Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 876
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  Здравейте! Heart Eyes

Връщам се от първи учебен ден и не може да ме уплашите със задачи. Надин - 87. Peace

Ох, и мен задачите не ме плашат Wink Ама се уплаших от лъскавите автомобили с които бяха докарани децата. Да не казвам, че тоалетите на родителите, си бяха като за "Еми" Mr. Green Беше ми смешно, че четири месечният ми внук, който придружаваше батко четвъртокласник, разби конкуренцията с бебешки модел маратонки на "Адидас" Joy Joy Joy

Та, като казах "Еми"...напомням, че на 20 септември е церемонията за Щатите. Пак няма да се спи, но ми е любопитно дали конкурентът на Енгин от Сеул Ейдриън Броуди, ще грабне статуетка. Има номинация за най- добър актьор в минисериал. Естествено, за "Худини"

Не остана и до огласяването на номонациите за чуждоезично "Еми". Е къде е октомври Mr. Green

# 121
  Вече поогледала се, попрочела, да ви кажа, че задачата с бъдещи партньори ми е много трудна. Rolling Eyes Не мога да предложа никого, освен Кенан Едже(Ече) newsm78 Иначе ми са сложили с КТ

Погледнато пресметливо от моя страна от предложенията, които виждам в туитър, предпочитам Кенан И или Мехмет Гонсур(за фамилията не знам, дали е вярно написано от мен). Първият - защото е за по-кратко времетраене на сериите и се очаква да се ожени вече; вторият - защото е женен. Laughing Wink Peace Еркан П. също го включвам като втория. Аз много не познавам турските звезди в дизитата и се водя по вашите предложения. newsm08

Емре Къзълърмак дебютира тази вечер по канал Д от 20;00 часа. Ако го превеждат поне на руски, ще погледна с едно око, пък може да го заглеам с две.
  Това виждали ли сте го и защо някакси особен е Джансел? - https://vine.co/v/OjvK7pghbPi

И да поздравя всички запленени и незапленени учителки със започването на новата учебна година и им пожелая здрави нерви и търпение! smile3525 На помагащите за домашните майки, лели, баби и т.н. - също! smile3525

# 122
Сабинка, Кенан Ече и аз го искам, ама има някаква информация, че отива във "Войната на розите" през новия сезон Sad

Припомних си този клип, сутринта погледнах и едно интервю с Джансел. Ами не намирам разлика в отношението на Туба към партньори. Държи се естествено, освободено и приятелски.

# 123
Надин и аз не виждам разлика. И с партньора си, и с другите си колеги се държи по един и същи начин. И с феновете. Кара те да не се чувстваш досаден, а специален. И с "брат" си бяха страхотна двойка:

Скоро гледах цялото интервю от Стъклената стая на английски. Разбрах, че лелята на баща на К. Едже е била първата туркиня Мис Свят. Самият Ататюрк  й е дал името Едже. Явно семейството й го е приело.

Много ми се иска партньор, който да се държи естествено, свободно, уверено, интелигентно, но и мъжкарски, без излишно заиграване заради публиката, подобно на К. Е.

Но аз съм хвърлила око на ето този.
Малко го гледах в Черните планини. Хареса ми има точно такова излъчване, а и сдържаната му игра ми допадна.

# 124
  Първо - да предупредя модератора, ако има доклад от ревизиращите темата. Naughty Да не се трият постовете на надин като последователни, защото не ми пускаше моите. Naughty А колко информация събирах и слагах. ooooh!
  Затова второ, ако успее да мине този пост. Поне с две думи - честит първи учебен ден!  bouquet
  Трето, помня само последното изречение: Ече да играе сега. Туба е в отпуск този сезон. Peace
  Четвъртото е за темата:

# 125
# 126

Даже не съм разбрала, че съм пуснала два поста един след друг Wink Joy Ами като сме останали в темата пет човека и половина/ половинката идва от килограмите ми, броя се за една и половина Embarassed Embarassed/. Канти, Линка ...да си идват вече! Crossing Arms

Баги, тоз момък не съм го гледала, но знам кой е Wink Нали покрай "Статус ..." поглеждам в темата за летните сериали, та там се появява от време на време, като приятел на Памир Пекин. От лошите момчета на турското кино бил, но пък това му е хубавото.. Joy Joy

# 127
Привет! Hug

Хайде и аз да се включа към пет и половината+една четвъртинка! Hug

Това е Ибрахим Челиккол!Гледала съм го Иффет,Мерхамет и Черни планини! Peace Бивше гадже на Синем Кобал! Laughing

# 128
Здравейте Hug Hug

Мили дами, да ви попитам кога излизат номинациите на ЕММИ , за да не пропуснем  нещо ,касаещо ни.  Joy Joy

Моите предложения:
 Не ,че някой ще ни пита ,но да си кажем Joy Joy Joy

Памир Пекин и

Мехмет Гюнсюр

# 129
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Вярно малко сме, а и някои временно отсъстват, но...  Wink не се даваме лесно, нали  Laughing

Ето сега пак дирим нов партньор - бързи сме, не стоим на едно място  Peace

Баги  Hug и аз бих гледала твоето предложение за партньор на Туба - Ибрахим Челиккол, харесва ми и като визия, и като игра - нали и аз погледах доста от Черните планини.

Освен най-популярните кандидати, които от вчера насам изредихме, аз сега попаднах и на още двама, които и преди сме срещали, като предложения, например този Timuçin Esen

Не съм го гледала, но...  Thinking не е зле, а щом го включват - явно го харесват.  Peace

И още един - доколкото помня Надин  Hug май ти беше любимец?  newsm78

Mete Horozoğlu

# 130

И аз съм гледала Ибрахим Челикол в Мерхамет. Бях чела книгата и си изигра образа, както си го представях. Е, в сериала е поразнообразен откъм действия, но то и сценарият е доста допълнен с нови персонажи и сюжетни линии. За самия актьор съм чела, че е с особен характер, саможив.

Много туитват за този Тимучин, но го виждам и чувам за пръв път.

# 131
Привет пленителки Hug
Много благодаря за поздравите Hug
И от мен-нека има повече усмивки и положителни емоции Hug
Поздрави за Рина,Боби,Марги Hug
П.п.И на мен ми харесват предложените партньори Laughing

# 132

И още един - доколкото помня Надин  Hug май ти беше любимец?  newsm78

Mete Horozoğlu

Вярно, бе! ooooh! Бях го позабравила Embarassed Много го бях харесала във "Времето лети", ама там харесвах наред Joy Joy
Аз си държа на желанието, Туба да играе в комедия. А, някакси всички споменати досега, все ги свързвам с драми разни. Затова пак се връщам на Памир, Вичи Hug. И на външност са ми някак подходящи  Peace Останалото ще го докарат. Туба си я знам, на Памир видях усмивката..и не само Wink Joy Joy

# 133
  И филм с Халит Ергенч. Туба се вижда на заден план.

# 134
Здравейте момичета!  Hug

Не мога да пропусна този всенароден празник, и да не се включа да поздравя всички, а най-вече учителите - настоящи и бивши, както и учениците, настоящи и бивши!  Simple Smile

Честит 15 септември!    bouquet

Учението е светлина, а науката - слънце!  Peace Цял живот учим, по един или друг начин, всички сме и учители, и ученици. Затова тази дата е празник за всички нас! Честит празник!   bouquet

Не мога да не ви поздравя всички, пишещи в темата, за прекрасните постове, за интересните материали, за забавните коментари. Всеки ден научавам нещо от вас, все някой намира интересен материал или забавно четиво. Няма друга такава тема в подфорума, толкова разнообразна, занимателна, позитивна,  образоваща и интересна. И това се дължи на вас, мои скъпи приятелки!  Heart Eyes

Благодаря ви!  Hug

И нали сме филмова тема, една песен от филм, поздрав за учителите, които пишат при нас, или ни четат.

Сега малко инфо. Някои неща не са нови, но намерих кратък превод и затова ги слагам.

https://vine.co/v/eILtXtPeMaT

Скрит текст:
Firat govorit na peredache Extraturk; ia snova xotel by sygrat s Tuboi v novom proekte))))

Фарат Челик говори в предаването Екстратюрк. "Бих искал отново да играя с Туба в нов проект"
Това е и моето предложение за партньор.  Joy

Скрит текст:
Samaya privlekatelnaya Tuba!
internet sait Onedio sdelala opros golosovania "samaya privlekatelnaya zhenshina Turcii". bylo golosov 902 tysyach i 1,6 million prosmotrov oprasa, sredi nix byli golosa arabskix bollelshikiv. v rezultate Tuba Buyukustun vyshla v chetvert final s Fahrie Evcen, a v polufinale ona vyigarala Serenai Sarykaya bolshim otryvkom( vot ne ponyala na 68 golosov bolshe bylo ili na 68 % bolshe) v finale ona byla na 61% vyshe ot Beren Saat.

Туба е спечелила някакво допитване на интернет сайта Onedio, в което са гласувал 902 000, за "най-привлекателната турска актриса" с 61% .

И накрая една интересна статия за филма "Козия рог". Всъщност може и да е побликувана в темата, защото я знаех... Simple Smile

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=4&newsid=41217&rp915

И съвсем накрая, поредния забавен тест "Вашият мъж от миналото. Кой е той?"

Моят е Юлий Цезар, а вашия?  Mr. Green

Скрит текст:
Трябва да се чувствам Клеопатра, явно... Joy Joy Joy

Сега ви оставям отново за няколко дни. Приятна вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт