Повече пари и нови неща. Но аз обичам новите неща. Каквото и да решиш,
. Приех го и казах Да, преди малко говорих с шефката
. Тя нещо беше заета, но каза: "Браво, надявах се това да е отговорът ти".
.
.
.
.
. ТОлкова го пазих, свекърва ми е тук две седмици, а нейното присъствие ни изнервя изключително много, стискам зъби и не само аз и какво стана - сега сигурно още две седмици ще е тук
....
.
. Не са ми ясни нещата, още повече, че момичето, което досега е било и то не е много наясно, има забатачени неща и изобщо няма да ми е лесно, докато навляза
. Ще има напрежение и стрес. Искрено вярвам, че това, че имам желание да работя и по принцип не се имам за толкова тъпа, ще ми помогне, за да навляза и да започна да се сравям. Няма ненаучен човек, но имам нужда от палците ви!
.
, който според мен си заслужава всеки лев/ и айде пак едни схеми, чудеса, купчини лекарства .... но мисля след като се пооправят да ги изпратя при майка ми за 2 седмици поне, то тази зима се съсипах
. Щото Марти също изкара нещо на крак, ама нямам нерви просто.
. Ама изоооооооооооооооообщо не ми е лесно лелелеле. Мисля, че мога още два дни да изкарам поне /иначе се прави 20 дни/ и след това да променя изобщо храненето. Веднага спадна корема и мисля че има ефект, аз всъщност и преди съм го правила, но с праскови и нектарини - НЕ! бива мъхести плодове. Сега ям ябълки круши и портокали, като количеството не бива да е голямо. То си има описано в нета. После захранването също е важно, за да не се стресира организма.
- за нула време ще се научиш. 
.... хахаха и ще се учудиш как всъщност безработните са повече от работещите
, мисля че ще си уплътняваш времето чудесно и не само с Георги
.
Казах му той да се пробва като мисли как е лесно
.