Хайде на театър 3

• 183 571
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
Моля да ми препоръчате хубава и смешна постановка. Само да доуточня ,че нищо не сме гледали досега колко и да ме е срам от това  Embarassed  . Мъжа ми ме уверява ,че на оперета ще е по-забавно / но нещо не съм много убедена в това   Rolling Eyes /

По скоро ми беше интересно какво ще ти препоръчат другите, но ето едно предложение и от мен:
"Канкун" в Малък градски театър зад канала. Като каза с "мъжа ми",  това ми хрумна. Аз много се забавлявах, че и го помня все още. По принцип вкусовете са много индивидуални, особено за изкуство, да знаеш. Типичен пример е "Живота е прекрасен" в народния, не е комедия със сигурност. Аз си излязох по средата, други ходят да го гледат по няколко пъти, ...уж Камен Донев, но за мен беше кошмар.

Благодаря ти много за коментара  bouquet , а аз точно на това мислех да го заведа  Laughing . Ще погледна и постановката ,която си ми посочила

# 166
Популе, прочетох въпроса ти още като го зададе и оттогава си мисля и не мога нищо да предложа. И аз обичам мюзикъли, също смятам, че са подходящи и за деца.
По принцип в Младежкия са такъв тип постановките и съм водила големия ми син няколко пъти там , но с ръка на сърце не бих препоръчала нищо. Както и не бих казала, че съм попадала на нещо ужасно. Просто , нищо особено, с една дума.

Моя близка ми предложи да заведа малкия/9г/ на Отело в Армията. Смята, че ще му е интересно.
Някой гледал ли го е вече?

# 167
  • София
Популе, прочетох въпроса ти още като го зададе и оттогава си мисля и не мога нищо да предложа. И аз обичам мюзикъли, също смятам, че са подходящи и за деца.
По принцип в Младежкия са такъв тип постановките и съм водила големия ми син няколко пъти там , но с ръка на сърце не бих препоръчала нищо. Както и не бих казала, че съм попадала на нещо ужасно. Просто , нищо особено, с една дума.

Моя близка ми предложи да заведа малкия/9г/ на Отело в Армията. Смята, че ще му е интересно.
Някой гледал ли го е вече?

Мда, за съжаление, няма готини мюзикъли в София. Чудя се защо ли? newsm78
Ходила съм на мюзикъли в Лондон и Ню Йорк, гледа ми се нещо подобно на Мамма Миа, Котките, Фантомът на операта. Толкова ли е трудно да се постави свестен мюзикъл? Може би правата са скъпи...

# 168
  • addicted
Котките е поставян на българска сцена. Не знам дали се играе в момента обаче.

# 169
  • София
Котките е поставян на българска сцена. Не знам дали се играе в момента обаче.

Не, няма го в момента. И аз видях, че е поставян, но в Оперетата. А постановката на гласовете на оперетните артисти е съвсем различна от тази на артистите, които пеят в мюзикъли...Може би затова не е пожънал успех и са го свалили от афиша.

# 170
  • София
Да, Котките не беше много добър тук, особено ако си го гледал в Лондон и сравняваш несъзнателно. Отдавна беше, когато го гледах в Музикалния, но си спомням, че не им се разбираше нищо от текста.

# 171
  • София
Да, Котките не беше много добър тук, особено ако си го гледал в Лондон и сравняваш несъзнателно. Отдавна беше, когато го гледах в Музикалния, но си спомням, че не им се разбираше нищо от текста.
и аз го гледах в Музикалния, но не бях хич впечатлена.

# 172
  • В царството на игрите:)
и аз го гледах в Музикалния, но не бях хич впечатлена.
Аз пък бях впечатлена, защото хората бяха положили много усилия. Не съм много по мюзикълите, но този дори ми задържа вниманието Mr. Green Единствено сцената им беше малко ии беше малко сбутано, но иначе ми хареса. /На мен поне/

# 173
  • София

Има намаление на билетите в Армията - всички закупени на 28, 29 и 30.12 ще са по 6 лв. 

От представленията които не съм гледала се колебая между - ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР , В ПОЛИТЕ НА ВИТОША, ЕМИГРАНТИ, ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА И МНОГО ШУМ ЗА НИЩО.
Какво бихте ми препоръчали?

# 174
"Изкуството на комедията"в МГТ - средно ниво. Не мога да кажа, че ми хареса, но и не мога да кажа, че не ми хареса. Добра игра от страна на артистите. Темата също е много актуална, но самото представление не успя да ме грабне.  Thinking

# 175
  • София
"Каквато ти ме искаш" - Народен театър, постановка на Теди Москов. Едно малко бижу, на което да се наслаждаваш чисто естетически. Впечатляваща сценография, мултимедия, силна роля на Снежина Петрова. Съдържанието на пиесата иначе не ме трогна или развълнува. Ако решите да го гледате внимавайте при покупката на билети. Зрителите са разположени на самата сцена, някои от редовете са на едно ниво, рискувате да виждате малка част от сцената.
"Театър - любов моя" - 199. Приятна постановка, без да е някакво върховно постижение.
"Хамлет", но не в Народния, а на кино /не филм, а заснето представление/, постановка на лондонския арт център "Барбикан". Останах без думи! Зашеметяващ Бенедикт Къмбърбач!

# 176
"Скъперникът" - МГТ, добра игра на Владо Пенев .

# 177
Някой може ли да даде отзиви за Кухня в Младежкия театър?

# 178
Някой може ли да даде отзиви за Кухня в Младежкия театър?
За мен не беше нищо особено. Не бих го препоръчала.

# 179
Благодаря за мнението! Гледах вчера ваучерите  за групово пазаруване и попаднах на нея.
Ще търся нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт