ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 61 тема

• 44 972
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Страхотни снимчици!  Heart Eyes

Честито на Лиса за рожденния ден - жива и здрава!  bouquet

Облаче, много се радвам да видя Тими!  Heart Eyes

Мagnollia , сладурчовци сте!
Ама защо му е на кучо да обича шоколад? Нали знаеш, че е много вреден за кучетата!
А четка по мое мнение не ви е нужна.  newsm78

Ние си слушкаме, глезим си се - нищо ново. Като имам време ще я снимам, че отдавна не сме се показвали!

# 676
  • Бургас
Младия дресьор  Laughing

# 677
Каква хубава блузка , съвсем като ученик облечен кучо Grinning

# 678
Здравейте! Много хубава тема - благодаря! Научих доста полезни неща,които ме интересуваха.
На 15-ти ноември си взех пинчерче. Казаха,че е мини.Дали е така не ме интересува особено. Обичам си го прекалено много вече. Роден е на 30-ти септември. Вече мина 1-ва ваксина.След седмица е втората. Притеснява ме обаче факта,че на 3-та Ваксина ще се слага чип. Нещо не ми се нрави много. Моля кажете ми дали е удачно да го откажа ?
Иначе малкият разбойник се казва Чарли. Още не си е свикнал именцето,но е въпрос на време. Ще се радваме да се запознаем с други дребни породи в нашия район (София,Люлин),тъй като малкия се мисли за голям звяр и не ми се ще да го отнесе от някое едро куче.
Посъветвайте ме за чипа,моля ..

# 679
Няма нищо страшно за чипа , но всеки сам си решава .

# 680
  • София
Ако не греша на чипа е идентификацията на кучето, която отговаря на данните от паспорта. Предполагам, че няма да може да излиза извън БЪЛГАРИЯ.  Иначе ние септември като ходихме с Арго в Гърция даже не поискаха да му погледнат паспорта, камо ли него. Мъжа ми много се нервира,  защото кучета като нашия Шоколад много ги крадат и изнасят за Гърция и като гледам не е много трудно да го направят.  #2gunfire

Мис Облаче  Hug
Нашия шампоан е ето този
http://www.8in1.eu/en/fuer-hunde/produkte/reinigung/pflege/shamp … n1-welpen-shampoo
Много съм доволна - за малки кученца е, но вече е към края и се чудя дали да взема от него или този за тъмна козина http://www.8in1.eu/en/fuer-hunde/produkte/reinigung/pflege/shamp … fuer-dunkles-fell
Чудя се дали е уместно да му взема няколко шампоана, които да редувам. Гледам, че и при техните шампоани има голямо разнообразие  Mr. Green - протеинови, хидратиращо,  балансирани,  с балсам   hahaha

Утро,
Знам, че не трябва да се дава, но пък знам, че кучетата го обичат и ми е странно, че моето Арганче; ) не го яде.

# 681
Здравейте,
Писах и по-рано, че искам Лабрадор или Голдън, но мъжът ми е против голямо куче, докато не попаднахме на...Унгарска визла. Най-накрая той се нави! Сега чакаме едно клубно куче да се разгони  и до година да имаме нашето бебе визла и да се присъединя към вашите редици!  Grinning Heart Eyes

# 682
Паспорта на кучето се гледа от ветеринар, а тъй като с Гърция сме в ЕС и пункта е вътрешна граница, то там вече няма ветеринарно-медицински контрол и ако някой ви поиска паспорта, то той няма да е запознат какво да гледа и какви са изискванията за да може кучето да пътува... т.е. ще е с цел да се заяжда, а не защото е в правомощията му да го провери.
Няколко дена нямах компютър и сега наваксах с четенето. Всички показани кучета са страхотни сладури. А пък мернах и един котак, който много прилича на една моя котка от преди многоо години.
Мagnollia, аз на моя му взех една ръкавица-четка, но май я ползваме само за игра.  Laughing Иначе като го забърша с влажен парцал и козината, която има да пада се лепи по парцала и не остава по него.

Днес сутринта на Макс му беше първата среща със снега. На два пъти излизахме и на двата пъти едвам го прибрах. Толкова му беше кеф.. то не бе скачане, отъркване, въргаляне, тичане, пързаляне. Даже не пропусна и да си хапне малко снежец.  

# 683
Къде го има този сняг? БЛАЗЕ ВИ!!!!!  Sad

# 684
Sivi , къде има сняг?  Shocked
Максчо  Heart Eyes

Мagnollia, ако е заради космите, има едни ръкавици, дето по принцип са за котки и уж обират.  Peace

Прекрасната , визлата е ловджийско куче. Аз лично не бих взела за компания вкъщи ловджийско куче. Смятам, че те са по-непослушни, ако не им е заета енергията наистина с лов, което им е в инстинкта.

# 685
Зная, че е от рода на ловджийските кучета, но и добър компаньон с благ характер. Може би единственото от големите, които не проявяват агресия, или пък да има вариант да проявят. Зная, че и ретривърите са такива, но мъжът ми твърдо не иска. Просто не го влече. Иначе имаме доста добри места, на които да го водим и са близо до в къщи, така че нужните разходки ще му бъдат осигурени!  Grinning

# 686
Те и дакелите са ловджисйки уж, ама виж го Дългото колко добре си живее  Heart Eyes

# 687
Те и дакелите са ловджисйки уж, ама виж го Дългото колко добре си живее  Heart Eyes

Е, да, ама има някои породи, дето са по-ловджийски от другите ловджийски!  Crazy

Прекрасната , не си права за агресията - у много малко породи е заложена и не е задължително да се прояви, зависи как се гледа!  Wink

# 688
Зная, че е така, но се опитваме по всякакъв начин да изключим "евентуалното" и проявление!

# 689

Сутринта се бях замислила, защо не си взехме дакел? Много са ми сладки и винаги изглеждат супер chill
Ловджийския характер на Ушатката (кокер) доста силно се проявява при наличието на пернати същества в периметъра ни!!! Преди няколко седмици за малко да плащаме кокошка на комшиите на село  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт