Намаления 2015

• 143 797
  • 845
  •   1
Отговори
# 405
  • Once there was a Hushpuppy...
От Комсед са обявили за утре Черен петък! Party
Сега си отварям фейсбука и това е първото, което виждам!

Цитат
30% отстъпка на всички играчки и детски артикули в Детски Хипермаркет КОМСЕД в Paradise Center на 20-ти Ноември 2015 г.

Аууу, само Парадайс

Аз, лично ги харесвам техните намаления повече. Смятам, че в Хиполенд не са коректни с намалението. Оставям с впечатление, че там цените са изкуствено високи и намаление от 25% Rolling Eyes

# 406
Здравейте,

Последно тази гети карти може ли да се изкара днес или утре? Или трябва да си се запасил предварително с нея? Нещо не можах да намеря как да си я изкарам онлайн.

# 407
  • София
От Комсед са обявили за утре Черен петък! Party
Сега си отварям фейсбука и това е първото, което виждам!

Цитат
30% отстъпка на всички играчки и детски артикули в Детски Хипермаркет КОМСЕД в Paradise Center на 20-ти Ноември 2015 г.

Аууу, само Парадайс

Аз разбрах, че само утре само в Парадайс ще е без Гети карта, а в другите магазини ще е с такава карта. Някой ако иска да звънне и да видим какво инфо ще му дадат, защото настава някакво объркване  ooooh!

# 408
  • На черешата
 В Парадайз е само утре и е без карта. В другите магазини е от утре до недея, но с Getti карта. За магазина на Тодор Каблешков намалението няма да е 30%, защото там по принцип стоките са намалени.  Peace

# 409
В Парадайз е само утре и е без карта. В другите магазини е от утре до недея, но с Getti карта. За магазина на Тодор Каблешков намалението няма да е 30%, защото там по принцип стоките са намалени.  Peace

Добре наистина ли са по-ниски там вече цените, че не ми се разкарва днес до там, за да ги сравня. А съм убедена, че до януари им бяха еднакви с другите магазини с изключение на един щанд в дъното с преоценени стоки. И ако е така как точно ще определят там намалението като не посочват конкретен процент, също така какъв е смисъла да го приравняват с другите магазини ако отбелязват, че там е аутлет?
Много ме разочароваха този път и заради тези глупости с картите и неясните намаления, нарочно ще избера хипото - 5% разлика не си заслужават разправиите.

# 410
  • На черешата
 Комсед по принцип е доста по-зареден.  Peace

# 411
Днес ми извадиха карта Гети от Комсед. Казаха ми, че ще го направят след като закупя продукт от магазина. На касата ми дадоха и талонче за -20% през целия декември.

# 412
  • София
Днес ми извадиха карта Гети от Комсед. Казаха ми, че ще го направят след като закупя продукт от магазина. На касата ми дадоха и талонче за -20% през целия декември.
В кой Комсед ?Пазарувах преди няколко дена и нищо не ми дадоха Crossing Arms .

Относно Хиполенд и Косед ,определено има и разлика в цените .Един и същ артикул закупен в рамките на 10-тина дни от двата магазина ,В Хипото беше 25 лв , а в Комсед 20 лв  ,което реално е 1/5-та от цената.

# 413
Онзи ден взех карта гети от Комсед в Люлин без да купувам каквото и да било. Само трябва да се регистрира на сайта на гети, за да се активира.

# 414
Знаете ли дали всички магазини на Парадайс ще участват на черния петък на 27-ми? Някъде има ли списък?
Комсед дали ще имат отново намаление И тогава?

# 415
В кой Комсед ?Пазарувах преди няколко дена и нищо не ми дадоха Crossing Arms .

Относно Хиполенд и Косед ,определено има и разлика в цените .Един и същ артикул закупен в рамките на 10-тина дни от двата магазина ,В Хипото беше 25 лв , а в Комсед 20 лв  ,което реално е 1/5-та от цената.

Принципно по условията на картата тя се издава напълно безплатно и не е обвързана със задължителна покупка. То е просто схема на Комсед за повече продажби и е за КЗП.
Иначе съм съгласна аз лично винаги на този ден съм предпочитала Комсед пред Хиполенд. Не всички, но има някой неща на по-ниска цена, добре заредени са и старите 40% си бяха наистина оферта. Но от година на година все повече опорочават идеята и най-много се дразня, защото си знаят че българинът ще кацне на въдицата, каквото и да направят.

# 416
  • На черешата

....... от година на година все повече опорочават идеята и най-много се дразня, защото си знаят че българинът ще кацне на въдицата, каквото и да направят.

Не е вярно, пазарувам и от чужбина като ползвам посредник за доставката и много неща са в пъти по-изгодни. Хората вече не са чак толкова глупави.  Peace

# 417

....... от година на година все повече опорочават идеята и най-много се дразня, защото си знаят че българинът ще кацне на въдицата, каквото и да направят.

Не е вярно, пазарувам и от чужбина като ползвам посредник за доставката и много неща са в пъти по-изгодни. Хората вече не са чак толкова глупави.  Peace

Кое точно не е вярно, че аз се обърках newsm78

Аз, от години пазарувам и от двата магазина и мога да заявя, че Комсед през последните 4-5 години правеха намалението си в края на Октомври и беше -40%. После имат едно след Нова година, което също беше -40%. За мен те гледат от Хиполенд, че налагат модела намаление от -25% и правят същото.
И пак, поне го правят -30% Confused за разлика от Хипо Peace

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 18:13 от Hushpuppy

# 418
Знаете ли дали всички магазини на Парадайс ще участват на черния петък на 27-ми? Някъде има ли списък?

И мен това ме интересува. Плюс, каква ще е ситуацията с The Mall? Rolling Eyes

# 419
Сега четох в сайта на Комсед и пише, че на всякъде без Аутлетите и на Т.Каблешков, както и по бензиностанциите ще важи намалението от -30%. Само в Парадайс Мол ще бъде директно, без нужда от ГЕТИ карта. А, в останалите е нужна, за да се получи намалението Peace

Дали ще може да си взема такава карта утре на място Thinking

Скрит текст:
РАЙСКИ ПЕТЪК в Paradise Center!
Каним Ви на нашата супер промоция в Детски Хипермаркет КОМСЕД в Paradise Center. Ще получите 30% отстъпка на всички закупени от магазина детски играчки, бебешки и детски артикули на 20-ти Ноември 2015 г.
* Отстъпката не е валидна за асортимента на Сиела и Книгомания, намиращи се в същото помещение.
** Обектът не поддържа карти Getti.

17-11-2015:

Уважаеми клиенти,
Притежателите на регистрирани карти Getti ще могат да ползват 30% отстъпка на всички закупени артикули от магазините на КОМСЕД в периода от 20-ти до 22-ри Ноември 2015 г.
* Промоцията не е валидна в магазина на КОМСЕД в Paradise Mall и в Комсед Детски Магазини на Път в бензиностанции OMV.
** Цените, по време на промоцията, са еднакви във всички магазини за които е валидна. Отстъпката е 30% в регулярната мрежа на Комсед. В магазините от тип Outlet  (София: ул."Тодор Каблешков" № 76; Пловдив: Билла, бул. "Шести Септември" № 221; Бургас: Билла - бул."Тодор Александров" 30; Варна:  Бул.  „Владислав Варненчик” № 268) процентното изражение на отстъпката е по-малко от 30% поради обстоятелството, че цените там са априори по-ниски от тези в регулярната мрежа.

Виждам, че от горе в темата се появи реклама и на Рая тойс за намаление от -20% за 20 и 27.11 - два петъка!

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 18:57 от Hushpuppy

Общи условия

Активация на акаунт