Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 921
  • 746
  •   1
Отговори
# 660

NНа летище Ататюрк.

# 661

Партньорката на Онур - Gokce Bahadir за ВОГ /Турция/ октомври 2015

Появи се и тази актриса в сериала :  

http://www.hatirlagonuldizisi.com/  информация, за който може да я разбере Sad

# 662

Нова!  Hug

Tuba was at a restaurant called Plage Royale in Cannes

Същата фенка се е снимала снощи с Берен Саат на премиерата на първа серия на "Кюсем султан" в Кан.

надин, не виждам снимките от Вог. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 21:19 от sabina_k

# 663

Гуги говори нещо за ослепяваща очите Туба... Joy

Нещо бившите вече не ме кефят...  ooooh!
Овен, какво да направя!  Joy
Обръщам очи към нови красавци.
А и много колажи намирам.  Laughing

Лека нощ!  Hug

# 664
Здравейте, момичета Hug
Много красота, много нещо! Май вече няма недоволни от прическата Wink Много харесвам този тип прическа - няма класическите белези на женственост и сила., Нетрадиционно, дръзко, предизвикателно, свободно непокорно красиво!

След репортажите и снимките от Мипком - нито Аси го има, нито ПЛ, а двете дизита са крайъгълни камъни в турската индустрия. Никой сериал не е бил номинирал за най-гледан в Кан, ПЛ е бил популярен сред арабите не по-малко от Перла. Знаем какво значи името на Туба в Близкия изток, там до ден днешен тя си има партизанско име - Lamis. За актрисата от Перла не съм чувала подобно нещо. КПА получи награда за най-продаван сериал, а от него дадоха само едно кадърче и почти без снимка в общите репортажи. 20 минути същ го няма, а той донесе първата номинация на Еми за Турция. Знам, че има много талантливи актьори за всякакви вкусове, но поне за мене си е чусто пренебрегване на Туба и проектите й. Не защото е моята любимка, просто с ролите си тя все е сред пионерите. "Името й продава", тя е "културен посланник" на страната си - официални, не мои и не фенски  мнения. Тя почти не е намерила място в отразяването Crossing Arms Тя обаче с нищо не отразява това отношение. Сякаш с новата си прическа казва: Не ми пука за вашето мнение.

Та си мислех, ама се отплеснах Naughty, дали Туба би подхванала пак сериал или ще си остане в киното сред срещите й с интересни, интелигентни, свободни личности, които умеят да ценят и не забравят откъде са тръгнали, които не робуват на норми, рейтинги и официална и конюктурна критика. Хора с позиции. Thinking

А за английския - и Б.К., и Х.Е. се справят добре с английския, М.Г. - също, ама той си е вече западняк. За жалост не може да се каже същото за  партньорите на Туба. Жалко, че са млади хора, доста вряли и кипели в шоу-бизнеса и вече би трябвало доста да се опознали  международните форуми. Но проблемът си е техен. Интересуват ме, докато върви проектът, който следя Peace

Покрай Кан позабравих болежките си, че даже се поразписах. Добре, че е нетът - лесно минава времето, а й комуникациите с близките хора, пръснати по света също не ми липсва. Да не говоря, че тази принудителна почивка ми дава възможност за приятелите, с които в забързаното ежедневие не остава много време за срещи и дълги разговори. В такъв момент човек оценява колко е прекрасно, че ги има.

Пак се разписах, забравих да благодаря на всички ви за всичките новости и коментари Heart Eyes  

Дали няма да има някоя фотка от Истанбулското летище? Ако Онур не е на снимки, може да е спретнал тричленката по посрещането Wink

Хубава вечер Hug

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 22:47 от Bagi

# 665
Сабинка, аз си ги виждам снимките  в поста, опитай тук:

http://m.famousfix.com/p19521241/gokce-bahadir/

Току що изгледах Омъжени и яростни - първи епизод с руски субтитри. Върви по ATV, ако не греша. Има много познати актьори, като тези например Grinning С какво са свързани с темата ни?
Това вече ви е задача за отговор Grinning Joy Joy

Сюжета ми е познат, гледала съм американския му вариант на филм. Как от него ще направят сериал, смятам да видя, защото епизода ми хареса Peace

Какво ли се чудя, как от филм ми измислиха и друг сериал - 20 минути  Wink

БагиHug Peace

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 22:53 от nadine1111

# 666
надин, от снимката съм пас. По-зле съм от задачата с майките. Дай линк за този първи епизод с руски субтитри. Praynig За кой филм говориш? Rolling Eyes Жената като че ли ми прилича на асистентката Аслъ (ли беше) на Мурат оджа. Rolling Eyes Мъжът не разпознавам. Rolling Eyes

Баги, на актрисата от "Перла" като че ли съм виждала NOOR - Луна ли е? По името на една бивша арабска кралица правя асоциация. Майката или мащеха на Башар Асад в Сирия. newsm78

Сега са първи ЕнТубите. Peace

# 667
http://www.vbox7.com/play:dbc0bf974c
Омъжени и яростни - 1 епизод

Сабин, за асистентката Аслъ- казвам... студено  Wink

Гледам, гледам..ама цингарелата  си харесвам най-много  Wink  Joy Joy

# 668
По задачка мъжът не ли братът на Гласа на Оджата? Момичето не играеше ли в 20 минути? Надин, помагай с отговорите, че Злати сигурно се е отнесла.

