Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес лекинко се забавлявате, а?  Wink Че било още ваканция разбрах  Laughing

Ако ме питате и аз много харесвам латино танците, ама...  Wink да ги гледам, че за танцуване са си бая зор  ooooh!

Досега имаме:

Една лека логическа задачка  Wink

Ако досега Туба и Берен имат три проекта с общ актьор, кой да си изберем от нейните за следващ, просто така "на игра"  Grinning  Туба може да си почива спокойно  Stop

Аз се поколебах между Киво и този позабравен любимец Махсун ..и понеже не можах да реша кой, взех следното решение... единият да и партнира, другият да режисира Joy Joy

Предварително познавам, че Цвети ще си избере Еркан  Wink

Надин  Hug този път не позна за предпочитанието ми  Wink Еркан напоследък много се промени, възрастта на никого не прощава, та... как да искам до него нашето подмладено момиче  newsm78 За Еркан ще се сетим след някоя и друга година  Wink

Затова... от изброените тук  Thinking пасва само Къванч, а и помним как стоят един до друг, макар и в реклама или в реала.  Peace Е, били са по-млади, а сега са поолегнали, но възрастта им е близка и на цвят са противоположни, та...  Wink излиза, че съм на твоето мнение за партньор Simple Smile

# 106

Ама много готин наш Емре в морска офицерска униформа Rolling Eyes Grinning Peace Аз "Любов под наем" вече го отсвирих, ще го заменя с този сериал може би Wink Излезе и още един трейлър:

Като за турски актьор, си е много добре Емре/ Левент Peace Но си обра негативите по форуми и седенки заради недолюбван сериален герой Mr. Green Няма начин, професия... Wink Вече обаче е с главна роля, дано е добричък Joy Joy

# 107
  • Русе
Надин  Wink Емре не е за първи път в главна роля, бил е и преди и то не в прекратен, а пълен сериал с два сезона  Simple Smile от 2009г. - 2011г. Aşk Bir Hayal

А откъде знам ли?  Wink Ами като един верен и заслепен зрител на нашият ЗС по АТВ  hahaha помня и течащите отдолу реклами, а и фрагманите - също, та... само събрах две и две и...  Simple Smile

А нали сме си тема за Туба и докато няма нови снимки и новини, то...  Wink поне нови клипове още излизат  Simple Smile

Много е хубав - и кадрите, а и песента е страхотна.  Peace

# 108
Здравейте Hug

Да изпусна за малко началото на седмицата и последния ден от ваканцията Naughty, та да се разпиша.
Макар и късно, да се вкюча в понеделнишката програма. Филиз ми е специална. Туба се справи чудесно. Направила е бум зад граница. Естествено с ПЛ И БИ, ама тя и до днес си е останала "Ламис" и както пресата пише: "името й продава".
Заслуживало си е  да се прекрои сценария на ПЛ заради Филиз, за да я направят ГГ, както си е заслужавло чакането на Туба за КПА. Нищо, че някои го неглижираха. Изигра си поредната роля. Поредната й екранна двойка се нареди в челото на класацията на най-вълнуващите двойки, където са и другите й двойки - Аси, ПС, ПЛ. И все на първите места. Никой друг актьор или актриса не с толкова много свои роли в тези класации. Както се казва един път - слуайност, втори път - съвпадение, трети път -закономерност, всяко следващо повторение - потвръждение на правилото newsm47

Та Филиз, която подобно на Ел, възкреси Йелмаз:
и една блаженна Филиз:
Около ПЛ реалната връзка вече е свършила, но на екрана не се забелязва. Обикновено го наричат професионализъм, колкото и на някого да не му се иска.

Упорито гледаме  напред, търсим си поредния партньор. Аз нямам особени претенции, но в момента нали си имам "любимец" режисьор, та много ми се иска срещата с Ч. Ирмак на сета на КПА да не е била случайна.

Изгледах поредния му филм: "Хората на дядо ми" - http://vbox7.com/play:7bd0227098 Доста познати актьори играят - Четин Текиндор, Юнал Силвер, Йит Й. геят от 20 минути(???), новата партньорка на Онур. Духът му ми напомня на "Баща ми и синът ми".
Покрай филма се порових малко из историята на гръцкотурските войни и преселения. Разбрах защо в Мудания Ел я бяха пратили да кара колело около тази сграда (градския музей):  

В нея през 1922 е сключено примирието м/у турците и гърците. На следващата година е обявена Турската република.

И аз да си кажа резултата от теста. Сабинка може да си мечтае за бачата, ама на мене най ми прилягала, при това чувствената. А аз дори не бях го чувала Embarassed И една бачата под дъжда, ако има и други незапознати:

# 109
  • Русе
Баги  Hug много интересна информация си ни донесла  bouquet

А пък за екранните двойки... - да, вече са закономерност при Туба да са все най- харесвани  Simple Smile

# 110
Здравейте по вечерно време, все още на Кръстовден! Hug

Баги, Цвети, Надин, Сабина, Боби, Дори, Лина, Вичи, Злати, Hug Hug Hug

Цвети, Hug
Моят резултат от теста е Бачата / LaughingБаги, Сабина/.

