Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за безсъние по време на бременност?
Какви са някои начини да се успокоите по време на бременност?
Какви са някои от начините да се подготвите за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за безсъние по време на бременност?
За да се справите с безсънието по време на бременност, можете да приемате таблетки с мента, валериан или глог. Тези естествени средства могат да помогнат за подобряване на съня. Освен това е важно да избягвате стимулиращи напитки като кафе и газирани напитки и да създадете удобна и спокойна среда в спалнята.
-
Какви са някои начини да се успокоите по време на бременност?
-
Какви са някои от начините да се подготвите за раждането?
-
Какви са някои начини да укрепите връзката с бебето по време на бременност?
-
Какви са някои начини за справяне със стреса по време на бременност?
Но според мен така ще се шашнем в началото, че поне 4 месеца ще даваме на заето.
еми как да бързам да се върна, няма пък. Освен това съм решила и съвсем са сменя работата след време, така че просто ще се отдам на пълноценно време с бебко. Работата на мъжо е свързана с много публични дейности и като ми дотъпее ще му помагам и без това все ме врънка да работя с него, но аз обичам да си имам мои си работи. Дано всички ми се получи както си го мисля, живи и здрави искаме още един запъртък не се знае как ще ни станат нещата. Отиваме на ФМ. Хубав ден и много сладки поритвания от мишчиците.
Иначче за майчинството всяка жена си решава
Аз преди да забременея бях сигурна, че на 6-я месец ще го връча на някоя баба да го гледа, ама сега мисля, че годината ще си я изкарам 

.
С термин 30.01.2016 съм, но за пола не съм много сигурна
Ставаме трички с един и същ термин 

Казах му първо да изкараме номер 1 живо и здраво, пък после ще се гласим за номер 2
Аз не съжалявам, че така се получи при нас, но беше истински кошмар...