Хайде на театър 3

• 184 314
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Има ли постановки с еротични елементи? Rolling Eyes

# 481
Здравейте! Някой може ли да ми предложи някоя свежа комедия?

# 482
Здравейте! С дъщеря ми гледахме "Дон Жуан" в Народния театър, страхотна игра на артистите. Режисьор е Александър Морфов, а неговите постановки са изключителни! Горещо препоръчвам този спектакъл, а дъщеря ми иска пак да го гледа!Комедия е.

# 483

"Когато котката я няма" в "Сълза и смях". Гледала съм го 3 пъти и наистина си струва - забавна и разтоварваща постановка. Simple Smile
Също и "Спанак с картофи" в Сатирата. Wink

# 484
  • София
Здравейте, за пръв път купувам онлайн билети за " Народния театър". На самите билети пише, че не е необходимо да се ходи до касата. Наистина ли е така или да звънна да питам все пак.  Rolling Eyes

# 485
  • София
Не е необходимо. Принтираш билетите и на входа ги скенират,  имат си машини.
Приятно гледане!

# 486
  • София
Не е необходимо. Принтираш билетите и на входа ги скенират,  имат си машини.
Приятно гледане!

Много благодаря!

# 487
Здравейте! С дъщеря ми гледахме "Дон Жуан" в Народния театър, страхотна игра на артистите. Режисьор е Александър Морфов, а неговите постановки са изключителни! Горещо препоръчвам този спектакъл, а дъщеря ми иска пак да го гледа!Комедия е.
Дон Жуан не е комедия. Не знам защо препоръчвате този спектакъл. 
Аз препоръчвам "Тиква" в Сатирата и "Живак" в Сити Марк Арт център, като второто предложение е смесица от комедия и драма.

# 488
  • Beyond the stars
Аз да кажа, че не останах очарована от "Спанак с картофи" - уникални са и тримата, но самата постановка ... в смисъл - гледала съм по-добри комедии Peace

# 489
  • София
Аз да кажа, че не останах очарована от "Спанак с картофи" - уникални са и тримата, но самата постановка ... в смисъл - гледала съм по-добри комедии Peace

Кои комедии би препоръчала, макар и на финала на сезона.  Simple Smile

# 490
"Брачни безумия".

# 491
  • Beyond the stars
Благодаря, на тази се чудех скоро  bouquet
Иначе за комедии - Госпожа Стихийно бедствие; Между два стола; Горката Франция; Шегите, които Господ си прави;Вик за любов - това на прима виста  Blush
 То всеки си има вкус де, може би аз просто очаквах повече от Спанак с картофи  Peace

# 492
  • BG
Снощи гледах "Жена ми се казва Борис". Прекалено прехвалена комедия, доста ме бяха нахъсали, че е велика. Забавна, смешна, но нищо изключително. Най-готиното беше Румен Угрински, поне за мен - абсолютна изненада. Много талантлив, играе така, сякаш живее ролята. С лекота и лежерно, без да се напъва. Сложи Гъмов в малкия си джоб. Познавах го само от екрана на "Господарите", където ми изглеждаше невзрачен и скучен. Нищо подпбно - невероятен актьор е! Освен това постановката е доста дълга, даже малко над 2 часа и накрая се поотегчихме, но все пак я препоръчвам за веселба и разтоварване.

# 493
  • София
Благодаря, събирам си идеи.  Simple Smile Иначе и аз не бях чак толкова впечатлена от " Спанак с картофи", мисля, че имах твърде високи очаквания.  Simple Smile

# 494
Снощи гледах "Иванов" на Младежкия театър, много ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт