Звездни компромати - 259 част

• 87 265
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • където ми харесва
Майкъл Фасбендер и Алисия Викандер се били разделили - http://www.elle.ru/celebrities/maykl-fassbendr-i-alisiya-vikander-rasstalis/

Кога пък са успяли? Преди седмица се шматкаха заедно на романтична разходка пред подбрани папараци
Що и той ли е гей?

# 631
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Рекламира филм Laughing. Нали знаеш, там на високото любов няма, че и похот даже, всичко е под диктовка Mr. Green

# 632
Не съм запозната с Преслава и нейното отслабване, но силно впечатление ми направи жеста й на "примъкване" на подноса с мъфини при себе си скоро след влизането на оня въображаемия й любовник. Заприлича ми на жена, която се бори с хранителни разстройства, по-скоро на булимичка, отколкото на анорексичка. Направи го със сакранен жест... някак си предавайки сили и отдаваща се на изкушението като форма на утеха.

# 633
Питай Роб и Кристен, те най-добре знаят, 5 милиарда приходи, какво тук значат някакви си чувства, а правилата ги има отпреди Рок Хъдсън или дори Джон Гилбърт.

# 634
 Не знам, то и аз непрекъснато си следя теглото и съм малко откачена, мина ли 52 изпадам в паника  Grinning, но определено не съм анорексичка.
Видяхте ли снимките на Хриси Гущеров по бански? Не знам как да сложа снимка.

# 635
Изумявате ме как категорично определяте кое е нормално и кое не.. Thinking
Peace
Преслава и на мен не ми се вярва да е само толкова. Ръстът - 110 не е универсално правило Wink За Преслава ако важи, на мен ми гарантира паласки.

# 636
  • Вестерос
Скрит текст:

# 637
-10 кг, силен грим и фотошоп..Wink)

П.С - за да не спамим:
Много приятна песен и клип на Дима Билан с участието на Наталия Водянова и в подкрепа на каузата за деца с увреждания:
http://muz-tv.ru/news/5723/

# 638
  • Вестерос
За мен това не е нормална ръка  Rolling Eyes малко да оформи мускулите с гирички.

# 639
  • София
Не ми е секси на тези снимки, особено на последната Whistling Изглежда един добричък, хрисим...А на мен ми харесва лош, лош! Laughing
По темата с фолкаджийките - Преслава е много слаба, но откакто отслабна го няма селското излъчване, което имаше преди, само от снимки съдя, не съм гледала клипове, нито слушала. Peace
а ГАлената - да целува ръка на хирурга си и да се моли да свалят всички стари снимки, щото прилича на гаджето на меркантилница

# 640
 Joy ще ме караш да се връщам страници назад, че не ги отворих вобще. Ако знаех, че прилича на бебчо веднага щях да кликна!

# 641
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не ми е секси на тези снимки, особено на последната Whistling
От първата в профил почти колабирах Crazy Толкова рядко се срещат мъже с красив профил.

Компилация от любимия ми тип фотосесии- много красавици на едно място
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5b/31/a9/5b31a99a9c4e5 … f5b176f900139.jpg
Кристен Стю е както обичайно с най-изразителната мимика. Така де, като за носителка на Сезар Joy

# 642
# 643
# 644

Ти пък много разбираш от мода.  Mr. Green

Снимките все едно са от някой концлагер. Тръпки ме побиха.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт