Намаления 2015

• 143 751
  • 845
  •   1
Отговори
# 480
Миналата година трябваше да бъде 20% в цялата верига, но в мола на Цариградско Сефора сутринта пускат 25. Съответно Дъглас The Mall извънредно дават също толкова, нещо което дори не се знаеше в останалите магазини - така че да живее конкуренцията  Grinning

Да, именно, и аз това казвам - да изчакаме самия ден на Черния Петък и да видим кой точно ще изкуши клиентите си с най-изгодни намаления, в борба с конкуренцията. Mr. Green Laughing Само мисля, че миналата година официално обявеното намаление в магазините от веригата Douglas / BZ по спомен беше 15%, а не 20. Peace Иначе, да, само в The Mall беше 25.

Момичета, да попитам дали някоя от вас си спомня от миналите години - в Humanic имало ли е намаление по случай Black Friday, и ако да, колко? Също така, кога точно Humanic пускат по-големи намаления - около Нова Година или чак края на януари? Харесали сме един чифт от там, но не е спешно и може да се изчака. Peace

# 481
  • София
Само мисля, че миналата година официално обявеното намаление в магазините от веригата Douglas / BZ по спомен беше 15%, а не 20. Peace
Може би наистина са били 15 %. Тази вечер питах в Дъглас/Сердика какво ще е намалението в петък. Отговориха ми, че ще е 15 %. Тъй като живея до Дъ Мол, силно се надявам отново да се надцакват със Сефора, че ми предстои да купувам два парфюма.

# 482
Здравейте. Ето и едно предстоящи детско намаление, което открих и от което смятам да се възползвам.

https://www.facebook.com/events/1115565061801157/

# 483
  • София
Дано Техномаркет пуснат ЧП, че имаме да купуваме хладилник, пералня, печка и климатици  ooooh!
Имало някакви магазини за преоценени стоки... има ли смисъл да се погледне и там? Дават ли гаранция?

# 484
Дано Техномаркет пуснат ЧП, че имаме да купуваме хладилник, пералня, печка и климатици  ooooh!
Имало някакви магазини за преоценени стоки... има ли смисъл да се погледне и там? Дават ли гаранция?
Vitaminka ние преди 2 год. Взехме от емаг черна и бяла техника на черния петък. Да чукна на дърво не са мръднали. Лошото на ЧП в техното е ,че не дават да се тестват на място , което за мен не е опция

# 485
И аз се интересувам за черния петък в Техномаркет, но това онлайн ли се поръчва или се ходи на място и се чака пред магазина. Сори за тъпия въпрос!

# 486
И аз се интересувам за черния петък в Техномаркет, но това онлайн ли се поръчва или се ходи на място и се чака пред магазина. Сори за тъпия въпрос!

Миналата година ходихме за един телевизор в Техномаркет и 30 мин. след отварянето на магазина, вече го нямаше. Според мен голяма част от най-намалените продукти, които най-много се рекламират е техника, която е била изложена за мостра и искат да се отърват от нея, а останалите неща са си на почти нормалните цени. Целта е да те закарат в магазина и да си мислиш че всичко е в промоция  Wink

# 487

Мисля, че да. Peace

# 488

Миналата година ходихме за един телевизор в Техномаркет и 30 мин. след отварянето на магазина, вече го нямаше. Според мен голяма част от най-намалените продукти, които най-много се рекламират е техника, която е била изложена за мостра и искат да се отърват от нея, а останалите неща са си на почти нормалните цени. Целта е да те закарат в магазина и да си мислиш че всичко е в промоция  Wink
Ние имахме подобен проблем с Технополис - телевизор, които го пускаха в рамките на два месеца за по седмица на промоция - нямаше нито един магазин в страната в който да има бройка от въпросния промоционален телевизор, който да не е мостра. Реално имаха по-малко бройки от промоционалния телевизор, отколкото магазини. Останахме с впечатлението, че самите консултанти по магазините нарочно вадеха точно този модел и размер за мостра, за да си гледат мачовете там докато кибичат  Joy защото всеки път като отидем да видим какво става с телевизора, дали няма някоя неразпечатана бройка седяха скупчени на мострата с някой пуснат мач  Joy

# 489
  • Berlin
Най-вероятно затова е бил намален, само мострите са останали.

# 490
И ние така си помислихме, докато след два месеца не го пуснаха пак на промоция и пак беше същото. После решихме да пробваме да го купим извън промоция, само и само да не е мострен - чакаха доставка - е в деня в който го получиха го бяха изкарали на мостра.

# 491
Чували ли сте дали ще има черен петък в Сердика център?
По сайтовете виждам само, че в  Дъ Мол и Парадайз ще има. За Сердика не пише нищо.

# 492
  • Berlin
Ще има, нали бяха постнали списък с магазините. Мислех, че е в тази тема, ама май е било друга. Simple Smile Аз чакам списъка на Дъ мол.

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 13:42 от abs

# 493
  • София
Тия списъци що са така засекретени. Не е ли крайно време да ги обяват.  Crossing Arms

# 494
Знаете ли кога започват коледните намаления?
Дъщеря ми е вече на 9, така че играчки не ме интересуват, по-скоро стоки за възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт