NНа летище Ататюрк.

Много харесвам този тип прическа - няма класическите белези на женственост и сила., Нетрадиционно, дръзко, предизвикателно, свободно непокорно красиво! 
Тя обаче с нищо не отразява това отношение. Сякаш с новата си прическа казва: Не ми пука за вашето мнение.
, дали Туба би подхванала пак сериал или ще си остане в киното сред срещите й с интересни, интелигентни, свободни личности, които умеят да ценят и не забравят откъде са тръгнали, които не робуват на норми, рейтинги и официална и конюктурна критика. Хора с позиции. 

С какво са свързани с темата ни?

За кой филм говориш? 

,Злати не се е отнесла 

,да пиша ли още?

и аз изпуснАх възможността да участвам . И то цялата награда вино отишлА естествено при отличничката наша Злати
одеве не съм ти видяла отговора за отличителния знак върху дрехата на Туба. Нещо не ми прилича на източен знак, че да е от курс по йога, ама знае ли човек...
хубаво е, че ти е дошъл ищяха да се разпишеш днес. Което означава, че си малко по-добре
И на мен ми направи впечатление за тенденциозния клип на Канал Д
Вчера имах малко време и се порових в статистиката на Мипком за % на продадените турски сериали./Дива
беше сложила този линк http://www.prensario.net/Multimedios/pdfs/19096.pdf в темата на КРА/ И се изненадах, че ги няма, нито "Аси", нито "20 Минути", нито "Пленителката"
в диаграмата за продадените сериали за 2015 г
То, вярно че нямах много време да разглеждам подробно, а само диаграмите, но все пак...Ето я страницата с тази диаграма на продаваните сериали за 2015 г. 

хубави гифчета си направила с Туба

. Предполагам, че ще ви е интересно и на вас
Става въпрос за холивудската актриса, която е австрийка по рождение Хеди Кислер 

нали ние си имаме ''слънце''... 

аз видях в нет-а диаграмата, която си сложила, но беше само тя и не разбрах дали е истинска или нечие творение,
защото и на мен, като на Баги
ми направи впечатление липсата на АСИ - единственият турски сериал стигнал до Монте Карло, като един от най-гледаните световни сериали, а как става това без да е продаван?
Помислих си, че може пък да са наредили сериали от последните години, но... липсва и 20 минути, а пък знаем какво донесе той на Туба и съответно сме чели инфо за продажбата му, ами КПА...
с тези 45 страни - та нали още докато вървеше имаше инфо за много повече. Странно ми е всичко това
, как може да пишеш статии с информация от такъв род и да изпускаш очевадни факти 

защо след като сериалите на Туба не се продават навън, точно тя е избрана да говори на Мипком ( виждаме, че и Берен и Бергюзар са в Кан по това време, макар и по други причини), та...
май на някои все пак им ясно кой кой е
- тези са хванали нови снимки и на двамата си любимци