Звездни компромати - 259 част

• 87 862
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Беше, беше Laughing

# 481
  • На ръба..
Ами не съм много сигурна, но мисля че е първи клас..дано не ви подведа
Как първи клас,онази Николетината драма със старите обувки не беше ли от първият му учебен ден.
Това вече го помня  Laughing , прави сте  Embarassed

# 482
# 483
  • София
Наоми Уотс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 484
  • Once there was a Hushpuppy...

Моя любимец да е жив и здрав Heart Eyes и да направи още много хубави роли в професионално отношение.
Видях този момент, в който отговаря и на мен ми допадна отношението му към питащия. Аз мисля, че той е доста над тия неща да се обяснява пред публика дали е такъв или онакъв, дали не е на двата бряга и въобще подробности. В края на краищата това със сексуалната ориентация е толкова не значително в сравнение с разговорите за кариерата на дадена знаменитост на пример Peace

# 485
Явно само на мен ми е оставила неприятен послевкус арогантността на Том в този епизод. Да, въпросът беше крайно неуместен и реакцията подчерта неуместността му, но някак твърде ярко и твърде надменно.

# 486
  • На ръба..
Малкия мишок на Гъмзата, дори не знаех, че има дете, а той първолак..
Скрит текст:

# 487
  • Once there was a Hushpuppy...
А, Наоми Уотс ми харесва само на премиерата Blush

Джой, на мен странно не ми се видя надменен точно, по-скоро, ако не беше на прес конференция щеше да му прасне един/без значение какъв Embarassed, за да му я покаже Laughing/. Аз мисля, че се ядоса Peace

# 488
  bouquet за сесиите с Наоми Уотс, фина, елегантна и деликатна, с отлично подбран гардероб и аксесоари. Може би само обиците не ми допадат.. Гримът навсякъде е повече от супер Heart Eyes

# 489
Малкия мишок на Гъмзата, дори не знаех, че има дете, а той първолак..
Скрит текст:

Гъмзата даже май две има. Миналата година го видях в един мол с бебешка количка  Peace

# 490
Явно само на мен ми е оставила неприятен послевкус арогантността на Том в този епизод. Да, въпросът беше крайно неуместен и реакцията подчерта неуместността му, но някак твърде ярко и твърде надменно.
Аз пък не намерих въпроса за неуместен. Журналистът не питаше за сексуалната ориентация на Том, той самият  насочи "дискусията" натам.

# 491
Тцъ, не го питаше наистина- директно го попита дали му е проблем да се декларира като би- Laughing Уместно в контекста на дискусията за филм, както и въпроса "Ще бъдете ли новият Бонд?"

Риана

от Торонто:
Нели Фуртадо

Рейчъл Макадамс в нещо безумно

Марк Ръфало

Итън Хоук, с Джулиан Мур и съпругата на даниел Дей-Луис, Джулиан е убийствено красива

пак тя на премиера с красивия гащеризон, профил, гривна, обувки

# 492
Ами не съм много сигурна, но мисля че е първи клас..дано не ви подведа
Как първи клас,онази Николетината драма със старите обувки не беше ли от първият му учебен ден.

Каква драма?Нещо май съм изтървала.
Някой ще бъде ли така добър да ме светне.
Моля!

# 493
 Нели Фуртадо не прилича на себе си.

# 494
Тя май е така с килограмите- нагоре-надолу постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт