В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 932
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
'баси гадното време... Sad

Но тук с Чачко наистина е слънчевооооо  Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

И имам повод да почерпя.... bowuu
Скрит текст:
Бачкахме по сделка 2 месеца и най- после ударихме подписа...  261uu  261uu  261uu

Наздраве! Grinning

Ели Hug Hug, честито! Още много такива сделки Party Party Party

Мерси, Ренкоо Hug Hug
И за вас с Ивето Hug  за стихчетата  Crazy и  за преводите, един мокър Чачко  Crazy

# 406

ммммм даааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Китчо Харингтън  Joy Joy Joy чак догодина ще се разбере дали героя му е жив.  Joy Joy Според аби, който е голям фен на поредицата ще се завърне.  Crazy Crazy Crazy Лично ми го каза в Т аби и аз му вЕрвам. Разбира ги той тези неща.  Party Party Party

Ми това пише тук - ще го възкресят, ще го освободят от клетвата на Нощна стража и ще си отмъсти Party Ани, изгледах ги всичките сезони Crazy hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green аз като казвам, че аби знае всичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes каза го още след края на сезона, когато всички казваха,ч е е умрял Джон Сноу  Mr. Green

хареса ти, нали?  Crazy Crazy Crazy Crazy Невероятно зрелище  Crazy Crazy Crazy Crazy

ох, къде е чак април догодина  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

На Чачо как ще му отива тая роля... Crazy Crazy Crazy и на брада и на прочос я е докарал, ама.... Joy Joy Joy

ПП Снощи гледах Обратен гард Crazy Настройката ми беше за друго, а излязох от киното отекла и с нос, като на клоун. Много тежък се оказа филма Sad

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 12:36 от Елия777

# 407
На кой ще я дадът тогава? Хаде...

1. Чаатай... аз мисля, че вече е негов ред
2. Енгин A... тази година Сеул му стига  Wink
3.Еркан П... получи си за Времето 2011
4. Илкер... ами... предлагам да почака  Laughing
5. Кенан И...  той получи за Езел и КД

Съгласна на 100%  Peace Peace Наш ред ееееее Party Party Party Party Joy Joy Joy

gydi Не че ако я дадът на батЮ му ще се разстроя.  newsm47

Е, аз ще се разстроя  newsm47  Joy Joy Joy Чачо, на Чачо хем му е ред, хем му се пада  Crazy Joy Joy Joy

# 408

ммммм даааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Китчо Харингтън  Joy Joy Joy чак догодина ще се разбере дали героя му е жив.  Joy Joy Според аби, който е голям фен на поредицата ще се завърне.  Crazy Crazy Crazy Лично ми го каза в Т аби и аз му вЕрвам. Разбира ги той тези неща.  Party Party Party

Ми това пише тук - ще го възкресят, ще го освободят от клетвата на Нощна стража и ще си отмъсти Party Ани, изгледах ги всичките сезони Crazy hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green аз като казвам, че аби знае всичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes каза го още след края на сезона, когато всички казваха,ч е е умрял Джон Сноу  Mr. Green

хареса ти, нали?  Crazy Crazy Crazy Crazy Невероятно зрелище  Crazy Crazy Crazy Crazy

На Чачо как ще му отива тая роля... Crazy Crazy Crazy и на брада и на прочос я е докарал, ама.... Joy Joy Joy

ПП Снощи гледах Обратен гард Crazy Настройката ми беше за друго, а излязох от киното отекла и с нос, като на клоун. Много тежък се оказа филма Sad
Ели  Hug Hug Hug
и на мен мноог ми се ще да го видя в такава роля.  Crazy Crazy Crazy В някаква сериозна продукция като троновете  Crazy Crazy Crazy ама има време - бъдещето е пред него.  Party Party Party

# 409
'баси гадното време... Sad

Но тук с Чачко наистина е слънчевооооо  Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

И имам повод да почерпя.... bowuu
Скрит текст:
Бачкахме по сделка 2 месеца и най- после ударихме подписа...  261uu  261uu  261uu

Наздраве! Grinning

Браво на теб!  Hug Hug Hug Още по-успешни сделки да сключваш!  Party Party Party Party

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 13:35 от Ани (Aniska)

# 410
Скрит текст:

Съгласна на 100%  Peace Peace Наш ред ееееее Party Party Party Party Joy Joy Joy

Е, аз ще се разстроя  newsm47  Joy Joy Joy
Чачо, на Чачо хем му е ред, хем му се пада  Crazy Joy Joy Joy

Има сделка!

Май почнаха да изплуват актьорите в пиесата на Суде.  Peace посестримата в бяло, младата майка  и човекУ с  нередовната ограда  ...

# 411
Скрит текст:

Е, аз ще се разстроя  newsm47  Joy Joy Joy
Чачо, на Чачо хем му е ред, хем му се пада  Crazy Joy Joy Joy

Има сделка!

Май почнаха да изплуват актьорите в пиесата на Суде.  Peace посестримата в бяло, младата майка  и човекУ с  нередовната ограда  ...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Гнусния е режисьор-постановчик на пиеската  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 412
Цитат на: Ани (Aniska) l

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
[img width=64 height=64

Crazy Crazy Crazy Crazy

Много готски и мишока и дамата... Crazy Crazy Crazy Считайте, че съм ги сложила........
щот иначе не можах... Blush Joy Joy Joy Joy

# 413

Ели  Hug Hug Hug
и на мен мноог ми се ще да го видя в такава роля.  Crazy Crazy Crazy В някаква сериозна продукция като троновете  Crazy Crazy Crazy ама има време - бъдещето е пред него.  Party Party Party

Ани Hug, нали Peace Раничко му е още, засега.....ама след има- няма 1,2 години е там  Crazy...на голямата сцена Peace

# 414
# 415
Вивчо  Hug Hug не е печелил  Peace

Фрагман на Кьосем  Peace и братовчеда е там  Mr. Green Mr. Green може би и Чачо ще е там  Mr. Green Mr. Green а, даноооооооо! Peace Изглежда ще е доста мащабна продукция, с масови сцени и всичко както си трябва.  Peace Мисля, че за Чачо ще е хубаво да участва в такъв сериал, пък било то и за малко.  Peace

Яяяяя, много ми хареса ....  Party Party Party Party агънцето  Heart Eyes Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Нищо друго  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако вкарат и Чачо, ще гледам само него  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 416

Мерси, Ренкоо Hug Hug
И за вас с Ивето Hug  за стихчетата  Crazy и  за преводите, един мокър Чачко  Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Елииии  Hug Hug Hug браво, къз!  Hug Hug

Белуга си ни наловила  Crazy Crazy Mr. Green и Путинка - нея не я знам.... още  hahaha hahaha hahaha

Ренко, и кво - изгледа го и чакаш и ти април  ooooh! ooooh!
И аз ще го гледам ... като затрият джудето  Mr. Green Mr. Green

# 417
Язък!!!  Whistling Whistling Whistling За малко Яман да  хлопне капака  на багажника  Joy Joy Joy тц, тц, тц... щеше да се получи страхотна сцена да видим как русото парче се залепя на стъклото

Пфуууу... дайте, бе, дайте,  Praynig Praynig Praynig дайте го на гифче да го видим пак  Laughing Laughing

# 418
Язък!!!  Whistling Whistling Whistling За малко Яман да  хлопне капака  на багажника  Joy Joy Joy тц, тц, тц... щеше да се получи страхотна сцена да видим как русото парче се залепя на стъклото

Пфуууу... дайте, бе, дайте,  Praynig Praynig Praynig дайте го на гифче да го видим пак  Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 15:22 от ivva

# 419

Общи условия

Активация на акаунт