Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 971
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Hug Hug
Поздрави на нощната смяна Hug Hug

Колкото повече благодариш на живота,
 толкова живота ти дава повече неща, за които да благодариш!
С благодарност към прекрасното утро и предстоящия ден!

Ако  сте пропуснали някоя турска награда,то светът знае цената ви.
 Вие заслужавате да бъдете първите.

Днес е денят на участието на Туба в Кан,да се надяваме на много снимки.

За тонус

Животът е прилив и отлив...........
Скрит текст:
Животът е прилив и отлив! Но фактът, че ти се е случило няколко пъти в живота да те блъсне вълна и да нагълташ вода,
не е причина да се откажеш да живееш!
Аз съм се научила да обичам мислите си. Те са най-добрите ми приятели.
Казвам "Вън!" на всяка негативна мисъл, която идва в ума ми. Няма човек, място или нещо, което да притежава власт над мен, защото само аз мисля със своя ум. Създавам своята действителност и всички в нея.
Скрит текст:
/spoiler]

Честит празник на всички именници.
Линка wavey wavey

# 571
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Нов ден - нов късмет!  Simple Smile

А пък според тази програма - днес е ред и на нашето момиче да се включи, та...  Simple Smile очакваме кадри и с Туба от Мипком.  Peace

# 572

Имаме чудесна новина от снощи! Номинация на Енгин на ИЕмми! Браво!   bouquet

Вие знаете колко много харесвам сериала! Да му е честита номинацията!  Hug

Всъщност при Емми е по-важна номинацията от самата награда. Значи международното жури го е оценило, като един от четиримата най-добри актьори в сериали за годината. Една от неговите фенки миналата година беше написала за Туба, че имала късмет, че не е най-добрата актриса на Турция, но е била в правилното време на правилното място. Тези думи с пълна сила важат сега за ЕА, не е най-добрия, но имаше огромния късмет да играе с Туба и да бъде в правилното време на правилното място!  Peace
Защото сериалите с нейно участие печелят световни награди и номинации.

За съжаление никога не повтарят номинираните и наградените на Емми. Така че, не можем вече да се надяваме Туба да вземе наградата. Или повтарят?  newsm78 Но поне в последните години не видях такова нещо.

За сериала това е голям успех. Защото може да е политика номинирането на турски актьор, но има много турски актьори, а точно ЕА да номинират, значи, че няма по-добър турски актьор и сериал за годината.  Peace

И ако ще да скачат някои, това е най-престижната награда в света на сериалите, и да си номиниран за нея е голяма чест.  Peace

Днес Туба има участие в Кан

Чакаме снимки!  Simple Smile

От мен:

# 573
Добро утро! Hug Hug Hug

При нас от снощи вали и е мрачно! Peace

Канти Hug newsm10 Дива HugСабина HugДани Hug

Вичи HugЦвети HugЛинка Hug

Разбрах вече,че сериалът с Онур и Гьокче започва в неделя!А Кара Севда с Бурак Й. и Неслихан започва др. сряда-14.10.!С аромат на ягоди ще го местят!Ако е в събота ще се омешат ягоди,вишни,рози,статус..... Joy

Дано излязат нови снимки с Туба! Peace

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 574

Едното ми "слънце" Григорчо, не можа да изгрее в Токио с победа тази сутрин, ред е на другото-Туба, да ме зарадва Wink
Ако не, поне света обикалям..кеф ми Япония, кеф ми Франция Wink

Желая хубав ден с малко американски целувки, че както ни е тръгнало с номинациите...Холивуд, чакай ни! Joy Joy

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 11:02 от nadine1111

# 575
  Здравейте! Heart Eyes

Проверих за снимки от купона снощи. Няма. Ферзан Озтепек вероятно е в Истанбул, защото поздравява с мрачно утро от Босфора.

https://instagram.com/p/8fAV1QmIkj/

Но при нас ще е слънчево и дано да ни е хубав денят. Hug

Ето тези трикове с фотографии не знам, как стават. Tired

Тази снимка от кадър ли е или позиране на сета?

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 13:45 от sabina_k

# 576
Привет Hug

Туба в Кан   

# 577
  Другите сериали в сектора на ИТВ:

Както каза Джан Окан :"Старите ще продават новите."

Тази е от сега. Тц, от снощи, но на друго място в залата.

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 13:59 от sabina_k

# 578
Здравейте момичета в топлия есенен ден

Злати Hug при нас за сега грее хубаво есенно слънце. Е, това не означава, че ще е все така Whistling

В трепетно очакване сме за изявата на Туба на MIPKOM в Кан този следобед. newsm03 Поизгледах вчерашния клип с турската група. Предполагам, че и днес ще е така. Туба, Халит , Керем Д и другите ще са на сцената и ще говорят за сериалите, в които са участвали bowuu

Вичи, Цвети, Линка, Надин Hug Hug Hug

Тази снимка от кадър ли е или позиране на сета?

Саби   Hug от сериала е . Серията е 29 - годежа на Ел и Йо, когато Халата кани Бате да им сложи пръстените . Ето още няколко кадъра от този момент Peace

Вчера Звезди  Hug  в  другата тема беше сложила този колаж от руски форум с разказа на фенка на Туба, която разказва за срещата си с нея в Хамбург. Може да се прочете като се увеличи. Пише, че е направила снимки. Може би са тези Thinking

Слагам го без цитат, за да е по-голям

Хубав да ви е следобеда. И с много хубави снимки и новини с нашето момиче. Peace Разчитам на нашите пъргави репортери да ни държат в течение на случващото се  Heart Eyes/ Аз за съжаление чак довечера ще ги видя Sad/

ПП. Сабинка и Вичи Hug вече са започнали
Прекрасна е била Туба снощи. Роклята, излъчването...абе супер  newsm10 Ще я потретя снимката, ама без да цитирам, за да се вижда по-добре

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 14:03 от kanti

# 579
Имаме си нови снимки от Кан..Саби HugВичи Hug

Да видим и фотографите! Laughing

http://www.gazetevatan.com/gorucuye-cikti-870841-makaron/

ПП Канти Hug,дъждът спря и вече е слънчево! Laughing

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 14:05 от Zlatina3

# 580

А къде е Халит Ергенч? Rolling Eyes

Тук е. На заден план.

Мехмет Гонсур.

После ще го чета. Мернах Туркиш, но Туба - не.

Скрит текст:
Women in Entertainment should "not go traditional routes of Hollywood." http://---shortener5---/T4eiF  by @JASteel #MIPCOM

http://blog.mipworld.com/2015/10/report-women-in-global-entertai … nch/#.VhOrl-zzq9I

А някои снимат с телефони.

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 14:32 от sabina_k

# 581

А къде е Халит Ергенч? Rolling Eyes

Тук е. На заден план.

Мехмет Гонсур.

После ще го чета. Мернах Туркиш, но Туба - не.

http://blog.mipworld.com/2015/10/report-women-in-global-entertai … nch/#.VhOrl-zzq9I

А някои снимат с телефони.

Саби Peace Туба не е ли зад Халит на по-заден план снимана в гръб? newsm78 Аз докато пиша, ти си я сложила изрязана
Да питам - тези двамата до Туба (изглежда са снимани преди да влязат в залата) кои са?

# 582
  Канти, да - изрязана снимката и Туба е в гръб. Кои  са до нея, не е написано.
Този път МураТуб-ите са по-бързи.  Peace

Намеци за роклята, но си спомням, че не беше дълга.

От фейсбук-страницата на МИПКОМ под снимката на Туба препращат към още снимки. Е, няма с нея повече.

https://www.flickr.com/photos/mipmarkets

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 15:35 от sabina_k

# 583
Здравейте Hug Hug

В очакване на снимки от Кан  по кафенце и понеже сме на френска вълна

Патриция Каас

https://www.youtube.com/watch?v=2bAMyiaIwNk

# 584
Здравейте Hug

Страхотни сте Heart Eyes Не мога да изляза от тема, все някоя фотка изскача. Няма ли обаче още?

На снощнта  вечеря-среща на най-влиятелните жени в развлекателния бизнес, явно фокусът е бил на  новите, нетрадицонни пътища на жената:

Danielle Carrig предизвика аудиторията в пленарния си доклад да открива нов женски талант: "...не да се върви по традиционните пътища на Холивуд или по тези, по които вървим днес. Трябва да се копае малко по-надълбоко"

Сабинка, МураТуб-ите са класици в жанра повече от 6 години. ЕнТубките няма как да ги настигнат Mr. Green

Поздравления за номинацията на Енгин  smile3501 Вярно няма да е първият турчин, но пък Емми си е Оскар за сериалите. Ние няма как да я омаловажим, след като вече сме й се наслаждавали като фенове, т.е. не можем да  обърнем палачинката, вече сме си я изяли Wink

Много ми се иска да си спомня думите си, че "е късметлият да играе с Туба" Peace

Общи условия

Активация на акаунт