Намаления 2015

• 143 720
  • 845
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз утре ще ходя в Дъ мол, заради Дъглас и Сефора. За Дъглас е ясно, обявили са "голямото" намаление.
Обаче интересното е, че все още стои този надпис при Черния Петък - "Пълния списък на магазините очаквайте скоро!". Е кога е това скоро. В събота ли?  Joy

# 541
Кенвело са на -50% от вчера Peace

# 542
  • София
И аз съм направила план-график за петък - Емаг с кафето, после ще посетя една книжарница до нас и след това в Дъ Мол. Обаче за Дъ Мол не мога да реша в кой часови диапазон ще е по-спокойно, че хич не ми се бута в калабълъка. То не е и ясно какви ще са условията, за да се ползва читаво намаление. Засега от ДМ имам да си пазарувам.

# 543
В ДМ миналата година намаленията бяха май само за продуктите на тяхната си марка ч ако помня правилно

# 544
  • Berlin
Дайте да го видим тоя списък на Дъ мол. Simple Smile

# 545
  • София
Дайте да го видим тоя списък на Дъ мол. Simple Smile
Да го дадем, но как, след като го няма.  Wink

# 546
  • Berlin
Ами и аз това се чудя. Laughing Ти защо ще ходиш там? Laughing

# 547
  • София
abs, аз няколко пъти вече писах, че ще ходя конкретно в два магазина, за да си купя парфюм.  Grinning И понеже не е никак евтин, 15 % отстъпка пак е нещо.

# 548
Намалението в ДМ е само на техните марки https://www.facebook.com/dmBulgaria/photos/a.145722895498918.368 … ype=3&theater

# 549
abs, аз няколко пъти вече писах, че ще ходя конкретно в два магазина, за да си купя парфюм.  Grinning И понеже не е никак евтин, 15 % отстъпка пак е нещо.
Виж тук дали го има по-евтино, може и на място да отидеш.
http://1001-bg.com/

# 550
Видях в списъците на Парадайс, че Зара ще участва в Черен петък с определени продукти, исках да попитам някой помни ли от предишни години какво ще рече това "определни продукти"

# 551
  • София
Здравейте , ако някои се интересува от техника има намаление от 10% намаление на уреди при оn-line поръчки в Техномаркет.

# 552
  • София
Аз точно от марките на ДМ ще си избирам. На летните разпораджби в Reserved си намерих разкошни бижута. Надявам се и сега да има нещо интересно. Като цяло се съмнявам да има повече от 30% реално намаление. Освен магазините, които по приницп залагат на промо цени като Kenvello. Aко в Техномаркет пуснат 10-15% ще е добре, защото от кредитната карта имам още 10% Simple Smile Днес имам ходене до Дъ Мол - ще се огледам и ослушам на място какво е положението. После ще пиша ако научна нещо интересно

# 553
Пиши за Сефора, плс.  bouquet
Тези парфюми по-горе дали са оригинални? Цената е много по-ниска от всички магазини.  newsm78

# 554
  • Berlin
Тонка, реших, че може да имаш някаква вътрешна информация. Simple Smile Иначе много се чудя дали да ходя в Сердика или Дъ мол.
За Зара не вярвам да има нещо кой знае какво. Последно като ходих, имаше 2-3 щендера с някакви намалени дрехи, та предполагам, че ще са същите. Laughing Изобщо, където пише "до някакъв %" или специални предложения, не ги отразявам много.

Общи условия

Активация на акаунт