Хайде на театър 3

• 183 636
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Спунк, благодаря много за помощта  Grinning

# 241
Здравейте, необходима ми е вашата помощ. С един приятел искаме да отидем на постановка в "ДЪРЖАВЕН МУЗИКАЛЕН И БАЛЕТЕН ЦЕНТЪР", но тъй като за първи път ще го посетим, не знаем кои места за подходящи-на балкона или на партера и горе-долу на кои ред? Ще съм ви много благодарно, ако ми окажете съдействие  Simple Smile
Аз предпочитам 10-и ред на партера. Пред него е пътеката и няма опасност някакви "тополи" точно пред мен да пречат на гледката. Първи ред на балкона не ми беше удобен заради парапетчето (падаше ми се на нивото на очите и ми се изкриви врата).

# 242
  • София
Тази пътека я бях забравила. Да, удобно е да си точно след нея.

# 243
Месец на театъра - промоционални цени за някои постановки в четири театъра:
http://lovetheater.bg/chetiri-teatara-se-obedinyavat-za-vtori-pa … -na-teatara-7902/

# 244
В Сатиричния театър има промоция:
http://satirata.bg/news/%d1%82%d0%b5%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b0%d0% … 1%82%d1%8a%d1%80/
Няма да мога да отида на Тенор под наем на 24.04. и си продавам билетите - 2 бр. по 4 лв. (ред 2, място 19 и 20)

# 245
Привет! Какво мислите за туко що раздадените награди Икар? Аз много се зарадвах за Леонид Йовчев - чудесен млад артист, отдаден на театъра. За Валентин Ганев, който също харесвам, за четворката актриси от Театър, любов моя! ...Съжалих, че остана недооценен спектакълът “ Дневникът на един луд„ в Театър 199 ...наистина хем забавно, хем абсурдно, хем майсторско по Гогол / препоръчвам / ...

# 246
  • Варна
Момичета, извинявам се за спама искам само да кажа, че разполагам с два билета за "Жена ми се казва Борис" (04.05 ,Варна, 1-ви ред на балкон) , които за жалост няма да мога да ползвам. Ако някой се интересува да пише. Simple Smile

# 247
Привет! Какво мислите за туко що раздадените награди Икар? Аз много се зарадвах за Леонид Йовчев - чудесен млад артист, отдаден на театъра. За Валентин Ганев, който също харесвам, за четворката актриси от Театър, любов моя! ...Съжалих, че остана недооценен спектакълът “ Дневникът на един луд„ в Театър 199 ...наистина хем забавно, хем абсурдно, хем майсторско по Гогол / препоръчвам / ...

За пръв път от много години повече от дадените награди напълно съвпаднаха с моето мнение.
Лео Йовчев, Валентин Ганев, Касиел и момичетата, напълно заслужени награди!
Спектакълът " Лив Щайн", беше един от най-разтърсващите спектакли, които бях гледала напоследък, но съм резервирана към наградата на Анастасия Лютова. За мен изпълнението й бе слабо, и изобщо не беше подходяща за тази роля....

# 248

За пръв път от много години повече от дадените награди напълно съвпаднаха с моето мнение.
Лео Йовчев, Валентин Ганев, Касиел и момичетата, напълно заслужени награди!
Спектакълът " Лив Щайн", беше един от най-разтърсващите спектакли, които бях гледала напоследък, но съм резервирана към наградата на Анастасия Лютова. За мен изпълнението й бе слабо, и изобщо не беше подходяща за тази роля....
Съвсем съгласна с мнението ти Валерина, относно Анастасия Лютова в “ Лив Щайн“....Много някак е силова, изкарва цялото представление , абсолютно предсказуемо и дори бих казала, че преиграва...Иначе пиесата не е лоша, но има по - голям потенциал, за по - неочаквани артисти Simple Smile

# 249
Не знам защо, но гледайки пиесата, през цялото време си представях Светлана Янчева в тази роля Peace

# 250
Много харесах Светлана Янчева в “ Жана“ в Народния. По принцип - Явор Гърдев ми е доста хладен и недокосващ в режисурата си, обаче в “Жана“ - Янчева и Владимир Пенев, играят на живот и смърт едва ли не...Пък пиесата е доста булевардна, но те я издигат на друго ниво Simple Smile Препоръчвам го, ако си го пропуснала Simple Smile

# 251
За съжаление, засега пропускам " Жана", защото живея в Бургас и най-добрите постановки ги гледам обикновено на фестивала Аполония в Созопол.
Но при първа възможност в София, ще посетя спектакъла Peace
Това лято имах щастието да си сътруднича с Явор Гърдев по един проект, той и като човек е много интересен, нестандартен и загадъчен Simple Smile

# 252
Има намаление на цените на билетите до края на сезона в Народния театър.

# 253
Само да кажа, че най-накрая изгледахме "Възгледите на един учител за всеобщата просвета", за което бях питала по-рано тук.  Гледахме го в НДК, за където се коментираше, че като най-голяма сцена се се включвали повече артисти като второстепенни, отколкото на други места. Хареса ми, доста раздвижено и разнообразно.

# 254
Гледахме  "Сватбата на дребния буржоа" - театър София.
По-зле направена постановка отдавна не бяхх гледала.
То беше крякане, викане, чупене на мебели, посуда, но без фабула, идея,
непрекъснато повтаряне на реплики до отегчение .
Не мога да си обясня режисьорския избор.
Не препоръчвам ! В случая се казва "по-добре на кръчма".

Общи условия

Активация на акаунт