Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug сега направих теста!Излезе,че съм невероятно,оптимистична личност! Laughing

А с Боби Hugсме един цвят-жълт,също и Вичи Hug! Laughing

Надин Hug,видях фрагмана на Една морска история!И двете артистки съм ги гледала и малкия сладур също!Програмата ми е много натоварена от др.седмица!Започват Парампарча и Съдбата с втори сезони+летните! Joy

Цвети HugСабина Hug

Енгин и да не спечели,хубаво е че е все пак е номиниран! Peace

Приятен ден ви желая! Hug При нас все още няма дъжд! Peace

# 16
# 17
Здравейте Hug

Наздраве за новата тема:

Рина  bouquet  bouquet  bouquet

Днес очакванията са фестивални. Още веднъж успех на Енгин thumbsup

Доста време мина, откато се занимавах с въпросите на развитието на детето, но днес попаднах на материал за една интересна система за ранното развитие и възпитание на детето чрез движение
, която ми напомни за:
Дали и СС не я ползват newsm78
Ето и малко информация. Все пак сме в мамин форум, а и имаме доста млади баби и мами. Надявам се и на Марги да й бъде интересно и да сподели. http://www.jenatadnes.com/malkiyat-prints/bebeta-i-detsa-shte-st … ralijska-sistema/
Не я пропагандирам, просто се ентусиазирах (навярно има и други системи) и много съжалявам, че навремето нямах нито информация, нито алтернатива.

Хубав ден Hug

# 18
  • Пазарджик

newsm03 newsm53 Браво на Енгин, взе статуетката!

Благодари на екипа на КРА.

# 19
  За някои е нормално, за фатметата трябва да е скандално, но...Енгин Акюрек взе наградата в Сеул за ролята си на Йомер в "Kara para ask". Нека му е честита и да получи още много!  bouquet

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 15:12 от sabina_k

# 20
 За някои е нормално, за фатметата трябва да е скандално, но...Енгин Акюрек взе наградата в Сеул за ролята си на Йомер в "Kara para ask". Нека му е честита и да получи още много!  bouquet

Честито на Енгин!  Hug
Много още награди му пожелавам!  Peace
И както казват в руския форум, да не забравя основната сентенция:

За спиной каждого успешного мужчины всегда стоит женщина. Такой дуэт не мог не затронуть сердца!

Зад всеки успешен мъж, винаги стои  жена. Такъв дует не може да не докосне сърцата. Казват го Енгинките!  Mr. Green Да не повярваш просто!  Joy Joy Joy Че между тях има и нормални...

# 21
Здравейте Hug

Честито на Енгин.Още нови награди му пожелавам

Честито на Енгин!  Hug
Много още награди му пожелавам!  Peace
И както казват в руския форум, да не забравя основната сентенция:

За спиной каждого успешного мужчины всегда стоит женщина. Такой дуэт не мог не затронуть сердца!

Зад всеки успешен мъж, винаги стои  жена. Такъв дует не може да не докосне сърцата. Казват го Енгинките!  Mr. Green Да не повярваш просто!  Joy Joy Joy Че между тях има и нормални...[/color

Линка newsm10 newsm10
Сабинка благодаря ти за всичко което направи днес smile3501

# 22

Време е за следобедното кафе!  Hug

Баги  Hug този линк, дето си го пуснала, при мен няма достъп.  Sad Sad Sad

# 23

Моля, моля Hug Тъкмо се поразсеях днес. Peace

https://vine.co/v/etzDExxHYIJ

# 24
Честито и от мен на Енгин! Grinning Peace Много добре изглежда, усмихнат, спокоен.. Wink Разби всякакви представи за актьор и мъж "дивак", според както ни го описваха преди КПА Mr. Green
Радвам се за него, изглежда удовлетворен Grinning

И да почерпи, като се върне ! Joy Joy

# 25
# 26
Привет! Hug

Честито на Енгин! newsm10

Време беше и актьор от Турция да вземе награда от Сеул!До сега са печелели сериалите-Езел и ПО! Peace

# 27
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ето, че започнаха хубавите новини в новата ни тема, а сме само на втора страница  Wink

Честита да е наградата на Енгин   bouquet - радвам се за него и му пожелавам да продължава да попълва колекцията си и с нови и...  Wink благодарение на други партньорки и творчески екипи  Peace

Е, можеше да спомене и Туба покрай другите изброени имена,  Wink нали двамата бяха ЕЛМЕР, ама... така е решил - така е сторил  Peace

# 28
Сладури, здравейте.

От все сърце ви честитя наградата на Енгин в Сеул -   радвам му се  от все сърце.

Толкова бяха красиви с Туба в КПА .

Много ми липсва този сериал. Трябваше да има и трети сезон само да се наслаждаваме на играта и на двамата.

А пресъздадоха такава красива любов - направо нямам думи.

През цялото време ви четях и се възхищавах от сериала.

Цвети, Злати - на вас специално - Честита награда на  Енгин Акюрек.
Бъдете здрави и щастливи.  Приятна вечер.  Целувки.

# 29
Сладури, здравейте.

От все сърце ви честитя наградата на Енгин в Сеул -   радвам му се  от все сърце.

Толкова бяха красиви с Туба в КПА .

Много ми липсва този сериал. Трябваше да има и трети сезон само да се наслаждаваме на играта и на двамата.

А пресъздадоха такава красива любов - направо нямам думи.

През цялото време ви четях и се възхищавах от сериала.

Цвети, Злати - на вас специално - Честита награда на  Енгин Акюрек.
Бъдете здрави и щастливи.  Приятна вечер.  Целувки.

Сиси Hug ,благодаря,мила! Hug Нали сме отбор и в друга тема,гледаме си любимците! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт