В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Привет  wavey

Честит да е първият учебен ден на Бризчето, Дани и всички учители и ученици!

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 10:39 от Venetat

# 631
Добро утроооооооооо  Hug Hug Hug Hug

На всички ученици, техните учители и родители - успешна учебна година!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Баръш в последната сцена на парчетата.  Peace Страхотен!  Heart Eyes Нищо общо няма със Селим Серез!  Peace Много е добър, много!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Браво на Баръш. Много успех му пожелавам, заслужава го.

# 632
Марш в класната стая  smile3513  Mr. Green

Вече сме в 6-и клаааааааааааас  Party Party Party Party

Честит първи учебен ден!  Hug  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Рекламата и аз я видях  Mr. Green Това ще им е последната  Mr. Green скука, мъка и чок бозаво  Sick Sick
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 633
Привет девойки! Hug Hug Hug Hug Hug
Вивчо  Hug Hug Hugизпуснах за какво точно сте се басирали ама карай да върви щом става реч за Ча ще се чете.Браво на теб.  bouquetЩе чакам и допълнение да знаеш. Peace
Забравих да благодаря на Бойчето и Вивчо за пожеланията.Благодаря ви страхотни сте. Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
А сега за рекламата на Сери Crazy Crazy CrazyКаквото и да снима за мен това момиче е извор на енергия зарежда ме и много,много ме кефи.

Хубава Серенайка, много  Party Party Party

# 634
# 635

Баръш в последната сцена на парчетата.  Peace Страхотен!  Heart Eyes Нищо общо няма със Селим Серез!  Peace Много е добър, много!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотееееен!  Crazy Party Party Party
Нищо не е останало от Селим  Crazy

# 636
# 637
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имах намерение да хвърля едно око на сериала на аби само, но от ден на ден се усещам, че го чакам с все по-голямо нетърпение  Crazy Crazy Crazy

# 638

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имах намерение да хвърля едно око на сериала на аби само, но от ден на ден се усещам, че го чакам с все по-голямо нетърпение  Crazy Crazy Crazy

охххх, милото ми  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

# 639

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имах намерение да хвърля едно око на сериала на аби само, но от ден на ден се усещам, че го чакам с все по-голямо нетърпение  Crazy Crazy Crazy

Thinking Thinking какво бе, джадъ?  Joy Joy Joy Joy

# 640
# 641

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

Скрит текст:

постоянно му броят часовете на Чачо  hahaha hahaha hahaha
сега баш се е нафиркал в някой клуб, те искат селфита  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 642

Thinking Thinking какво бе, джадъ?  Joy Joy Joy Joy

пробвам да ти спестя разочарованието  Mr. Green Mr. Green

# 643

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имах намерение да хвърля едно око на сериала на аби само, но от ден на ден се усещам, че го чакам с все по-голямо нетърпение  Crazy Crazy Crazy

охххх, милото ми  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

Thinking Thinking какво бе, джадъ?  Joy Joy Joy Joy

пробвам да ти спестя разочарованието  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy трогната съм  Joy Joy ама искам да гледам аби  Joy Joy и да ме разочарова сериала, и да го спрат по никое време  Laughing все тая .. искам да видя аби в  друга роля.  Joy Joy Joy нЕма да се разочаровам много, нЕма страшно.  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

# 644

Joy Joy Joy трогната съм  Joy Joy ама искам да гледам аби  Joy Joy и да ме разочарова сериала, и да го спрат по никое време  Laughing все тая .. искам да видя аби в  друга роля.  Joy Joy Joy нЕма да се разочаровам много, нЕма страшно.  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

дооообре  hahaha hahaha hahaha ако си мноУ разочарована, ще ти стоварим с Чачо едно ремарке семки, да люпиш и да рИвеш
  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт