Намаления 2015

• 143 596
  • 845
  •   1
Отговори
# 720
Някой дали има информация относно намаленията в SLS (черни връх)..
Дали около коледните празници и след Нова година ще има намаления? Харесах един ски екип на Roxy...Трябва ми за края на януари... дали да чакам? Да не се окаже че намаленията са след това. ..И да съм чакала напразно. ..

# 721
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, имам намерение на 5-ти събота да идвам в София за Коледен шопинг, но само ако са започнали намаления. Някой знае ли кога започват Коледните намаления в Парадайз МОЛ и The Mall?

# 722
Здравейте, имам намерение на 5-ти събота да идвам в София за Коледен шопинг, но само ако са започнали намаления. Някой знае ли кога започват Коледните намаления в Парадайз МОЛ и The Mall?
не знам какво търсиш, но намаленията ще започнат около Коледа. На 5-ти няма да има кой знае какво намалено.

# 723
  • Плевен
И аз да се включа към мераклийките за шопинг-екскурзия, барабар с малката Simple Smile На 12-13 или на 19-20 има повече смисъл да се идва?
Благодаря на столичанки  Hug

# 724
Момичета, Мusette кога започват с намаленията?

# 725
  • София

Последно като бях преди няколко дена имаше туй-онуй малко намалено, но се надявам да намалят още мъничко в скоро време, та и аз съм ги зачакала.

# 726
Някой дали има информация относно намаленията в SLS (черни връх)..
Дали около коледните празници и след Нова година ще има намаления? Харесах един ски екип на Roxy...Трябва ми за края на януари... дали да чакам? Да не се окаже че намаленията са след това. ..И да съм чакала напразно. ..
В неделя бяхме там, имаше много хора и много намалени сектори,и много стока .Даже останахме учудени, защото мъж ми казваше че преди април нямало смисъл да влизаме там. Купихме много неща, доста изгодно. Peace

# 727

Последно като бях преди няколко дена имаше туй-онуй малко намалено, но се надявам да намалят още мъничко в скоро време, та и аз съм ги зачакала.

Едни зелени чизми харесах аз

# 728
  • София

Едни зелени чизми харесах аз

Хехе, и аз чизми, но бежови/камел...

# 729
Момичета, откъде купувате хубави дамски чанти? Благодаря!

# 730
  • Пловдив
25 % намаление на издателство Колибри http://www.colibri.bg/ от 1 до 31 декември

# 731
  • Варна
Някой имал ли е връзка с Комсед? Пиша във фейсбука, звъня на телефоните и те упорито се крият. Ще си получим ли поръчките или не? Някой нещо чул ли е?

# 732
  • София
Момичета, откъде купувате хубави дамски чанти? Благодаря!

Ако трябва да сме честни, аз лично от Интернет. Фешън дейз или фешън сюприйм - все изкача по нещо. Най-вече дебна във ФД да пуснат Coccinelle с по-голямо намаление, но има и други марки, от които съм случвала на доста хубави неща, здрава качествена кожа...

# 733
Чантите ми са Манго и Фурла,  Peace Много съм доволна.

# 734
  • София
25 % намаление на издателство Колибри http://www.colibri.bg/ от 1 до 31 декември

Йей. То и Панаирът на книгата наближава, така че...се подготвям. Grinning

И аз да допринеса за темата - миналата седмица в Аутлет Центъра до Метро в магазина на Макс Мара и сие, имаше приятни намаления, но малко останали номера. Аз си взех едни чудни дънки за 44 лв., но повечето неща ми бяха големи. Така че за дамите M-L размер може и да има добри находки. В Бенетон имаше хубави вълнени чудеса.

Също така утре тези бижута, по които напоследък се запалих, ще имат някаква петъчна промоция:
http://tezzor.com
Да видим дали няма нещичко от нещата, които съм си набелязала, да е намалено.

А, и Elizabeth имат 50% намаление на някои неща.

И да задам въпрос - някой ходил ли е наскоро в Scandal After Season? Миналата година на два пъти попадах там на чудни цени и голямо разнообразие от дрехи, но и много пъти не е имало нищо особено... Та се чудя сега как е положението.

Общи условия

Активация на акаунт