ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 61 тема

• 45 155
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Canada
Pure_nature, utro77, благодаря  bouquet Ще му следя кожата на Малчо  Peace

Ето още малко снимки на диването на различни възрасти:
Скрит текст:

Вероника@, бързо да оздравяват малчовците  Hug

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 20:03 от Foncé

# 586
  • под тепетата
Pure_nature, това е доста идейно и удобно! Ще си поръчам на щерката като си дойде във Варна. Питах теоретично, понеже исках да представя  друга информация на колежки относно ваденето  кърлежите , освен въртенето и мазането с мазнина. Слава богу кучо няма кърлеж! Благодаря ти за инфото!

# 587
Вероника , бързо да се оправяте  Hug
Аз оставям Джесика и Ерика да си играят с бездомните, по -често Ерика си играе с тях, защото Джесика не винаги е приятелски настроена...
http://prikachi.com/images/726/8459726Q.jpg  да се покажем малко  Heart Eyes

# 588
bilqna_69 , моля моля, дано не се налага да се използват!
Foncé много сладко пале  Hug

DqwoLche To, аз съм на моменти - един ден - да, на другия - не, но определено и двете кучета им е много забавно да си играят заедно! Ушатката ми игнорира всички останали "приятелчета", като се появи бездомното.

# 589
Бях обещала да проверя хапчетата за обезпаразитяване, които давам на Джуджу. Казват се Bravecto. Скъпички са, но съм доволна.
Прекрасни снимки показвате  Heart Eyes

# 590
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
УТРО-изобщо не са ни записвали в системата - аз веднага попитах .Защо ни няма незнам  newsm78. ще и взема нов паспорт ,но бебешките ваксини няма как да и ги сложат вътре . Възможно е все някога да изкочи от някой шкаф , но как съм го затрила и къде съм го пъхнала идея си нямам .

Вече сме добре и сина ми се отрави и Айричка -благодаря ви.

Foncé уникално сладко шоколадово "диване " имаш . Разкошен е  Wink.

DqwoLche To Ерика и  Джесика са страхотни .

.....и момичета края на темата наближава - някой да се готви за новата  Joy , предавам щафетата на друг  Laughing
Някой да знае нещо за Аша -защо така изчезна - и дали всичко е наред с тях  newsm78

# 591
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
ох айде и аз качих малко снимки  Laughing
Скрит текст:

# 592
Вероника, в къща или апартамент гледате този прекрасник? Crazy

# 593
 Вероника@ , много е сладка Айра!  Heart Eyes

От няколко вечери се престрашавам и оставям Бела да спи в хола вместо в коридора. Голям кеф й е. Ама като имах незабравен ужас от едно такова преспиване в детските й дни, когато станала рано и надребнила няколко шепи от килима.   #Cussing out Сега поне я знам, че като отцепи сутрин ние трябва да я будим за разходката.  Crazy

# 594
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Прекрасната Гледаме Айра в къща  Grinning

utro77 и аз от лятото оставям моята да спи отвън ( не в детската стая ) в 9 вечерта като легне в леглото си пред наща спалня и сутринта я заварвам в същата поза .Много ми е добричка -немърда хич -бели никога не ми е правила.щом излизаме за работа я оставяме в хола - ходи навсякъде където си иска ,и няма нито една беличка ( преди ровеше муцука в саксиите ми  Joy )

# 595
  • Canada
Благодаря за милите думи за Шоколадко, момичета  Hug

Вероника@ , много е красива Айра, само за гушкане и мачкане  Heart Eyes

И изобщо, прави ми впечатление, че кучетата които се показват тук изглеждат щастливи, добре гледани и обичани! Дано все повече такива душички да има Praynig

Тук обезпаразитяваме с един продукт на Zoetis - Revolution, третира всички възможни паразити. За килограмите на Ози една доза излиза около 30 долара за месец. Гледам продават и в магазините препарати за третиране на бълхи и кърлежи, но пък не знам как ще третираме глисти  newsm78   

Препаратът се ползва само през топлите месеци, на -20,30,40 едва ли има гад, която да оцелее  Mr. Green 

# 596
  • На брега на реката
Тук спокойно вече може да си направим клуб на Белите  Grinning

Здравейте, от още една Белла  Hug

Скрит текст:

На 4 месеца е, дива и много умна. Преди 3 дена й сложиха последната ваксина за бяс. Мястото е леко подуто. Така ли е било и при вас с годишните ваксини? След колко дена ще спадне?

# 597
Здравейте, минавам на бързо да ви покажа моята хубавица.
Скрит текст:
Скрит текст:

И да ви покажа с какво се занимава Фрея, когато е сама по цял ден. Оказа се, че много обича да чете списания, каталози, книги ...  Laughing
Скрит текст:

kloi Белла е голяма сладурана  Heart Eyes

# 598
Благодаря за посрещането  Grinning

Ето я моята красавица преди 2 месеца. Боже, колко бързо растат...

# 599
Страхотните кучета видях.. особено пък всичко, що е Бела/Белла е много красиво. Но пък слабост ми е шоколада на Foncé. Имам комшии, които имат такъв почти на 2 години и много ми е жал за животинката, защото никакво внимание не му обръщаха като го взеха и наскоро го кастрираха, защото е адски агресивен, а пък освен това не е социализиран. Гледам го, че му се играе с другите кучета, но той просто не знае как.
И да взема да си помрънкам малко.. От скоро на вечерната ни разходка в парка идва една ротвайлерка на 3,5 месеца. Макс като я види и забравя за всички други кучета и иска да я "качва". Съответно мацката отговаря на тези му опити със скимтене и започва едно неистово хапане на муцуната на Макс. Но понеже зъбките са и бебешките още и драска много гадно /целия ми звяр е в следи и ранички от тези хапания/, но лошото е че понеже Макс явно доста го боли и започва да я ръмжи и да я бута с муцуната, без да я хапе. Собственикът на ротвайлерката каза, че ще идва по-късно за да може Макс да се е наиграл вече с другите кучета и да можем да се приберем, но пък от няколко дена започна да намаля времето и днес пристигна 10-15 мин. след нас. Аз съответно си тръгнах и много ме е яд, защото мисля вече вечерно време да не го водя там, защото тъкмо се съберем 10 кучета и ние трябва да си тръгваме и ми става гадно, че Макс не може да се налудува със себеподобни. И сега лошото е, че вече няма да има игра с кучета за него на вечерната разходка (а пък на сутрешната се виждаме само с едно куче), защото другите места в града, в които се събират кучета са все големи породи и някои от тях доста агресивни.
А пък иначе съм го поставила на лека диета, защото беше започнал да трупа повечко килограми, а не е полезно за него да затлъстява.. че и нова храна му поръчах с по-ниско съдържание на мазнини, пък дано да я хареса и да се спрем вече на някоя марка храна и да си я ядем с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт