Намаления 2015

• 143 755
  • 845
  •   1
Отговори
# 465
Въобще не зависи от локацията,а от конкуренцията!И с тези 25% дето ги влачиш от тема в тема заблуждаваш много от четящите - миналата година си беше за миналата година, за тази още нищо не се знае!

Нали и аз това казвам, зависи от локацията, именно защото в различните молове не винаги има конкуриращи се магазини. За 25-те % съм писала пределно ясно, че става въпрос за миналата година, разяснения за малоумници допълнително не давам. Peace Успокой си нервите и си пий успокоителните. Нареждания не давай, няма кой да ги чуе.

# 466
  • Berlin
Аз пък преди малко се върнах от Комсед Парадаааайз. Laughing Stuck Out Tongue  Нямаше хора, спокойно, без опашки, Лего естествено взехме, още 2-3 подаръка, малко чаши за бебето. Simple Smile

Лерболариото само днес ли беше в намаление? Хем бях до мола почти, ако знаех, че участват, щях да се жертвам до там. Laughing

# 467
  • В полите на Витоша :)
Едни и същи играчки (камиони от серията Dickie на Симба тойс) в Комсед и Хиполенд бяха с по 10лв. по-скъпи в Хиполенд! Утре специално ще отида да проверя на каква цена са. Аман от цигански номера!

# 468
Ох, този Комсед. За Лего може да става, но не и за други играчки. От него взехме само една Мини. Другите подаръци ги намерихме в Хипото - Бамболина, Снежанка и други две кукли. Остана да реша откъде ще купя и две бебета Борн реплики Grinning , че оригиналите са двойно по-скъпи. Така за един оригинал, ще купя два дубликата. Grinning

# 469
Интересува ме, дали някой знае, кога се очаква намаление в Маркс енд Спенсър?
Иначе, от ФБ видях това намаление http://karakids.com/special

# 470
  • София
Аз пък преди малко се върнах от Комсед Парадаааайз. Laughing Stuck Out Tongue  Нямаше хора, спокойно, без опашки, Лего естествено взехме, още 2-3 подаръка, малко чаши за бебето. Simple Smile

Лерболариото само днес ли беше в намаление? Хем бях до мола почти, ако знаех, че участват, щях да се жертвам до там. Laughing
Само на 20ти беше, но сигурно скоро пак ще направят нещо. Аз ходих до Витоша и там бяха поразграбили нещата, които исках, та само с дифузери за вкъщи си тръгнах.

# 471
  • София
Въобще не зависи от локацията,а от конкуренцията!И с тези 25% дето ги влачиш от тема в тема заблуждаваш много от четящите - миналата година си беше за миналата година, за тази още нищо не се знае!

Нали и аз това казвам, зависи от локацията, именно защото в различните молове не винаги има конкуриращи се магазини. За 25-те % съм писала пределно ясно, че става въпрос за миналата година, разяснения за малоумници допълнително не давам. Peace Успокой си нервите и си пий успокоителните. Нареждания не давай, няма кой да ги чуе.

В различните молове не винаги има конкуриращи се магазини.Конкуренцията няма много общо с локацията.
И нито съм малоумна, нито пък пия хапчета и най-малкото запази си общуването в този стил за вкъщи!

# 472
Понеже ми стана интересен този джин му проверих цената на три места - в комсед на Каблешков беше около 35 лева, в Парадайс в комсед и в хиполенд 39 лева. В крайна сметка с различното намаление идваше на еднаква цена и в двата магазина комсед. В крайна сметка си напазарувах от хиполенд в мол България - най-зареден ми се стори от към кукли и други неща. А специално куклата, която взехме я нямаше в комсед. Реших, че за 5 процента не ми се ходи и в друг магазин, а и нямах време. З

# 473
  • София

Миналата година трябваше да бъде 20% в цялата верига, но в мола на Цариградско Сефора сутринта пускат 25. Съответно Дъглас The Mall извънредно дават също толкова, нещо което дори не се знаеше в останалите магазини - така че да живее конкуренцията  Grinning

# 474
  • София
Някой да знае кога ще има намаление в Джъмбо или съм го изпуснала ?

# 475
  • София
Някой да знае кога ще има намаление в Джъмбо или съм го изпуснала ?
Досега не съм чула там да правят намаления.

# 476
то Джъмбо си се води евтин магазин за играчки и там не правят черни петъци Simple Smile

# 477
Дали ще има черен петък в Емаг и кога ? Rolling Eyes

# 478
  • Beyond the Frontiers

Най-вероятно другата седмица....

# 479
Виж темата за Емаг, доста оплаквания има от тях.

Общи условия

Активация на акаунт