В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 420

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

А, франсето  Party Party Party Party Party

И кво се е опасал с тия колани  hahaha hahaha hahaha hahaha мноУ примерен  hahaha hahaha hahaha
а кои са мацките у квадратчето  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 421
Гале, това гледала ли си го? много, ама много ми е любимо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 422
# 423

баси кефа беше тука  hahaha hahaha гнусния напълни гащите за пореден път  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 424
Гале, това гледала ли си го? много, ама много ми е любимо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Хахахахаха  Joy Joy Joy Joy Joy Иве, разби ме с това видео.

За първи път го гледам... бравоС на маестрото за хрумката  Peace писъка на русото парче в него е просто уникален. Да не говорим за висулката която се ветрее на крана... (нямам търпение вече за тази гледка  Mr. Green Mr. Green)

# 425

И кво се е опасал с тия колани  hahaha hahaha hahaha hahaha мноУ примерен  hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
 Thinking Thinking що франсе?  Thinking Thinking Брадатите са из Европа, метнала е онази стилистката някакви снимки с шоколади  hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 426

Хахахахаха  Joy Joy Joy Joy Joy Иве, разби ме с това видео.

За първи път го гледам... бравоС на маестрото за хрумката  Peace писъка на русото парче в него е просто уникален. Да не говорим за висулката която се ветрее на крана... (нямам търпение вече за тази гледка  Mr. Green Mr. Green)

Това с крана е страхотнооооооооооооо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green нЕма такъв кеф  Mr. Green Mr. Green

# 427

Thinking Thinking що франсе?  Thinking Thinking Брадатите са из Европа, метнала е онази стилистката някакви снимки с шоколади  hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy

Щотото така, не питай сега много  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

видях я брадатата, в Брюксел е  Party Party Party Party Party Party ама като нищо после ще се пренесат при Чачи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 428
Хелоууу  Hug Hug Hug
При мен е така...санитарен полуден  ooooh! ooooh! ooooh!

# 429
 newsm53 newsm53 newsm53 newsm53
човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му  Laughing или мечтите на феновете му.  Joy Joy

# 430

Crazy Crazy Crazy Crazy

Щотото така, не питай сега много  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

видях я брадатата, в Брюксел е  Party Party Party Party Party Party ама като нищо после ще се пренесат при Чачи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

абе нИ мога да не питам бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy в Париж ли ще ходи Чачо пак?  Joy Joy или в Италия  hahaha hahaha
Ники  Hug

# 431

абе нИ мога да не питам бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy в Париж ли ще ходи Чачо пак?  Joy Joy или в Италия  hahaha hahaha
Ники  Hug

тайна   Whistling Whistling

# 432

Ники  Hug

тайна   Whistling Whistling

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 кажи бе, джадъъъъъъъъъъъ  Naughty Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

# 433
'баси гадното време... Sad

Но тук с Чачко наистина е слънчевооооо  Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

И имам повод да почерпя.... bowuu
Скрит текст:
Бачкахме по сделка 2 месеца и най- после ударихме подписа...  261uu  261uu  261uu

Наздраве! Grinning
Ели  Hug Hug Hug много се радвам за теб.Браво. smile3501Само напред и нагоре.Аз пък да се похваля щукна ми нещо тази година и се записах пак да уча. ooooh!Та днес за записах и викам да ви почерпя. newsm78
Буйрум:
Скрит текст:
Това от пред май са въпросните пернати дето Ренка и Ивето ги подмятат...

# 434
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Франсето чок мутлу, я! Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт