Намаления 2015

• 143 628
  • 845
  •   1
Отговори
# 105
В ecco или salamander дали има намаления
Търся си това моделче http://a1.zassets.com/images/z/3/2/2/9/0/5/3229059-p-MULTIVIEW.jpg все тая какъв цвят точно и се чудя у нас дали го има и на каква цена.

съмнявам се, че ще са намалени, защото сега им почва сезона
в сайта, в който ги намери, намалени ли са?

# 106
  • София
Намирам ги намалени, но не много, към 250-260 лв излизат. Ако тук цената е подобна бих си ги взела от тук, за да не ги чакам, така или иначе вероятно ще се поразходя следващите дни да видя ако ги има поне как изглеждат на живо и изобщо какво друго има.

# 107
Искам да заменя яке от Бенетон за същото, но различен размер, до колко време след покупката може да стане това? И в случай, че няма това, което искам, какво се случва - трябва да избера нещо друго на същата стойност или могат да ми дадат парите? Благодаря предварително за отговора!
Аз съм се опитвала да заменя панталон от Бенетон, но беше купен от разпродажбите. Отговора ми беше ,че мога да го заменя (срок не си спомням) , но само за какъвто и да е артикул, но също от разпродажбата или да ми дадът ваучер за същата стойност, който мога да използвам в период от 3 месеца. Другия вариант е да напишеш рекламация за някакъв дефект или несъответствие със очакванията и да чакаш ако ръководството одобрят претенциите ще ти върнат парите.
Аз съм разменяла в Бенетон, бях си купила пуловер от разпродажба и исках да го заменя за друг размер, нямаше условия за какъв артикул може да го разменя. Наложи се да доплатя защото нямаше моя размер от същия пуловер, но бяха много любезни и не е имало проблем... Не съм питала дали може да ми върнат парите  newsm78

Това беше преди. Сега са затегнали условията като в 90-те. Едно момиче на Стамболийски искаше да смени нещо си. Ееей, големи спорове и накрая някак склониха, но беше неприятна ситуацията отстрани. Не желаят да сменят. Но всеки, който иска, може да поспори разбира се. 

# 108
  • София
По време на летните намаления в Бенетон не можеше да се заменя намалена стока.Дори за същия артикул,но друг размер.Но това ограничение важеше само за намалените неща.На касите във всеки един Бенетон стоеше напечатано съобщение.
Днес влезнах в Саламандър на Витошка.Миналата седмица го ремонтираха и сега е свеж и нов.Няма никакви намаления,дори цените ми се струват малко по-високи от миналия сезон есен/зима.

# 109
Може би е само за намаленията... Аз лично не съм сменяла нищо. Просто наблюдавах патакламата.

# 110
Предролагам, че няма, но да.ви попитам и вас. Знае ли се нещо за някакви намаления в Бенетон, или като цяло в Мол оф София?  Спомням си, че миналата година имаше някакви намаления май през есента, но не си спомням нищо конкретно.

Случайно нещо да знаете от кухнята?   bouquet

# 111
Здравейте Simple Smile да попитам и аз за Бенетон някой знае ли кога намаляват есенните неща? Харесала съм си един пуловер  Laughing newsm78

# 112
Момичета, знам, че в Зара можеш да върнеш продукт в рамките на месец. Всички етикети са на мястото си, освен този, върху който беше цената-него го отрязах. Дали ще е проблем?

# 113
  • София
Момичета, знам, че в Зара можеш да върнеш продукт в рамките на месец. Всички етикети са на мястото си, освен този, върху който беше цената-него го отрязах. Дали ще е проблем?
Кои са другите етикети?Не е ли само този с цената?

# 114
Някой спомня ли си откога бяха есенните намаления?

# 115
Тези, които са пришити към дрехата: къде е произведена, от какви материи е направена, как да се пере, глади и т.н.

# 116
  • Варна
Тези, които са пришити към дрехата: къде е произведена, от какви материи е направена, как да се пере, глади и т.н.
хаха ами то остана и тях да ги няма.... извинявай, но се разсмях Simple Smile
според мен трябва да ги има етикетите с цената, иначе как ще докажеш, че не си носила дрехите?

# 117
Виждала съм и с етикетите да ги носят, така че това не е критерий също. Една позната пък изнизваше леко хартиения етикет и оставяше само това пластмасовото, на което виси етикета  #Crazy

# 118
  • София
Даамм, няколко пъти ми се случва да пробвам дрехи пак в Зара, според мен не само видимо носени, но дори и изпрани и изгладени. Отделно, че единия път дрехата - панталон беше доста поносен, виждаше се къде мадамата е сядала,, клякала, но дори не си беше направила труда да го изглади преди да го върне. Лично аз познавам такава особа, която доста често взима дреха или обувка за дадено събитие, на което е канена и след това ги връща без никакъв проблем.
Незнам, но почвам много да се дразня на тази политика. Да, удобно е, ако нещо не те кефи или не ти е по мярка да го замениш, нооо просто има доста нагли хора, които не знаят къде е границата. Все пак не си купувам дреха от втора употреба - нито искам, нито пък плащам цената на втора употреба. Трябва да се следи повече в тези магазини или пък да има някаква по-сериозна политика за връщане.

# 119
Даамм, няколко пъти ми се случва да пробвам дрехи пак в Зара, според мен не само видимо носени, но дори и изпрани и изгладени. Отделно, че единия път дрехата - панталон беше доста поносен, виждаше се къде мадамата е сядала,, клякала, но дори не си беше направила труда да го изглади преди да го върне. Лично аз познавам такава особа, която доста често взима дреха или обувка за дадено събитие, на което е канена и след това ги връща без никакъв проблем.
Незнам, но почвам много да се дразня на тази политика. Да, удобно е, ако нещо не те кефи или не ти е по мярка да го замениш, нооо просто има доста нагли хора, които не знаят къде е границата. Все пак не си купувам дреха от втора употреба - нито искам, нито пък плащам цената на втора употреба. Трябва да се следи повече в тези магазини или пък да има някаква по-сериозна политика за връщане.

Това мислех че се случва само по филмите!  #Crazy
Наистина трябва да има по-сериозна политика. Като купувам нещо за подарък например и не съм сигурна дали размера е точен, винаги моля още на касата собственоръчно да изреже продавача цената от етикета по такъв начин че да може после да бъде върнато/заменено. На мен до сега не ми се е случвало да попадна на дреха, която има следи от носене. Но аз не пазарувам и от Зара де, няма една кройка тяхна, която да ми е по мярка, не знам защо така. Редовно панталоните са ми по мярка в краката и широки горе, саката от същия номер с панталона са ми винаги огромни, нещо не си пасваме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт