Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 894
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  Линкааа,аз съм Клеопатра II - кръстили са котката на "баба й". bowuu

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 22:03 от sabina_k

# 136
Линка Hug
Малей, много Клеопатри се събрахме ooooh! Ама щом ми се е паднал Цезар, по-добре да съм Корнелия, а ако трябва да съм Клеопатра, предпочитам Марк Антоний.
Та като сме на римско-египетска вълна, си замислих дали няма да й легне на Туба Клеопатра newsm78  

Сравнението е мое, а Надин направо я е вкарала в роля Peace

Кои ли от комшиите могат императоски да й партнират newsm78 Прехвърлям познатите и Цезар не откривам  Sad

А като искам нещо по-нестандартно или пък филм, защо ГГ да не са два жени? С коя ли ще се създаде най-голяма непоносимост, например, за да се получи добър проект newsm78

Линка се появи, ама Канти още - не, та да я заместя с притчите Peace
Скрит текст:
Момче на 24 години гледало през прозореца на влака и възкликнало: „Тате, дърветата остават назад!“.  Неговият баща се усмихнал, а една млада двойка, седяща в купето, погледнала със съжаление 24годишното момче. То отново възкликнало: „Тате, погледни. Облаците се движат с нас!“.  Двойката не устояла, преценявайки, че подобно поведение не е нормално за тази възраст и попитала бащата: „Защо не заведете сина си на лекар?“  Възрастният мъж се усмихнал и отвърнал: „Направих го и тъкмо се връщаме от болницата. Момчето ми беше сляпо от раждането си, а днес прогледна.“
Никога не е късно човек да прогледне, а като прогледне да види, че реалът е по-красив от фантазиите и най-вече е движение.

# 137
Линка, привет!  Grinning Направо ме уби с този тест Joy Joy Явно отговарям на въпросите под влиянието на мъжете от турските сериали, щото ми се падна брадат, мустакат, че и латино  Joy Joy Joy

Печеля ...Че Гевара Joy Joy
Ама те нали сравняват вида му с този на Омер/Енгин по Америката, та съм в модата, де Wink

Съжалявам за Джансел, но засега Галатасарай губят с 0:2 насред Истанбул Sick

# 138
Оказах се невнимателна ученичка и съм пропуснала съществени неща, та се върнах...  ooooh!

Виждам, че вече сте в училище Rolling Eyes Grinning Само трябва да преминете през този тест, и ... ставате за учeник в тази тема Joy Joy

Ако вярвам на огледалния образ - отговора трябва да е 87(L8)
Ама това е първоначална логика - без да помисли човек. Може да има друга (ако помисли, де...)  Mr. Green

Това виждали ли сте го и защо някакси особен е Джансел? - https://vine.co/v/OjvK7pghbPi

Защото се шегува и се прави на клоун! Нали е актьор, забавлява публиката... Laughing

Скрит текст:
Здравейте Hug

Да изпусна за малко началото на седмицата и последния ден от ваканцията Naughty, та да се разпиша.
Макар и късно, да се вкюча в понеделнишката програма. Филиз ми е специална. Туба се справи чудесно. Направила е бум зад граница. Естествено с ПЛ И БИ, ама тя и до днес си е останала "Ламис" и както пресата пише: "името й продава".
Заслуживало си е  да се прекрои сценария на ПЛ заради Филиз, за да я направят ГГ, както си е заслужавло чакането на Туба за КПА. Нищо, че някои го неглижираха. Изигра си поредната роля. Поредната й екранна двойка се нареди в челото на класацията на най-вълнуващите двойки, където са и другите й двойки - Аси, ПС, ПЛ. И все на първите места. Никой друг актьор или актриса не с толкова много свои роли в тези класации. Както се казва един път - слуайност, втори път - съвпадение, трети път -закономерност, всяко следващо повторение - потвръждение на правилото newsm47

Та Филиз, която подобно на Ел, възкреси Йелмаз:
и една блаженна Филиз:
Около ПЛ реалната връзка вече е свършила, но на екрана не се забелязва. Обикновено го наричат професионализъм, колкото и на някого да не му се иска.

Упорито гледаме  напред, търсим си поредния партньор. Аз нямам особени претенции, но в момента нали си имам "любимец" режисьор, та много ми се иска срещата с Ч. Ирмак на сета на КПА да не е била случайна.

Скрит текст:
Изгледах поредния му филм: "Хората на дядо ми" - http://vbox7.com/play:7bd0227098 Доста познати актьори играят - Четин Текиндор, Юнал Силвер, Йит Й. геят от 20 минути(???), новата партньорка на Онур. Духът му ми напомня на "Баща ми и синът ми".
Покрай филма се порових малко из историята на гръцкотурските войни и преселения. Разбрах защо в Мудания Ел я бяха пратили да кара колело около тази сграда (градския музей):  

В нея през 1922 е сключено примирието м/у турците и гърците. На следващата година е обявена Турската република.

И аз да си кажа резултата от теста. Сабинка може да си мечтае за бачата, ама на мене най ми прилягала, при това чувствената. А аз дори не бях го чувала Embarassed И една бачата под дъжда, ако има и други незапознати:

Съгласна!  thumbsup thumbsup thumbsup

Ти си го взела на акорд този режисьор, май!  Simple Smile Той не е ли режисьорът на "Забрадката..."?  newsm78
Тогава какво прави на сета на КРА?  newsm78

Ох, дано да излезе едно страхотно филмово предложение!  Praynig

Сабинка  Hug Баги  Hug Надин  Hug

# 139
  Ще падат, ако са като тези тенисистки. Laughing

Прегръдка за лека нощ! Hug

# 140
Надин, Че Гевара, направо си беше герой, при това реален. Тогава нямаше нет, а само добре подбрани книги и филми. Печелиш:

Май има някаква прилика newsm78

Ти си го взела на акорд този режисьор, май!  Simple Smile Той не е ли режисьорът на "Забрадката..."?  newsm78
Тогава какво прави на сета на КРА?  newsm78

Ох, дано да излезе едно страхотно филмово предложение!  Praynig

Аз откога задавам този въпрос, ама кой да ми каже Sad

За проекта - дано!

Да - на Забрадката е и сценарист, и режисьор.

А Чаан Имрак  наистина съм го взела на акорд. Аз досега бях гледала само 5-6 турски филма и то почти всички на СС, а тези дни излгедах 4 негови филма. Остават ми още 2 преведени - Вестоносецът и Всичко за Мустафа. Харесват ми и историите му, и режисурата му. И усмивката му ми харесва.

# 141
  • Сливен
         Дружки, Hug благодаря на всички за поздравленията , по случай Новата учебна година!

Направо не мога да гледам от умора и ще лягам.

Лека нощ! Hug

# 142
Боби,Рина,Марги,Диди на добер час през новата учебна година
Скрит текст:
Аз зачезнах заради този красавец-Мики
Скрит текст:
Благодаря за всичко споделено  bouquet
Честита награда на Енгин. Peace
Приятна почивка на Лина,Канти и Дори Hug
И от мен притча,която ме накара да се замисля Peace
Скрит текст:
Една прекрасна и поучителна история за истинското приятелство.

Младият мъж вечно спорел с баща си:
- И аз имам истински приятели, като твоя съученик, за когото казваш, че вярваш винаги и за всички. Имам даже не само един! Много са!
Баща му обаче твърдял:
- Няма как да имаш много истински приятели. В живота си срещаш един или двама такива. Не повече.
С всеки следващ път синът спорел все по-ожесточено, все повече се палил.

Един ден бащата предложил да направят малка "проверка", за да разбере синът му истински ли са неговите приятели или не. Двамата заклали една овца, напъхали я в чувал и го завързали. Кръвта скоро попила през плата. Изглеждало така, сякаш в чувала имало труп на човек.
- Сега, момчето ми, върви и почукай на вратите на своите приятели.
Младият мъж така и направил. Чакало го обаче голямо разочарование. Щом приятели му зърнели окървавения чувал, затръшвали с някакво извинение вратата под носа му, без да го оставят да каже и една дума. Сцената се повтаряла на прага на всеки дом, на който почукал. Накрая синът се прибрал уморен и съкрушен. Явно нямал истински приятели...

- Тате, оказа се прав. Човек не може да разчита на никого. Нито ти, нито аз... Сам се раждаш и сам си оставаш до края... Няма истинско приятелство...
- Не, момчето ми, не си прав. Върви сега при моя приятел и виж там какво те чака.
Младият мъж нарамил чувала и с бавна походка тръгнал към дома на бащиния приятел. Бил сигурен, че и тук го чака разочарование. Просто явно така бил устроен светът...

Стигнал пред къщата и почукал на вратата. Приятелят на баща му отворил, видял чувала, не казал нищо, грабнал го, занесъл го в двора зад къщата, изкопал яма, поставил в нея чувала и я засипал с пръст. И за да не личи, че скоро е копано, засадил лехички с лук...

Синът нямал търпение да се прибере и да съобщи радостната новина на бащата си.
- Тате, тате, има истински приятели на този свят! Ти имаш такъв! Истински верен приятел!
- Не бързай, момчето ми, не бързай. Отиди отново у тях след няколко дни. Намери повод да се скараш с него, оскърби го и му удари два шамара. Тогава наистина ще изпитаме приятелството му...

Минали три-четири дни и синът отишъл на гости у бащиния си приятел. Говорели за общи неща, когато младият мъж намерил повод да се ядоса, започнал да оскърбява домакина и дори му зашлевил два шамара.
Възрастният мъж му го погледнал и казал:
- Иди кажи на баща си, че не се отказвам от лехите с лука заради две плесници...

Лека Hug Hug Hug Hug

# 143
 Здравейте Hug Hug
Поздрави на нощната смяна Hug Hug
Линка HugКлари Hug

Обещай пред себе си да правиш онова, което обичаш,
и да обичаш онова, което правиш. Още днес!
- Уейн Дайър
 Вълнуващ ден!:)

За протокола съм Христофор Колумб.

За начало на деня

За четене  Благодарността е най здравословната ......
Скрит текст:
Благодарността е най-здравословната от всички човешки емоции

„Трябва да изградим чувство на благодарност и да сме признателни за всичко, което се случва с нас, знаейки, че всяка стъпка напред е крачка към постигане на нещо по-голямо и по-добро от сегашното ни положение." - Брайън Трейси

Силата на благодарността е толкова голяма, че е неделим елемент по пътя към щастието и просветлението. Именно това чувството ни кара да се усещаме в своя център и в хармония с всичко около себе си. А нали именно това е щастието!

Най-простичкото определение за думата благодарност (съставена от думите „благо" и „дарявам") е: Чувство на уважение към някого или нещо, на признание на заслугата му за сторено добро, помощ или за добре извършено нещо; признателност.

„Благодарността е най-здравословната от всички човешки емоции. Колкото повече се изразява благодарност за това, което притежаваш, толкова по-вероятно е в бъдеще да се увеличи това, за което да благодариш." – Зиг Зиглър

Благодарността е изключително мощен източник на позитивна енергия. Всеки от нас знае, че в живота няма нищо случайно и Вселената откликва на нашите мисли, думи и действия. Следователно това, което излъчваш, това и ще получиш като отговор. Казано по друг начин: „Каквото повикало, такова се обадило." Ако не си благодарен за това, което имаш, то ти бива отнето. Простичък закон. Следователно, за да работи и формулата за щастие, неизменна част от нея е да оценяваме стойността на това, което притежаваме, и да сме признателни. Хората, които не изпитват благодарност, в повечето случаи подхранват своето его и поради тази причина са нещастни.

Когато в сърцата ни отсъства благодарността, там се настанява трайно завистта. Вторачваме се във всичко, което другите притежават, без да си даваме ясна сметка за цената, която тези хора са платили, за да притежават всичко това. А това е много порочен кръг. Защото бидейки неблагодарни за това, което вече притежаваме, каквото и да получим няма да ни е достатъчно.

Всеки от нас има за какво да изрече „Благодаря!" на Бог, Вселената, всеки има своята вяра и разбирания. Има толкова много неща, хора, събития, дарби, които притежаваме, за които можем да сме благодарни. Можем всеки ден да отделяме части от минутата, за да изкажем своята признателност. И всекидневно можем да намираме нови и нови неща, за които да изпълваме сърцето си с това светло чувство.

„Често хората ме питат как успявам да бъда щастлив, въпреки че съм без ръце и без крака. Отговарям им набързо, че имам избор. Мога да бъда ядосан, защото нямам крайници, или мога да бъда благодарен, че имам воля и цел. Аз избрах благодарността." – Ник Вуйчич

Животът е прекрасен. Сутрин можете да се събудите и да сте щастливи, защото е нов ден изпълнен с нови предизвикателства и изживявания! Практикувайте признателност! Убедете се сами в силата на благодарността. Благодаря!

# 144
  • Русе
Добро утро!  Hug

Снощи съм пропуснала доста интересни неща - наред с притчите и нов тест, който освен, че е забавен сам по себе си  Simple Smile доведе и до картинково разнообразие и до идеята за ново превъплъщение на Туба - Баги, Линка, Надин, Саби, Клари Hug

Вичи  Hug и ти си направила теста  Simple Smile

Аз,  Wink как да изостана и... оказва се, че съм далече от всички изброили своите ''мъже от миналото'' ooooh!, дали заради сериалното ми пристрастие и романтичната ми душа  Blush но... попаднах на най-големият ''бабник'' Казанова  ooooh! Успокояващото обаче е, че имам шанса да го ''укротя'' и ''вържа'' към себе си, защото все пак  Wink ''не обичам да губя, а и не умея'' (цитирах директно думички, за да се успокоя  Wink, че все пак аз печеля  Joy Joy Joy)

Колажи продължават да се творят, но... и ни припомнят, че Туба е присъствала с екип на сериал на награждаване, дори и без лична номинация. Все пак скоро ни очакват Пеперудите, та...  Thinking ще вземем ли или не, ще присъства ли някой  newsm78 и кой?  newsm78

Хубав ден на всички!  Hug

# 145
Добро утро! Hug

Снощи и аз като Цвети Hug гледах началото на втори сезон на Съдбата и съм изпуснала забавлението! Laughing

Линка Hug,добре си наминала! Laughing Hug

За теста,винаги съм като някой от темата!Този път съм като Надин Hug-Че Гевара Joy

Боби HugКлари Hug,за притчата! Peace

Вичи HugЦвети Hug

Приятна сряда,момичета! Hug

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 09:39 от Zlatina3

# 146
  Здравейте! Heart Eyes

Не си мислете, че Че е бил само по горите. Stop Търсих, но не намирам в момента снимката му на голф игрището. Така че "съпругите" му отстрани сигурно си пият коктейлчетата. Party
  Вичи с Колумб не е съвсем за съжаление, защото понякога без съпруг в къщи не е за изхвърляне. Peace Но с години по морета и океани... #Cussing out
  Но Цвети с този "бабник" я съжалявам.  Thinking Нали казват, че меракът умирал последен. Mr. Green

Хубавото е, че всичко е наигра и днес отново е слънчево. Hug И да очакваме 5.10.2015г.

Скрит текст:
@iemmys Press Conference Announcement of the 2015 International Emmy®
Awards Nominees confirmed for Monday, October 5th, 2015 @mip 12:00 pm

Членът на ИЕми писа, че ще ходи в Кан, на настояващи въпроси на фенове на КРА. Като разгледах профила му, видях, че февруари си е сейфнал това, защото може би Туба му е направила впечатление миналия 2014 ИЕми. От април до август е сейфнал 4 предложения за двойката ГГ от КРА.

Скрит текст:
@TubaBustun I can't insist enough. But the picture says it all. #iemmys 2015 #nominee @iemmys  #KaraParaAsk

Турците вече си поздравяват номинирания филм за Оскара. А ние имаме ли? Thinking

Скрит текст:
"En İyi Yabancı Film" dalında ülkemizin Oscar adayı "Sivas" filmi oldu. Başarılar diliyoruz.

# 147
  Здравейте! Heart Eyes

Не си мислете, че Че е бил само по горите. Stop Търсих, но не намирам в момента снимката му на голф игрището. Така че "съпругите" му отстрани сигурно си пият коктейлчетата. Party
  Вичи с Колумб не е съвсем за съжаление, защото понякога без съпруг в къщи не е за изхвърляне. Peace Но с години по морета и океани... #Cussing out
  Но Цвети с този "бабник" я съжалявам.  Thinking Нали казват, че меракът умирал последен. Mr. Green

Хубавото е, че всичко е наигра и днес отново е слънчево. Hug И да очакваме 5.10.2015г.

Скрит текст:
@iemmys Press Conference Announcement of the 2015 International Emmy®
Awards Nominees confirmed for Monday, October 5th, 2015 @mip 12:00 pm

Членът на ИЕми писа, че ще ходи в Кан, на настояващи въпроси на фенове на КРА. Като разгледах профила му, видях, че февруари си е сейфнал това, защото може би Туба му е направила впечатление миналия 2014 ИЕми. От април до август е сейфнал 4 предложения за двойката ГГ от КРА.

Скрит текст:
@TubaBustun I can't insist enough. But the picture says it all. #iemmys 2015 #nominee @iemmys  #KaraParaAsk

Турците вече си поздравяват номинирания филм за Оскара. А ние имаме ли? Thinking

Скрит текст:
"En İyi Yabancı Film" dalında ülkemizin Oscar adayı "Sivas" filmi oldu. Başarılar diliyoruz.

Имаме Сабинка Grinning Това не са номинации, а предложения за номинации. Много хора ги бъркат двете неща Wink
 "Съдилището" на режисьора Стефан Командарев е българското предложение за "Оскар" за чуждоезичeн филм

http://radar.bg/bg/2015-09-04/article/18661851_%D0%98_%D0%B1%D1% … 0__%D0%B5___.html

Хубав ден да пожелая на всички! Wink
Турците имат добри и наградени филми по фестивали, но като че ли до "Оскар" мина селекцията само Махсун Кармазагюл с Видях слънцето . Това го помня, защото имаше време, когато бях луднала по филмите му.

Сега се връщам да чета, че едвам се класирах до компа от сутринта Sad То кучета, внучета...кви ти коктейли покрай басейни Mr. Green Mr. Green

Пак са изколажисали Туба до Мурат, ама поне да я ползват с късата коса Sad Rolling Eyes То не че ще им повярва някой, де...еле пък като види човек как са залепили Туба като саката с отрязана ръка Sick Ех, колаж да става... Wink

# 148
Здравейте-е-е момичета-а-а и от мен в новата  тема
За вас може и да е поостаряла, ама за мен си е новичка. Ринка newsm51 мерси за което
Доста време ми отне докато ви изчета Whistling

Цвети, Вичи, Линка, Надин, Баги, Сабинка, Злати, Боби, Рали, Клари, Марги, Диди, Дори, Дива,Дани   bouquet   bouquet   bouquet /ако някоя неволно съм пропуснала - да ми прости Peace/ Благодаря ви, че сте изпълнили страниците с толкова прекрасни мнения, новини, снимки, колажи и музика
Този сладур  поднася цветя за всички вас smile3521 /снимах го преди няколко дни на една улица в град Коня, за което ще ви разкажа по-късно Söz Peace/

Първо да честитя новата учебна година на всички учители в темата Ринка,Боби, Диди,Злати smile3525, както и родителите и бабите на учениците, за успешна и спорна учебна година.

По време на отсъствието ми се състоя и тъй очакваното събитие в Сеул. Много се радвам, че Енгин получи наградата  за най-добър актьор  newsm44  smile3501Браво на него и на партньорката му в КРА - Туба, както и на другите актьори и целия екип, без които това не би се случило smile3521

Колкото до последния тест сложен от Линка Hug и моя мъж е Цезар /Саби, Линка, Надин Peace/  Laughing , а по предния тест -за танците, съм а-ла Баги Wink - бачата

Тъй като сега нямам време да се "излагам" в детайли за причината за отсъствието ми, ще ви сложа един сборен колаж за това къде съм била. Може и да ви послужи и за лек тест  smile3503 за местата, които посетих. Горе ви сложих един малък жокер Whistling
Скрит текст:
Мисля, че Баги Peace бързо ще отгатне Laughing
Довечера дано да мога да ви опиша преживяванията по дестинацията, за която си мечтаех отдавна Praynig

Хубав да ви е следобеда   love001

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 08:59 от kanti

# 149
Надин HugСабина Hug

Кантии Hug,завиждам ти благородно! Wink Laughing Hug Била си в Кападокия и Коня-родното място на Мурат Й.(Сега родителите му живеят в Адана)!Сигурно и др.места си посетила?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт