Хайде на театър 3

• 183 547
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
“ Театър, любов моя!“ в 199 много ме възхити! Може би е най - доброто, което съм гледала от години! И четирите актриси изграждат , абсолютно ново амплоа. Просто висш пилотаж в играта и откровенноста наблюдаваш и то отблизо! Представлението е безкомпромисно относно ситуацията на театъра и изкуството въобще в България. И най - ценното е , че е изключително смешно и трогателно. Мислех си, че текстът на Валри Петров е остарял във времето, но режисьорката Ашер го е напарвила не само адекватен в съвремието, но и по мое мнение доста модерен! Препоръчвам! Heart Eyes

# 106
Те са добри актриси, искам да го гледам непременно! И аз си мислех, текстът е поостарял, но явно се е получило...

# 107
  • София
"Големанов" не ми хареса на мен,Елена Петрова направо се изложи на сцената,много слаба актриса е според мен.

Аз гледах тази сряда "Операцията" в Сатирата.Бях малко скептично настроена,защото коментарите бяха силно противоречиви,но аз лично много се смях и се забавлявах.Мариан Бачев е невероятен!Но и при нас залата беше сравнително празна,което до сега не го бях виждала в Сатиричния театър.

# 108
Тази вечер гледах "Арт"...
Изключително слабо и комерсиално представление, напомня ужасно много на " Спанак с картофи" (говоря като типаж герои).Лично мен ме напрегна, но явно по-голямата част от публиката не се вълнуваше дотолкова от самото представление, колкото от това, че в него участват добре известните и обичани тв водещи, които умеят да се правят на шутове.Не си заслужава 18лв, тъй като смятам, че има много по-стойностни постановки Peace

# 109
Те са добри актриси, искам да го гледам непременно! И аз си мислех, текстът е поостарял, но явно се е получило...

Повече от съвременно и актуално е! Напомни ми малко като енергия и лудост за филма “ Бърдмен“! Наистина изключителни актриси за четирите!

# 110
Театър, любов моя! през моите очи - добър замисъл, добри актриси. Версията е осъвременена - заимствано е много от професионалния път на самите актриси (само това с откриването на Дом на покойника защо е останало не разбрах - малко соц ми звучи). И тук е момента да кажа, но... очаквах повече, актьорската игра не можа да ме завладее - на места добра, но редуваща се с леко преиграване, крясъците ми дойдоха малко в повече, на места дори стряскащи. Не бих я посетила втори път, не бих я препооръчала на приятел.
P.S. Съжалявам само, че не съм гледала оригиналната версия на постановката на Младен Киселов с участието на Таня Масалитинова и Славка Славова.

# 111
Тази вечер гледах "Арт"...
Изключително слабо и комерсиално представление, напомня ужасно много на " Спанак с картофи" (говоря като типаж герои).Лично мен ме напрегна, но явно по-голямата част от публиката не се вълнуваше дотолкова от самото представление, колкото от това, че в него участват добре известните и обичани тв водещи, които умеят да се правят на шутове.Не си заслужава 18лв, тъй като смятам, че има много по-стойностни постановки Peace

Не бих отишла да гледам тези представления, ясно е защо са ги направили! Освен това помня представлението Арт на Пламен Марков с Ат. Атанасов, Владо Пенев и ... забравих името на другия актьор сега..., съжалявам, но това представление беше чудесно, а играта ... надиграване за радост на публиката! А тези "телевизионни" представления ... пълен боклук в 99 процента и никакъв срам и липса на достойнство от страна на актьорите. Печалбарство! Но пък тези, които ходят, за да видят известните на живо си го заслужават, не съм сигурна, че могат всички от тях да оценят разликата...

# 112
Театър, любов моя! през моите очи - добър замисъл, добри актриси. Версията е осъвременена - заимствано е много от професионалния път на самите актриси (само това с откриването на Дом на покойника защо е останало не разбрах - малко соц ми звучи). И тук е момента да кажа, но... очаквах повече, актьорската игра не можа да ме завладее - на места добра, но редуваща се с леко преиграване, крясъците ми дойдоха малко в повече, на места дори стряскащи. Не бих я посетила втори път, не бих я препооръчала на приятел.
P.S. Съжалявам само, че не съм гледала оригиналната версия на постановката на Младен Киселов с участието на Таня Масалитинова и Славка Славова.

За мен пък малко по тиха ми беше Лилия Маравиля, някои части от монолозите и леко се напрягах да ги чуя, все пак бях на 13 ред. Simple Smile Аз не чух крясъци, с изключение на последният , финален“ скандал“ , който освен изненадващ, беше и много въздействаш. Имах чувството, че актрисите се скараха на живо. Рядко се среща по българските сцени, актьори с такава добра артикулация и правилно говорене. Но може ,би всяко представление се различава едно от друго, със сигурност ще го гледам пак, за да разбера за какво говори Вики.

# 113
...актьори с такава добра артикулация и правилно говорене.
С това не мога да не се съглася.

Гледахме Чинечита не ми направи никакво впечатление - нито добро, нито лошо. Мога да я охаректеризирам само с една дума - посредственост - не ме докосна, не ме завладя.

# 114
За Деня на будителите на 1 ноември 2015 г. на трите сцени на Народния театър можете да гледате спектакли на български автори – „На ръба", авторски спектакъл на Александър Морфов, „Крадецът на праскови" по Емилиан Станев и „Две" от Таня Шахова. По случай празника билетите за тези три представления са на специалната цена от 5 лв.

# 115
  • София
Май билети има само за "На ръба".
Жалко, исках да заведа сина си на „Крадецът на праскови".

Някой гледал ли е "Фенове" с Хр.Гърбов и В.Танев?

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 09:32 от Спунк

# 116
И във Варна днес за Деня на будителите е обявена цена от 5 лева! Ще играят Свекърва на Стоян Радев, някой гледал ли го е?

# 117
Последно ходих на "Кухнята" в Младежкия. Не останах особено впечатлена като цяло. Актьорите бяха много добри, но пиесата е направена лошо. Не си падам по този тип представления. Иначе адмирации за цялата енергия, която актьорите успяха да предадат на публиката. Жалко само, че училищната група, дошла да гледа, съсипа много от по-силните сцени. Явно учителите, както и родителите, не са ги научили как се гледа театър (трябва да се мълчи, а не да се говори като на някой американски филм в киното) newsm78

# 118
  • София
Последно ходих на "Кухнята" в Младежкия. Не останах особено впечатлена като цяло. Актьорите бяха много добри, но пиесата е направена лошо. Не си падам по този тип представления. Иначе адмирации за цялата енергия, която актьорите успяха да предадат на публиката. Жалко само, че училищната група, дошла да гледа, съсипа много от по-силните сцени. Явно учителите, както и родителите, не са ги научили как се гледа театър (трябва да се мълчи, а не да се говори като на някой американски филм в киното) newsm78

Скучно им е било... Sad Ако пиесата им е била интересна, нямаше да говорят.

# 119

Скучно им е било... Sad Ако пиесата им е била интересна, нямаше да говорят.
Учителите са длъжни да проверят дали пиесата е подходяща за 12-13-годишни или не. Да не говорим, че нито един от преподавателите не им направи забележка да млъкнат и да гледат. Предния път, когато гледах постановка във въпросния театър, положението беше абсолютно същото.

Общи условия

Активация на акаунт