На Лина и Дори, приятна и ползотворна почивка /кратка и дългосрочна/. Hug Simple Smile

Аз не мога да участвам в предложените задачки от Надин, защото не съм гледала доста от филмите на Туба, а и нямам сякаш желание да гледам нещо, което е преди Пленителката. Peace
От предложените партньори и аз съм за Къванч. Цвети newsm10

Приятна вечер и спокойна нощ! Hug

А утре,  Grinning

На добър час! Hug  bouquet

# 111
  • Сливен
       Привет по нощите! Hug

Написах си поста и Маммата не ми го публикува. Изтри го. Нямам време да го пиша отново.

Баги, Hug благодаря за информацията, Рали  Hugза поздрава!

И аз поздравявам всички : колеги, ученици и родители с Новата учебна година. Peace Peace Peace

Скрит текст:

Дано има повече добри ученици, като Хасрет! Peace

Лека нощ! Hug

# 112
Здравейте Hug Hug
Поздрави за нощната смяна Hug Hug
Напред!
Науката е слънце, което във душите грей!
Честит първи учебен ден, приятели!

Честита нова учебна година.
На учениците успехи, а на учителите много търпение в тази благородна професия.

За тонус 

# 113
  • Русе
Добро утро!  Hug

Да е честита новата учебна година на всички ученици и техните семейства, но най-вече на учителите   bouquet Да бъдат много търпеливи и заитригуващи своите ученици, да ги учат и проверяват знанията им, но и да се забавляват всички заедно!  Simple Smile

А на нашите темни дружки - учители Рина, Диди, Боби  Hug Hug Hug - много успешна да ви е цялата учебна година  Peace

Вичи  Hug ти си подгряла  Wink, а ние останалите продължаваме на смени  Simple Smile

И да добавя нещо музикално с нашите учител и ученичката му  Simple Smile

Клипът е сравнително пресен - от 22.08.2015г.

# 114

Сякаш беше ...Вчера   Grinning

За учителите наши Боби, Рина, Диди, Марги.. да им върви като по вода! Peace И здрави нерви най- вече Joy Joy
Хубав ден на всички бивши, настоящи и бъдещи ученици! Hug

# 115
Добро утро! Hug

Ползотворна нова учебна година!!!
На колегите-вдъхновение и много търпение!
На учениците-здраве,постоянство и любознателност!
На добър час!!!

Скрит текст:
Първият учебен ден

Отново за учебната година
разкри училището днес врати.
Звъни звънец из цялата родина-
в села и градове, навред кънти.

И ние, хилядите ученици,
към този звън летим като орляк
и с бодрите си, весели редици
изпълваме училището пак.

От лятото ний носим насъбрани
лъчи и сол от морските води,
свеж лъх от сенчестите ни балкани
и много радост в своите гърди.

А класните ни стаи приветливи
отново срещат ни с „Добре дошли“
и забръмчават в утрото щастливи
като роени кошери с пчели.

Изпълнен с този екот многогласен,
от септемврийско слънце озарен,
начало на живота ни прекрасен -
как радостен си, пръв учебен ден!

Автор: Елисавета Багряна

Приятен ден на всички! smile3525

# 116

Виждам, че вече сте в училище Rolling Eyes Grinning Само трябва да преминете през този тест, и ... ставате за учeник в тази тема Joy Joy

# 117
  Здравейте! Heart Eyes

Връщам се от първи учебен ден и не може да ме уплашите със задачи. Надин - 87. Peace
  Поздрав от Джансел:

# 118
Здравейте Hug

На добър час на учениците ни! Търпение и любов на учетелите им! На всички, които днес ги изпращате - майки и баби, много радостни емоции покрай тях!

Боби, Дидка, Марги, Рина  bouquet  bouquet  bouquet

От мене още една ученичка:

Новини и снимки днес - йок Sad  затова пък слънце и усмивки - бол Laughing

Хубав следобед Hug

# 119
  Здравейте! Heart Eyes

Връщам се от първи учебен ден и не може да ме уплашите със задачи. Надин - 87. Peace
  Поздрав от Джансел:

Ами пожелавам на Джанселчо, да се усмихва и след мача тази вечер Галатасарай - Атлетико /Мадрид/. Аз ще ги поглеждам, но ще гледам основно конкурентите им в групата Бенфика- Астана, заради българският треньор Мъри Стойлов.  Иначе очаквам голямо присъствие на турски актьори на стадиона. Понеже е мач от национално значение, може и да са фенове на други отбори.

Общи условия

Активация на акаунт