Хайде на театър 3

• 183 658
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Гледах "Синята птица" в Народен театър. Много странна, но същевременно красива постановка. Прекрасна актьорска игра на целия състав! Препоръчвам!  Peace

# 256
Много ни хареса "Не всеки крадец и мошеник" в Сатиричния театър.  Grinning
"Лека форма на тежка депресия" не ме впечатли особено, но финалът беше прекрасен  Heart Eyes Никола Анастасов имаше рожден ден  bouquet Само заради него си заслужаваше да остана до края.

Гледахте ли новата пиеса в ТБА - "Тайната вечеря на дякон Левски"?

# 257
Дали някой има впечатления от "Фройд теория за любовта" и "С любовта шега не бива"?

# 258
Много ни хареса "Не всеки крадец и мошеник" в Сатиричния театър.  Grinning
"Лека форма на тежка депресия" не ме впечатли особено, но финалът беше прекрасен  Heart Eyes Никола Анастасов имаше рожден ден  bouquet Само заради него си заслужаваше да остана до края.

Гледахте ли новата пиеса в ТБА - "Тайната вечеря на дякон Левски"?
Обожавам Никола Анастасов! Може би заедно с Ицхак финци най - добрия жив трагикомик в България! Благодаря за предложението. Simple Smile

# 259
  • София
Вчера гледах "Приятелки мои" в Малък градски  театър. Е, на такава глупост не бях ходила отдавна. Глупаво и смешно- велика комбинация.

# 260
  • София
"Ничия земя" в Народен театър. Отдавна не бях гледала нещо, което да ми хареса толкова. Браво на Филип Аврамов и Валери Йорданов.  smile3501

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 19:18 от Anqelique

# 261
"Горката Франция" в Независим театър! Много ми хареса, може би единствено 15-20 минути по-дълго разтеглена от необходимото. Страхотна игра на Александър Кадиев (когото по принцип не харесвам особено)!

# 262
"Ничия земя" в Народен театър. Отдавна не бях гледала нещо, което да ми хареса толкова. Браво на Филип Аврамов и Валери Йорданов.  smile3501
И аз го гледах - чудесно е! Добавям към перфектните актьори и Йосиф Шамли, който снощи взе и иИкар за ролята си!

# 263
  • Някъде на път....
Имате ли отзиви за "Господин Балкански" в Младежкия театър?  Rolling Eyes

# 264
  • София
O, много е готино. Геро е в главната роля.  Peace

# 265
  • София
На мен също ми хареса. Препоръчвам!

# 266
Аз последно гледах "39-те стъпала" в Малък градски театър, но не ми хареса. Сценарият не беше нищо особено, а синът на Катето Евро играеше като за първи път - притеснен, дървен някак и плувнал в пот.

А, и "Старицата от Калкута" гледах в Театър 199. Там пък пълен провал - няма такава простотия, такава  вулгарност. Абсолютен срам за театъра и загуба на време (според мен).

# 267
  • Някъде на път....
O, много е готино. Геро е в главната роля.  Peace

На мен също ми хареса. Препоръчвам!

Значи отиваме на 7. юни!  Hug

# 268
Ние си взехме билети за Бел Ами на 30 юни в Малък градски театър. По принцип аз ходя само на комедии, но сега ще съм със сина си, той много искаше да ходим. Някой да е посетил тази постановка вече, защото тя всъщност е нова гледах и участват Геро и Калин Врачански?

# 269
Имате ли отзиви за "Господин Балкански" в Младежкия театър?  Rolling Eyes
Става за деца, които учат Бай Ганьо, но не е нещо особено

Общи условия

Активация на акаунт