили,Мими,ако има и други пътуващи,приятно пътуване,а на всички усмихнат ден и ползотворна почивка!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 13:23 от ili-ana

# 714
  • софия
Здравейте!
Ир, да е жив и здрав татко ти!
Днес след белтъци+300.Менюто е:
закуска-праскова
обяд и вечеря :боб, картофи на фурна , салата краставици  и фпх за обяд.

Усмихнат ден.

# 715
Здравейте мили дами и господин Курдов( нали другите момчета липсват)
Ден 12, аз 57,7кг това са малко над 3кг свлени от началото.
Менюто днес:
З- банан
О-гръцка мусака, малко смесих белтъците но така или иначе виги на този ден съм +, та от къде да знам може пък утре да съм -, зелена салата и ПФХ
В- пилешки бутчета печени и салата

На всички пожелавам весело изкарване на прекрасния и дълъг уикенд Hug Hug, а на пътуващите тайничко завиждам Embarassed(бяла завист естествено)

# 716
Привет, банда. При мен е лудница и чак сега седнах да ви навестя.
Днес бобов:
З: праскови
О: пълнени патладжани с ориз и салата
В: наполовина.
Илианка, то ии аз не вярвах, че мога да направя толкова, но 140 клека направих днес. Ще се справим  Hug

# 717
  • Габрово
Изгарящата,така си е,сами не си вярвахме,но вече знаем,че можем  Hug

# 718
  • Бургас
Мими, newsm10
Хайде, желаещите за капанджийската сбирка да се идентифицират и след почивните дни да се събираме, докато още вятъра не е отвял капаните, барабар с нас hahaha
Аз се сещам за Мими, Sunny sky, Брадата, Милен - който 'счезна, Ирина Александрова.., mayа_76 (или бъркам ника newsm78) аааааааа, не, главата ми е празна. Помагайте!
valence7o0o, добре дошла!

Днешното безидейно меню се оформи:
З - праскови
О - боб чорба и салата от домати
В - шопска салата

Ще го давам малко по-леко, че от утре пак ще имам гости за почивните дни, но само за събота и неделя.Ако в понеделник е хубаво времето смятам да отпрашим към Балчик.

След малко "се пускам от работа" за да могат и колегите да си тръгнат след мен.
Ако мога ще ви наглеждам, ако ли не - дописане до вторник вечерта и да слушкате, ей! Hug

Желая на всички спокойни почивни дни! Здрави дечица, немрънкащи половинки, слънчево време и послушни кантари! Hug Hug

# 719
  • Виена, Варна
Привет на всички! Тази сутрин съм -500 след бобовия ден. Днес:
з.грозде
о.черен хляб и салатка
в.сладичко, но още не съм решила какво да е. Може би ще потърся рецептата за онези чудни квадрати Simple Smile
Искам да попитам колко грозде мога да ям в плодовия ден. Питам, защото гроздето е калорично и може да спра свалянето.
А на всички, които ще пътуват и почиват, желая лек път и прекрасни слънчеви дни. А на тези, които ще си бъдат у дома - незабравими мигове с любимите хора.  bouquet
Благодаря на всички, които ме приеха отново!

Общи условия

Активация на акаунт