Намаления 2015

• 143 804
  • 845
  •   2
Отговори
# 390
Тази карта Гети я имам виртуална ,знаете ли как мога да я ползвам в този случай ?

Ама тези от Комсед май не са чували за такава поне по коментарите им във фейсбук и започвам да се чудя дали изобщо да си правя и да се занимавам с тях или да си ходя и аз в хиполенд

# 391
  • София
Здравейте момичета,
ето това е от страницата във фейса " Хиполенд (Hippoland) Здравейте, всички продукти ще бъдат с - 25% отстъпка, пълните условия на промоцията ще може да видите в четвъртък в нашия блог на сайта ни." Знаете ли нещо повече?

# 392
  • София
Комсед с тези тъпи карти ще усетят отлив от пазаруващи, за още 5% си е зор да се занимаваш. Аз също ще пазарувам в Хипо, освен това са много по-добре заредени.
До колкото разбрах и в Парадайз ще я има промоцията и ще е без карти

Миналата година, жената на касата си държеше една карта и я маркираше преди покупките на всеки човек. Аз имам карта Гети, но изобщо не се стигна до моята. Става въпрос за магазина на Каблешков. Според мен е най-големият и най-зареден.
По мои наблюдения в Комсед е с няколко лева по евтино от Хипо, специално кукли и бебета. А легото дори с много повече.
Друго, което помня от миналата година, че в Хипо бяха скрили доста неща. Поне в мола на България, След това естествено ги бяха пуснали в Коледния каталог.

# 393
Комсед

"Райски" петък в Детски Хипермаркет КОМСЕД в Парадайс Мол! 30% отстъпка на всички играчки и детски артикули на 20-ти Ноември 2015.

Току що това мернах в страницата им във фейса.

# 394

Миналата година, жената на касата си държеше една карта и я маркираше преди покупките на всеки човек. Аз имам карта Гети, но изобщо не се стигна до моята. Става въпрос за магазина на Каблешков. Според мен е най-големият и най-зареден.
По мои наблюдения в Комсед е с няколко лева по евтино от Хипо, специално кукли и бебета. А легото дори с много повече.
Друго, което помня от миналата година, че в Хипо бяха скрили доста неща. Поне в мола на България, След това естествено ги бяха пуснали в Коледния каталог.

Всъщност миналата година искаха да се разпечати един ваучер за намалението, който имаше баркод и зависеше от касиерката дали ще го маркира или ще си използва нейния. Може и тези карти да са приемали, но не съм разбрала за тях.
И тъй като от намалението им през Януари не съм ходила в магазина на Каблешков наистина ли са намалили там цените, защото тогава нямаше такова нещо, както и "отстъпката е по-малко от 30% поради обстоятелството, че цените там са по-ниски от тези в регулярната мрежа"

# 395
  • София
В сайта им пише, че на Каблешков е аутлет и затова няма да е на 30% намалението.

# 396
  • софия
Да Ви попитам, защото никъде не мога да намеря информация, знае ли се за черния петък в България мол кои магазини ще участват и какви ще са им промоциите така да се каже?  bouquet

# 397
  • Sofia
На линка може да видите брошурата за Мол България за Черен петък на 20.11
http://www.bulgariamall.bg/newd/wp-content/uploads/2015/11/brosh … _digital-copy.pdf

# 398
  • София
Сега погледнах брошурата им и  ooooh!
Много са ми смешни с намаления /до/ -20% или /до/ -30% на избрани артикули.Дали тези числа съответстват на черен петък?Черен петък,но по български!
Искаше ми се да преслушам няколко магазина,сега се чудя...

# 399
  • София
Някой да е чувал за черен петък в Техномаркет и Технополис?

# 400
  • Разпиляна във въображението
Зора ще бъдат следващата седмица

# 401
  • Пловдив
А в Спортдепо или Емаг?

# 402

Емаг са другия петък на 27.11

# 403
  • Sofia
Някой да е чувал за черен петък в Техномаркет и Технополис?

Технополис са в кампанията на България мол, ама смешна работа - "специални предложения на 50 продукта"  ooooh!

# 404
Миналата седмица бяхме в Технополис и питах служителката кога ще е черния петък там. Тя ми каза, че тази година няма да има! Не знам до колко е достоверна информацията!

Общи условия

Активация на акаунт