Намаления 2015

• 143 582
  • 845
  •   1
Отговори
# 90
Да, OVS е отворен- има и детско и дамско и мъжко. Заредена е новата колекция, но на мен лично почти нищо не ми хареса от детското за момиченца. А в NEXT е все така обрано, въпреки че уж вече ще продават само детско и би трябвало да имат по-голям асортимент, а и цените са доста завишени спрямо сайта.

# 91
  • в града на вечния купон
H&M има намаление на определени  неща.
Аз нищо не харесах за мен.
За малката  взех обувки за 10лв

# 92
  • София
Имаше намаление в ХМ, но нищо не си харесах, а бебешко имаше само 2-3 неща и те над 15лв.

# 93
  • София
Има ли някъде намалени надуваеми неща ? Търся малка надуваема лодка, но не съвсем детска, а за натоварване от около 50 до 80 кг.

# 94
  • София
Има ли някъде намалени надуваеми неща ? Търся малка надуваема лодка, но не съвсем детска, а за натоварване от около 50 до 80 кг.

В Пикадили имаше супер намалени надуваеми и плажни неща.. пояси, очила, басейнчета по 1-2-3лв. Мисля, че и лодка видях, но беше малка. 
Тук има по-големи на промоция  http://sportdepot.bg/bg/search.html?q=%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0

# 95
В Кауфланд също всички надуваеми неща са намалени на 66 до 70%. В Младост имаше лодка ама не знам дали не беше малка.

# 96
Здравейте,

скоро купувах дрешки за първия учебен ден, виждам че намаленията във Funky Kids http://funkykids-bg.com/razprodazhba са все още актуални, може да се възползвате, аз съм изключително доволна от качеството на материите, както и от цените, дрехите отговарят на описаните размери и си идват със закачалчици.

# 97
  • София
Получих смс, че в Теранова ще има намаление на есенна колекция от днес.

# 98
  • София
И при Марк и Спенсър - 20% есенно доколкото чух по радиото

# 99
  • Berlin
-25% в магазини "И за мама" от 26.09 до 29.09, има в Скай сити и някъде по центъра, около Витошка. Имат много хубави дрешки за деца до 3г., за бременни, родилки, бельо, бански.

# 100
Искам да заменя яке от Бенетон за същото, но различен размер, до колко време след покупката може да стане това? И в случай, че няма това, което искам, какво се случва - трябва да избера нещо друго на същата стойност или могат да ми дадат парите? Благодаря предварително за отговора!

# 101
Искам да заменя яке от Бенетон за същото, но различен размер, до колко време след покупката може да стане това? И в случай, че няма това, което искам, какво се случва - трябва да избера нещо друго на същата стойност или могат да ми дадат парите? Благодаря предварително за отговора!
Аз съм се опитвала да заменя панталон от Бенетон, но беше купен от разпродажбите. Отговора ми беше ,че мога да го заменя (срок не си спомням) , но само за какъвто и да е артикул, но също от разпродажбата или да ми дадът ваучер за същата стойност, който мога да използвам в период от 3 месеца. Другия вариант е да напишеш рекламация за някакъв дефект или несъответствие със очакванията и да чакаш ако ръководството одобрят претенциите ще ти върнат парите.

# 102
Аз съм се опитвала да заменя панталон от Бенетон, но беше купен от разпродажбите. Отговора ми беше ,че мога да го заменя (срок не си спомням) , но само за какъвто и да е артикул, но също от разпродажбата или да ми дадът ваучер за същата стойност, който мога да използвам в период от 3 месеца. Другия вариант е да напишеш рекламация за някакъв дефект или несъответствие със очакванията и да чакаш ако ръководството одобрят претенциите ще ти върнат парите.
Аз съм разменяла в Бенетон, бях си купила пуловер от разпродажба и исках да го заменя за друг размер, нямаше условия за какъв артикул може да го разменя. Наложи се да доплатя защото нямаше моя размер от същия пуловер, но бяха много любезни и не е имало проблем... Не съм питала дали може да ми върнат парите  newsm78

# 103
  • София
В ecco или salamander дали има намаления
Търся си това моделче http://a1.zassets.com/images/z/3/2/2/9/0/5/3229059-p-MULTIVIEW.jpg все тая какъв цвят точно и се чудя у нас дали го има и на каква цена.

# 104
  • I want it all and I want it now.
  bouquet
Чакам есенните намаления. Peace

Общи условия

Активация на акаунт