# 669
Баги Hug,Злати не се е отнесла Joy

Артистката е Бирдже Акалай и игра в Аси в ролята на Зейнеп!Танцува с Демир и т.н. Joy

Артистът е Сарп Аккая и игра с Мурат в Сускунлар.Гледала съм го в Езел и ВВ! Брат близнак е на този,който озвучава,а сестра им игра в 20 минути!

Надин Hug,да пиша ли още? Joy

# 670
По задачка мъжът не ли братът на Гласа на Оджата? Момичето не играеше ли в 20 минути? Надин, помагай с отговорите, че Злати сигурно се е отнесла.

Бая нерви ни докара актрисата Бирдже Акалай в "Гордата Аси" Grinning

За Сарп Акая - печелиш половин точка Peace Joy

А наградата, отива при... Злати Grinning

# 671
Надин Hug,благодаря за наградата! Grinning

Есра Аккая в 20 минути! Peace

# 672
Ха, така- тук е имало викторина от Надин Heart Eyes и аз изпуснАх възможността да участвам . И то цялата награда вино отишлА естествено при отличничката наша Злати thumbsup Наздраве!
Саби Hug одеве не съм ти видяла отговора за отличителния знак върху дрехата на Туба. Нещо не ми прилича на източен знак, че да е от курс по йога, ама знае ли човек... Rolling Eyes
Баги Hug хубаво е, че ти е дошъл ищяха да се разпишеш днес. Което означава, че си малко по-добре Flutter И на мен ми направи впечатление за тенденциозния клип на Канал Д Peace Вчера имах малко време и се порових в статистиката на Мипком за % на продадените турски сериали./Дива  Peace беше сложила този линк http://www.prensario.net/Multimedios/pdfs/19096.pdf в темата на КРА/ И се изненадах, че ги няма,  нито "Аси", нито "20 Минути", нито "Пленителката" smile3506 в диаграмата за продадените сериали за 2015 г  newsm78 То, вярно че нямах много време да разглеждам подробно, а само диаграмите, но все пак...Ето я  страницата с тази диаграма на продаваните сериали за 2015 г.  Peace

Скрит текст:

Дива Hug хубави гифчета си направила с Туба

Ето едно и от мен Peace

Слагам ви и нещо интересно за четене (на руски е), което не знаех Blush. Предполагам, че ще ви е интересно и на вас Peace Става въпрос за холивудската актриса, която е австрийка по рождение Хеди Кислер Peace

http://gm-dar.livejournal.com/1052683.html

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 01:57 от kanti

# 673
Здравейте Hug Hug
Поздрави за нощната смяна Hug
Баги Hug Hug

Нека денят бъде изпълнен с красота и щастливи мигове.
Нека има много усмивки и добро настроение !
Нека завършим успешно всичко започнато и удовлетворени посрещнем почивните дни!
Благословен Петък

Намерете разликите от 11 години.

Да се надяваме ,че и днес ще ни зарадват със непубликувани снимки.

Нещо за четене Времето е всичко...........

Скрит текст:
Времето е всичко. Времето е силата, която гради и руши.
 Времето дава, но и взема. Бавно, но сигурно. Понякога бързо. И пак сигурно. Времето е едно от най-истинските неща в живота.,

Ние сме част от времето. То е в нас и ние сме в него. И сме нищо, изправен пред времето. Безпомощни герои в играта му.
 Безименни, малки, направо нищожни пешки в шахматната дъска на отминаващото време, на всепоглъщащата вечност.

Ние обаче продължаваме да бързаме, да чакаме и да подраняваме. Обичаме времето, защото то е част от нас, защото сме хора . А хората са принудени да обичат това, което наричат свое.

Приятен  ден,дами.

# 674
  • Русе
Добро утро!  Hug

И днес е мрачно от сутринта, но...  Wink нали ние си имаме ''слънце''...

Вичи  Hug

Канти  Hug аз видях в нет-а диаграмата, която си сложила, но беше само тя и не разбрах дали е истинска или нечие творение,  Thinking защото и на мен, като на Баги  Peace ми направи впечатление липсата на АСИ - единственият турски сериал стигнал до Монте Карло, като един от най-гледаните световни сериали, а как става това без да е продаван?  newsm78 Помислих си, че може пък да са наредили сериали от последните години, но... липсва и 20 минути, а пък знаем какво донесе той на Туба и съответно сме чели инфо за продажбата му, ами КПА...  ooooh! с тези 45 страни - та нали още докато вървеше имаше инфо за много повече. Странно ми е всичко това  newsm78, как може да пишеш статии с информация от такъв род и да изпускаш очевадни факти  ooooh!

Жалко е всичко това и сега мога напълно да оправдая Туба, ако реши да се откаже от сериалите в Турция - публиката там не я заслужава явно, за гилдията виждаме, че я недолюбват отдавна ( е, с някои изключения сред тях се намират и хора)  Peace

И все пак ми е чудно  newsm78 защо след като сериалите на Туба не се продават навън, точно тя е избрана да говори на Мипком ( виждаме, че и Берен и Бергюзар са в Кан по това време, макар и по други причини), та...  Wink май на някои все пак им ясно кой кой е  Laughing

Е, накрая да не пропусна и аз нещо за конкуренцията между партньорските фенове  Wink - тези са хванали нови снимки и на двамата си любимци  Simple Smile

Хубав ден ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт