В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И не само... яд ме е и на русата й проста майка,.. дано подобаващо се я оскубали по време на онлайна.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire по време на онлайна, повечето бяха против аби  hahaha hahaha и Невин - защо така се отнесла към Мира  hahaha hahaha hahaha Суде, както и в сериала горе-долу и тук не беше оплювана подобаващо  hahaha hahaha

Верно ли??! Суде не я дишам още от началото.  Whistling Нищо майчинско не видях в нея.  ooooh! ooooh!
 За Невин... ами, ако взема да я мисля повечко може и да се съглася донякъде с  нея.

да, но към края на Суде всичко и се прости от сценаристката, а финала на сериала за нея беше повече от щастлив  Joy Joy Joy след висчко, което направи, беше възнаградена от Едже.  Joy Joy Joy

Айййй... лепне тука, а, лепне, чок татлъ финал за нея ...  hahaha  дет се вика като на кино  Laughing поне наказаха ли я да мие нейде чиний, да пере чорапи... лишиха ли я от блага... най-големия й страх  Sick Sick Sick
Няма да ти бъде интересно, ако ти разкажем  Mr. Green

А аз още не съм изгледала последните 3 серии с бг субс  Embarassed След няколко опита ги оставих за след месец

П.П. Ани ме изпревари  Hug

# 256
Скрит текст:
И не само... яд ме е и на русата й проста майка,.. дано подобаващо се я оскубали по време на онлайна.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire по време на онлайна, повечето бяха против аби  hahaha hahaha и Невин - защо така се отнесла към Мира  hahaha hahaha hahaha Суде, както и в сериала горе-долу и тук не беше оплювана подобаващо  hahaha hahaha

Верно ли??! Суде не я дишам още от началото.  Whistling Нищо майчинско не видях в нея.  ooooh! ooooh!
 За Невин... ами, ако взема да я мисля повечко може и да се съглася донякъде с  нея.

да, но към края на Суде всичко и се прости от сценаристката, а финала на сериала за нея беше повече от щастлив  Joy Joy Joy след висчко, което направи, беше възнаградена от Едже.  Joy Joy Joy

Айййй... лепне тука, а, лепне, чок татлъ финал за нея ...  hahaha  дет се вика като на кино  Laughing поне наказаха ли я да мие нейде чиний, да пере чорапи... лишиха ли я от блага... най-големия й страх  Sick Sick Sick

А аз още не съм изгледала последните 3 серии с бг субс  Embarassed След няколко опита ги оставих за след месец

П.П. Ани ме изпревари  Hug

Hug Hug Hug Аз пак да кажа, ама... все си е друго когато има подсказка, снимка или фрагман  Peace

Благодарско за което!   bouquet

ПП. Виве, ако още не си...  мое си спретнем един онлайн...  Laughing Laughing Laughing

# 257
# 258
  • София
Скрит текст:

Айййй... лепне тука, а, лепне, чок татлъ финал за нея ...  hahaha  дет се вика като на кино  Laughing поне наказаха ли я да мие нейде чиний, да пере чорапи... лишиха ли я от блага... най-големия й страх  Sick Sick Sick

П.П. Ани ме изпревари  Hug

Hug Hug Hug Аз пак да кажа, ама... все си е друго когато има подсказка, снимка или фрагман  Peace

Благодарско за което!   bouquet

ПП. Виве, ако още не си...  мое си спретнем един онлайн...  Laughing Laughing Laughing
Като стигнеш до там, дай знак  Peace Друго си е като има с кой да си коментираш  Hug

# 259
ади да идва Баръш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
  • София
Като го гледам, хич и не бърза  Joy Joy Joy Joy с хлапетата на топка да порита, кафенце да почерпи, на лодка да помечтае в прегръдките на Фюсун  Heart Eyes Heart Eyes

# 261
# 262
  • Яко в Матрицата...
Вай, вай, вай Crazy

Да превеждаме ли? hahaha

# 263
Вай, вай, вай Crazy

Да превеждаме ли? hahaha

англоговорящите да се захващат, аз тук съм пас  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 264
  • Яко в Матрицата...
Ани Hug Hug, няма проблем, ама не отговарям за съдържанието Peace

# 265
  • София
От избирателно прочетения въпрос разбрах, че обича да готви за близките му приятели, когато са му на гости  Mr. Green Mr. Green

И си спомних как мяташе палачинките направо в чинията на Мира  Joy Joy Joy Joy Joy Или пък в караваната  Heart Eyes Heart Eyes

# 266

Hug Hug Hug интересно дали Чачо е дал интервюто на английски  Joy Joy Joy мноУ ще е задобрял яяяяяяяяя  Party Party Party Joy Joy

От избирателно прочетения въпрос разбрах, че обича да готви за близките му приятели, когато са му на гости  Mr. Green Mr. Green

И си спомних как мяташе палачинките направо в чинията на Мира  Joy Joy Joy Joy Joy Или пък в караваната  Heart Eyes Heart Eyes

ами може да готви момчето бе  Joy Joy Joy

Gamsız Hayat 2. Tanıtım

тази героинята на Джейда опасна бе  Joy Joy трима мъже се изредиха да и тропат на вратата  Joy Joy Joy
аби вика, че било късно за сълзи  Joy Joy Joy нямало да и облекчат съвестта  Laughing Laughing лош, лош аби  Joy Joy Joy

# 267

Party Party Party подстриган е  Mr. Green Mr. Green

# 268
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 269
  • София
Скрит текст:

Hug Hug Hug интересно дали Чачо е дал интервюто на английски  Joy Joy Joy мноУ ще е задобрял яяяяяяяяя  Party Party Party Joy Joy

От избирателно прочетения въпрос разбрах, че обича да готви за близките му приятели, когато са му на гости  Mr. Green Mr. Green

И си спомних как мяташе палачинките направо в чинията на Мира  Joy Joy Joy Joy Joy Или пък в караваната  Heart Eyes Heart Eyes

ами може да готви момчето бе  Joy Joy Joy

Gamsız Hayat 2. Tanıtım

тази героинята на Джейда опасна бе  Joy Joy трима мъже се изредиха да и тропат на вратата  Joy Joy Joy
аби вика, че било късно за сълзи  Joy Joy Joy нямало да и облекчат съвестта  Laughing Laughing лош, лош аби  Joy Joy Joy

Малко като филм на ужасите започва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Само как погледна нагоре като почука аби  hahaha hahaha hahaha hahaha  Трудничко ще й бъде с него

Общи условия

Активация на акаунт