Намаления 2015

• 143 611
  • 845
  •   1
Отговори
# 690
Привет, Hug

Някой случайно от предни години за знае в ZARA кога започват зимните намаления? Rolling Eyes

# 691
  • София
Привет, Hug

Някой случайно от предни години за знае в ZARA кога започват зимните намаления? Rolling Eyes

Честно казано, точно днес и аз това се опитвах да си спомня. Май по към Коледа. А най-много има януари-февруари.

# 692
  • Варна
Привет, Hug

Честно казано, точно днес и аз това се опитвах да си спомня. Май по към Коледа. А най-много има януари-февруари.

На 25.12 започват всяка ггодина

# 693
Аз пък съм доволна от емаг- бях си набелязала няколко неща и си ги взех плюс още няколко непредвидени, дребни. До утре трябва да пристигнат Peace Техномаркет/ Технополис вече само в краен случай, че недай си боже нещо ми се повреди ме карат да ходя "до Китай и обратно" да го ремонтирам. За връщане няма опция. Та вече само от емаг и лидл Mr. Green

Взех детско яке от зара, обаче го върнах- оказа се, че ръкавите са по къси от самото яке. Не беше добре ушито Sad

Вече обаче не мисля да се бутам, чак след НГ Grinning

# 694
  • София
Да ви питам ,някой пусна ли он лайн поръчка от Комсед ?

# 695
Да ви питам ,някой пусна ли он лайн поръчка от Комсед ?
Аз пуснах и по смотан сайт не бях виждала,няма история на поръчката,няма колко ще ми бъде доставката,не ми отрази намаление,въобще не знам какво се случва.
Вчера цял ден им звънях,но никой не намерих,днес отново ще пробвам #Cussing out

# 696
  • Варна
И аз пуснах поръчка и при мен няма доставка, нямаше и намаления. Чакам днес ТЕ да ми се обадят и да разбера дали ще имам отстъпка, ако не, ще откажа поръчката.

# 697
Момичета пробвайте във фейсбук страницата на Комсед аз там съм им писала да поръчам нещо и са ми отговаряли бързо

# 698
  • София
В общи линии при мен ситуацията е същата.Три дни им звъня и никй не вдига . Писах м на ФБ страницата и на мейла...

# 699
За Коледа ми трябва голяма изкуствена елха, моля за мнения и информация относно магазините и цените Praynig

# 700
За Коледа ми трябва голяма изкуствена елха, моля за мнения и информация относно магазините и цените Praynig
Вчера в един китайски магазин, предполагам ги знаете, вече навсякъде има такива, гледах елха около 1,20 беше 27 лева, имаше и по - големи, но не им гледах цените  Peace

# 701
В Джъмбо има най-голямо разнообразие от цени и размери на елхи.  Peace
Нашата е от там отпреди 3 години сигурно, 1,80м. и беше към 60лв. по спомен  Rolling Eyes

# 702
Комсед ме разочароваха ужасно ! Нещастници смотани !  #Cussing out
В петък цял ден телефоните им бяха изключени, а събота и неделя никои не вдигна.
Ще има уж намаление на Лего, ама половината Лего го нямаше в сайта им.
Лего Фрозън го имаше в четвъртък, а в петък вече го нямаше !  Twisted Evil
И разбира се няма кой да ти даде информация по въпроса.

С Хеликон същата работа - уж щеше да има книги за всички, сайта им едва зареждаше, а до обяд на повечето детски вече пишеше: няма наличност  Tired

Намаления по български ...  Tired

# 703
Моята елха съм я купувала от магазин тип левче, 120 см, 30 или 35 лева беше ако не се лъжа.
Жилкова е, някакво българско производство. Много си я харесвам и я ползваме вече 3-4 година.

# 704
Джей- Аз от тук разбрах че в сайта е-зона книгите са постоянно на -25% и вече втора поръчка пускам от там...коректни и бързи и не се разправям с измислени намаления...това като идея а книгите специално, Има доставка 2,99 лева, но аз обикновено дори от една книга "избивам" доставката, останалите са ми реално намалени и готово.

Общи условия

Активация на акаунт