Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да засадя копър в саксии на терасата, ако има мравки в почвата?
Може ли да се оставят зрели чушки на растението?
Защо сукулентите губят листата си обилно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да засадя копър в саксии на терасата, ако има мравки в почвата?
-
Може ли да се оставят зрели чушки на растението?
-
Защо сукулентите губят листата си обилно?
Обилното падане на листа при сукулентите може да се дължи на недостатъчно поливане или преполиване. При недостатъчно поливане листата се свиват и падат, докато при преполиване те омекват и умират. От съществено значение е да поддържате подходящо ниво на поливане чрез редовно наблюдение на реакцията на растението.
-
Как да се грижа за японска камелия?
-
Как да засадя дюля и липа в градината?
С големи цветове, цъфти по върха на едни дебели и дълги пръчки, които сами започват да се огъват под дължината и тежестта си, но когато аз се опитах да им дам посока, се спраскаха и приключихме. Не са особено гъвкави и бързо стават дебели.
Там работа ще ти свършат мускусни хибриди и почвопокривни рози. Откъм двора ще ги подрязваш, а навън ще висят. Ще се качат до горната част на парапета след някоя година, но няма да се разрастват прекалено нито нагоре, нито настрани.
жал ми беше, за това време направи полусфера с диаметър около 1,5 - 2 метра и височина около метър. 
), но като ти гледам снимката, мястото ми се вижда по-подходящо за клематис. Има такива, които са добре на сянка, а и самото растение е лиана и е предразположено да се покачи нагоре и да изпълзи зад туите. Дефект: клематисите имат божествено красив цъфтеж, но е еднократен.
Това за групите май го беше обяснявала и Люб, но тъй като се бях отказала от клематиси, съм го забравила... Сега веднага си записвам тримата ти рекордьори, понеже имам една Hydrangea petiolaris, която не върви, едвам се развива и кьорав цвят не съм видяла, а вече 3 години я чакам