Хайде на театър 3

• 183 519
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Не гледам нито „Комиците”, нито ходя по моладжийски кина, но е мило да ти говорят на вие, за да се изтъкнат, при всички положения Simple Smile Доста постановки съм изгледала, откакто съм съзнателен човек и в доста театри съм била, за да знам какво искам и търся. Преди десетина години го намирах, сега ми е трудно. Сякаш постановките, (липсата на) сюжетна линия и актьори се напасват според новите зрители и техните „кръчмарски” предпочитания.

# 676
  • София
Този "Спанак" много го хвалят , билети няма... бях хвърлила око... въпреки че името на постановката никак не звучи като за мен, някак не знам кой би сложил подобно име и какво цели ....

# 677
Това е оригиналното име на постановката, която е, мисля, на унгарски драматург. Има си и причина, която става ясна в самата постановка. Иначе и аз я харесвам, лека, забавна и чудесна игра на  актьорите.

# 678
  • София
Ето и положителни отзиви от мен - "Госпожица Юлия" в театър 199.
Гледах го преди една година, а като че беше миналата седмица - помня всичко. Тримата актьори изиграха блестящо многопластовите си роли, специално мен не ме оставиха да дишам собствения си въздух - трябваше да дишам от техния.
Бяхме на около десети ред примерно, пред мен имаше същество с огромен кок върху главата си отгоре. Поне в четвърт от времето не виждах, но се бях вцепенила, като че ли ако мръдна, ще разваля магията...
Дали защото това е театъра от моето прохождане в театралните зали, дали защото драматургията е извън времето, но на мен цялото комплексно въздействие ми остана в сърцето.

# 679
  • София
В 199 залата е малка и аз предпочитам първите редове, дори два пъти бях на 1 ред. Никой не ти пречи, почти се сливаш със спектакъла.Laughing
Купила съм билети за CLASS. Харесвам Буковска и с удоволствие ще си купя билети за  "Госпожица Юлия".

# 680
  • София
Ето и положителен отзив от мен за "Пияните" в Зад канала.
Въздействащо е, слях се напълно с темпото на преплитащите се съдби и сцени. Хареса ми зациклянето на реплики и послания, беше с пречистващ ефект върху мои писти на съзнанието ми.
Много дълго, но не го усетих.
Ако кажа кой беше фаворита ми, дано не създам очаквания... Аз дори не го разпознах, но той ме покърти с 200% изиграване на ролята си. Имаше около него две жени, които очевидно нарочно правеха слаби роли.
Има и едно костеливо недоразумение, чиято "игра" беше пълната безнадеждност - натрапчив маниер да се прави и тя на пияна, като другите, ама не става... И това име няма да напиша, дано по някакви причини я махнат от спектакъла. Тогава бих отишла пак.
Гледах го на 16 декември, билетите купени 2 месеца предварително. И ето, вече два месеца ми "държи", помня почти всичко!
Категорично не става за млади хора (под 25 г. Simple Smile ),  няма да го оценят, разберат...
Ааа, има кофти момент с псувни и всякакви вулгаризми. Изведнъж започват да ги ръсят, като съшити с бели конци. А представлението е толкова тежко и въздействащо, че само загуби от вулгаризмите.

# 681
Този "Спанак" много го хвалят , билети няма... бях хвърлила око... въпреки че името на постановката никак не звучи като за мен, някак не знам кой би сложил подобно име и какво цели ....
Не е нищо особено, заради актьорите се пълни залата, но не бих го препоръчала.

.......................................................
Да ви кажа честно понякога се чудя на какво се смеят хората, а и аз се размивам от тъпотии...
Друго да споделя, много често излизам натоварена, отколкото разпуснала заради крясъците и виковете на актьорите, сякаш не могат да говоря нормално
И да станаха много модерни театрите, но още една забележка: понякога са прекалено дълги, мисля, че не трябва да продължават повече от час и половина, има възрастни хора в залите...

# 682
Аз ще ви направя постановка, която ще е час и половина и никой няма да крещи, обещавам.

# 683
Сори, ама не можете да очаквате руска класика примерно да е час и половина....по-съвременните постановки са кратки, но класическите са си по 3 часа. Наскоро ми се случи на касата на един театър хората пред мен да се оплакват от същото, щях да падна.

# 684
  • София
Срам не срам ще призная, че последния път като купувах билети за подарък, се отказах от "Полет над кукувиче гнездо" заради 3 часа и половина времетраене или поне така пишеше. Като почне в 19 часа, даже отказах да смятам в колко часа хората ще се приберат у дома. И ако не им хареса , пък ще е мъчение..... Thinking

# 685
Аз ще ви направя постановка, която ще е час и половина и никой няма да крещи, обещавам.
Кога?

# 686
Срам не срам ще призная, че последния път като купувах билети за подарък, се отказах от "Полет над кукувиче гнездо" заради 3 часа и половина времетраене или поне така пишеше. Като почне в 19 часа, даже отказах да смятам в колко часа хората ще се приберат у дома. И ако не им хареса , пък ще е мъчение..... Thinking
Няма и да усетите кога са минали тези часове - гарантирам. Гледала съм я много пъти, може би 7-8, и винаги времето минава бързо. Постановките на Морфов да просто задължителни за гледане - емоционални и зареждащи.

# 687
  • София
Ох, Продължавам да изтръпвам като чуя "Пияните" Grinning Аз го гледах като бях на 25 г, явно за това не ми е харесалo Wink
Около мен толкова малко хора ходят на театър пък. Sad
С детето бяхме болни и не можах да гледам "Иванов" миналият месец. Вчера гледах " Богът на касапницата". Хареса ми много.
От спанака и аз не се впечатлих.
"Class" го препоръчвам. Simple Smile

# 688
Sea, аз днес ще гледам Богът на касапницата, радвам се за хубавите отзиви Simple Smile
Спанакът не е някакъв връх на изкуството, но тримата са много добри и на мен ми е удоволствие да ги гледам как се лигосват Grinning

Клас ми е много на сърце, любима постановка Heart

# 689
sea.sea били сме заедно Simple Smile Вчера гледах Касапницата за втори път в рамките на 10 дни, май няма нужда да казвам мнение.... отново JoyJoy Междудругото има и филм по пиесата, също много добър и участват все звезди -  Carnage на Роман Полански
Клас е много класна работа  Sunglasses
Спанак с картофи е постановката, която ме запали по театъра. Вярно, може да не е кой знае какво, не ти обяснява смисъла на  живота, но преди нея не успявах да се впечатля, случвало се да ходя с досада на театър.

Общи условия

Активация на акаунт