Намаления 2015

• 143 780
  • 845
  •   1
Отговори
# 450
Според мен е нормално, после ще така за черния петък Peace

Е, за Черния Петък вече ще ви следя с голям интерес. smile3508

# 451
  • Бургас
Аз пък сега следя за Комсед. Grinning

# 452
  • Sofia
Кой се интересуваше за Beauty Zone?
На 28-ми 15% в Мол София.

# 453
На 28-ми 15% в Мол София.

Тук сме. bowuu Макар че на мен ми се иска повече PrettyShop да пуснат някоя промоцийка в The Mall - моето парфюмче се крие именно там. Rolling Eyes

# 454
  • Beyond the Frontiers
Не знам дали Хиполенд или Комсед е по-изгодно, но функциониращият онлайн магазин на Хиполенд и отстъпката, която важи и там за мен е безспорен плюс. Доставката е със Спиди, 3 лева....еми не си струва да се мъкна до Комсед за 15 лева разлика.

# 455
  • София
Аз днес ходих и до Хиполенд и до Комсед /в Ринг мол и в Дъ мола/ и доста неща напазарувах + он лайн от Хиполенд. В двата магазина на Комсед нямаше никой. Горе - долу съм доволна. Остана само количка и мебели да си купя.

# 456
От днес в България мол - 20% на цялата козметика в Дебенамс, доста хора имаше. На касата ми подариха карта Гети (нищо че аз вече си имам). Направи ми впечатление на добре зареден откъм козметика, дрехите не съм гледала.
Имаше 20% в Есприт на новата колекция.
В Теранова при покупка се въртеше колело и се печелеха награди.
В Спорт Депо намаление от 20 до 40%.
Ерболарио 30% на всичко.
Доста от магазините нямаха никакво намаление.

Аз ще изчакам следващата седмица да видя в Humanic какво намаление ще пуснат и дали ще има изобщо нещо. Някой случайно да помни дали миналата година са отразили черния петък?

# 457
  • София
Аз се интересувам живо от Дъглас и Сефора. Знае ли се нещо конкретно вече?

# 458
  • София
В Дебенамс забърсах някои дреболийки от козметиката.
В Хипото ме хвана някаква паника, като видях опашката, не че други години не съм се редила, но сега не можах.
В Комседа на Каблешков пак опашка и липсваха тези играчки, които търся. Там било аутлет и не били -30%, ами -20, даже за някои неща и по-малко...
Оттам се замъкнах до Парадайс и първо се качих в Комсед, но като видях опашката пак ме хвана паниката и слезнах до Хипото, добре че вече са близо... Там имаше 3-ма човека на опашка, имаше и търсените играчки и се класирах  ooooh!

# 459

BeautyZone и Douglas са от една и съща верига, така че няма разлика, вероятно намалението ще е толкова навсякъде. Peace

Процентът намаление зависи по-скоро от локацията, т.е. в кой мол е конкретният магазин - поне от ситуацията миналата година с 25-те процента в The Mall, до този извод достигам. Rolling Eyes

# 460
  • Once there was a Hushpuppy...
Леле, с тоя Комсед направо ми се догади от темата, пост след пост само за това... Crazy

Чак пък "догади" Wink
Ами, майки сме, интересуваме се от подаръци, нормално е!

Не, че не се интересуваме и от козметика, но е хубаво малко по-тактично отношение Peace Не се сърди!

# 461
Така го усетих, така го написах. Peace Изобщо не намирам липса на такт в изказването, но всеки е различен, аз си падам малко гьонсурат. Не се засягайте толкоз. Hug

# 462
  • София
Леле, с тоя Комсед направо ми се догади от темата, пост след пост само за това... Crazy
Чак пък "догади" Wink
Ами, майки сме, интересуваме се от подаръци, нормално е!
Повече от нормално е. Няма нищо по-хубаво от това да видиш радостта в детските очички. Форумът е за споделяне.  Благодарение на всички вас, се ориентирах в избора на играчки, че и си закупих.... някои от тях от Комсед.  Laughing

# 463
  • София

BeautyZone и Douglas са от една и съща верига, така че няма разлика, вероятно намалението ще е толкова навсякъде. Peace

Процентът намаление зависи по-скоро от локацията, т.е. в кой мол е конкретният магазин - поне от ситуацията миналата година с 25-те процента в The Mall, до този извод достигам. Rolling Eyes

Въобще не зависи от локацията,а от конкуренцията!И с тези 25% дето ги влачиш от тема в тема заблуждаваш много от четящите - миналата година си беше за миналата година, за тази още нищо не се знае!

# 464
Извадих си безплатно карта от България мол, но така й не я използвах. На Т. Каблешков ми казаха, че е -20%, защото техните цени били винаги -10% - дали, не останах с такова впечатление, но така или иначе нямаше това което търсех. Доволно напазарувах следобед от Хиполенд /имаше само 3 души на касата, а казаха че сутринта хората са чакали по 40 мин./ и после и онлайн от fashion days. Хубав петък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт