Хайде на театър 3

• 184 372
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Днес успях да закупя билети за новата постановка на Камен Донев  "Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите "в Античния театър в Пловдив за 27 юни .Надявам се да си заслужава голямото чакане,гледала съм другите две негови постановки и искрено се забавлявах.

# 391
В ТБА се играе "Откачена фамилия", има ли някой, който го е гледал? Търся си хубава комедия там по принцип.

Постановката ми я беше препоръчала приятелка. Гледах я и наистина много ми хареса.

# 392
В ТБА се играе "Откачена фамилия", има ли някой, който го е гледал? Търся си хубава комедия там по принцип.

Постановката ми я беше препоръчала приятелка. Гледах я и наистина много ми хареса.
+1 Peace
Доста се разтоварих! Laughing
Тъпо, но смешно и приятно. Добра игра на  Валентин Танев.
Препоръчвам! Peace

# 393
Гледахте ли новия моноспектакъл на Мариус? Споделете впечатления, моля.

# 394
  • София
Снощи в сатиричния театър А.Константинов, здравата се посмях на Лъжци по неволя. Препоръчвам на любители на комедията.
И отново се сетих за постановка, която за съжаление не помня като заглавие, на Държавен пътуващ театър. Пак комедия, невероятна  Peace Беше 2009,играеха я в Младежкия клуб на НДК, когато я гледах. Някой има ли идея как да я издиря? ДПТ вече го няма под тази форма и няма особено много информация в  интернет.

# 395
Снощи в сатиричния театър А.Константинов, здравата се посмях на Лъжци по неволя. Препоръчвам на любители на комедията.
И отново се сетих за постановка, която за съжаление не помня като заглавие, на Държавен пътуващ театър. Пак комедия, невероятна  Peace Беше 2009,играеха я в Младежкия клуб на НДК, когато я гледах. Някой има ли идея как да я издиря? ДПТ вече го няма под тази форма и няма особено много информация в  интернет.

Да не е "Марихуаната на мама е най-добра"?

# 396
  • София
Мисля, че не.
Сюжетът е за укриване на факта, че някой е умрял, заради пенсията му по болест и оттам заплитане на безкрайни комични ситуации.

Открих го, Далавера за леваци,сега се играе в старозагорския театър. Силно препоръчвам.

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 17:06 от farscape

# 397
  • В царството на игрите:)
Някой гледал ли е "39-те стъпала"? Мнение?

# 398
Последната постановка, която гледах и ме впечатли, беше "Богът на касапницата" в Народен театър. Добра актьорска игра, а и Ясмина Реза има интересни идеи.

# 399
Имам въпрос относно ваучъри. Искам да закупя два билета за театър с намаление от Грабо. Никога не съм практикувала тази услуга и проблемът е, че не съм си вкъщи, нямам нито принтер, нито флашка да разпечатам ваучъра. Прочетох, че друг вариант е с получаване на смс за потвърждение на поръчката. Мога ли да представя този смс или код на касата на театъра, вместо разпечатвам ваучър?

# 400
  • София
Тъкмо ти отговорих в другата тема. Grinning

# 401
Благодаря:) Намерих лаптоп и флашка, запазих билети и утре ще отида да платя чрез изипей. Само да попитам, чрез такава регистрация не мога да избирам места нали, вероятно на ваучъра, който получа ще бъдат отбелязани местата, които те ми дадат?
Освен това, след като извадя на принтер ваучърите същия ден ли трябва да отида да ги представя или преди представлението? То е на 2 ри февруари.

# 402
  • София
Местата от ваучерите могат да изберат, доколкото са определени редове за ваучери. Колкото по-късно отидеш (най-късно до 1/2 час преди представлението), толкова повече намалява възможността да си подбереш добри места.

# 403

Гледах го преди Коледа. Прекрасна постановка, може би най-добрата, която съм гледала напоследък. Все пак по Хайтов. Смислена, букет от емоции - посмяхме се, поплакахме, позамислихме се. Бих го гледала отново. Ако харесвате Мариус, ще се насладите.
Споделете после впечатления.

# 404
  • В царството на игрите:)

Гледах го преди Коледа. Прекрасна постановка, може би най-добрата, която съм гледала напоследък. Все пак по Хайтов. Смислена, букет от емоции - посмяхме се, поплакахме, позамислихме се. Бих го гледала отново. Ако харесвате Мариус, ще се насладите.
Споделете после впечатления.
Къде се играе?
И някой гледал ли е "Сътресение"?

Общи условия

Активация на акаунт