ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 565
  • 563
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
При така изложените факти, аз бих приела, но решението си е твое, пък и ти си навътре в нещата и знаеш повече подробности, с които няма как ние да сме запознати. Всичко описано от теб е +
Повече пари и нови неща. Но аз обичам новите неща. Каквото и да решиш,  Hug

# 301
  • София
Люби, благодаря ти, че се включи Hug. Приех го и казах Да, преди малко говорих с шефката Crazy. Тя нещо беше заета, но каза: "Браво, надявах се това да е отговорът ти".
И сега имам нужда от късмет и стиснати палци, за да навляза бързо в нещата и да започнат да вървят, че в момента там се забатачват, поне по нейните думи. Силно вярвам, че като оптимизирам организационните си умения и това, че мога да помня много детайли, това ще ми помогне. Ще имам много лични контакти с всякакви хора, а аз съм много притеснителна, но се надявам и с това полека да се справям. Поне ще си вкарам доза адреналин в работното ежедневние и ще се разбутам малко, че напоследък си бях зациклила в моите си неща.
Моля, стискайте ми палци Praynig.

# 302
  • Русе
Явно жената ти има доверие. Стискам, ще се справиш!
Ние капарирахме вчера морето - не обичам ОИ, но цените бяха добри. Царево е тоолкова далече, плюс това не ходим началото на лятото, ама какво ни стана..
Днес за пръв път изкараха Гергана от 2 седмици. Заради пътната обстановка. Е, забуксувах 3-4 пъти, но хората помагаха. Много зареждащо.

# 303
  • София
Люби, така е. Тя ми го показваше и преди това и явно това предложение не е дошло току така, зреело й е доста време Rolling Eyes. Та, така. Ще видим, то ще си покаже. Нямам какво да губя принципно. А и наистина това е начин малко да си вдигна адреналина и да вкарам малко повече пулс в работното ми ежедневие, което всъщност ми е по-голяма част от ежедневието.
Иначе се опитвам да се разболея, но се тъпча с витамини, капки за нос и чай. Предполагам, че и стреса се намеси, втора нощ не спя добре. Но аз съм такава, емоционална и такива неща ги преживявам и премислям многооо.
Йоето си носи активно подаръците, много е щастлива, милата Heart Eyes.
Люби, браво за резервацията. На мен в момента ми е далеч, имам по-скорощни неща на главата. Най-малкото, ни хлътна навеса, който ни е на терасата в хола, от снега. И сега щше трябва да го правим, и там разходи Tired.
При нас в момента снега се топи, и е по-скоро навсякъде води, заедно с кучешки л...а ooooh!.

# 304
Ралче, късно се включвам, но аз бих приела. Колкото до контактите с хора .... пфффффф на моменти чак не си спомням какво съм говорила с човека пред мен хахаха
Идват ми твърде в повече понякога, но много често си обслужвам клиенти и си мисля за мои си неща, пък и за момента нямам други предложения ....
Дани се разболя  Tired. ТОлкова го пазих, свекърва ми е тук две седмици, а нейното присъствие ни изнервя изключително много, стискам зъби  и не само аз  и какво стана - сега сигурно още две седмици ще е тук  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out....
ЕЕЕ Дани ми изтри писането  #Cussing out.
Та казах, че Марти е вече 10 кю на каратето, а  на вчерашното състезание показа че ИЗОБЩО не може да губи. СПечели бронз и рева като магаре, нареждаше че всичко било нагласено ... разбира се виновна бях аз, че се съгласих да се запише, докато мм знаел какво ще стане ... абеее  днес вече си е доволен от медала и ска да го боядисва със златна боя хахахаха

# 305
  • Русе
Ехоо! Къде сте? Минаха рождените дни и настъпи затишие.
Елена, дано Дани скоро да оздравее. Като си помисля за яслените болести и лошо ми става. Браво на Марти за постижението!
Мони, как мина на работа?
Тобева и Дони не са писали скоро. Дано са добре.
Започнах да ходя на едни танци, предимно хора. В неделя ми беше за пръв път. Така съм отвикнала на физическо натоварване..Но трябва, че сигурно съм станала 90 кила. Не смея да се тегля, но го чувствам. Чудя се дали да не комбинирам с 90ДД. Подготвям се психически. Започнахме активно разходките като се стопи снега. Тази седмица съм с двете, че Кари е ваканция.  Тя пък е с много гадна задна хрема, дето не минава вече 2 седмици и поради това отложихме Тетраксима, пък тъкмо го получи личната.

# 306
  • София
Тук съмИ Моника ваканция.Сега е на лагер.Утре си идва..
Аз вече съм в леглото.
Мн вируси.Ужасс е .
Иначе пък времето е супер.
Люби и аз все се каня на 90 дд.
Ама не ми е дошла музата.
Расте ми мъдрец.Изобщо последно време съм ужас.

# 307
  • София
Аз покрай сватбата бях луднала....Мина и замина. Не стана точно както исках, но пък децата се забавляваха. И тъй като помолих гостите да не купуват играчки, които няма да погледне - подариха му процедури и сега ще изкара един курс 30 барокамери подарък за рождения ден.
Сега съм на работа и е лудница Confused
А трябва с бюрокрацията по отлагането да се занимавам...
Морето ми е такава мъгла. имам предложение за един лагер с Гого да идем...не знам
Рали, честита нова позиция Hug
Ели, а Хриси за 1г е все с бял...Уж януари щеше да е на изпит...
Вчера ходих до студентски град и така се депресирах....спомних си за амбициите, които имах и за това, което се очертава да стана след няколко месеца - безработен родеил, гледащ дете с увреждания...айде да не сговням настроението...

# 308
  • София
Дони Hug
Рали прие ли?
Егати жегатааааааа.
За море и аз незнам.
Ох пиша глупости

# 309
  • София
Мили момичета, много искам да помоля от утре да ми стискате палци, защото се захващам с новата позиция Praynig. Не са ми ясни нещата, още повече, че момичето, което досега е било и то не е много наясно, има забатачени неща и изобщо няма да ми е лесно, докато навляза Crazy. Ще има напрежение и стрес. Искрено вярвам, че това, че имам желание да работя и по принцип не се имам за толкова тъпа, ще ми помогне, за да навляза и да започна да се сравям. Няма ненаучен човек, но имам нужда от палците ви!

# 310
  • Русе
Имаш ги!  Hug newsm10

# 311
Сколасах и аз.
Пфуу няма такава гадост като никнене на мъдрец  ooooh!.
Люби, чак се чудя какъв сняг хахаха. Тук нали няма сняг изобщо и някак си не мога да разбера какъв сезон е. Да не говорим пък днес как си беше съвсем пролетно .... изобщо тази зима ми е твърде топло и не ми е по вкуса много. Явно като сме свикнали на 4 сезона, такива междинни температури не ми харесват.
Дани е болен. На аб и пак с Т, днес отново бях на частен кабинет /един наистина страхотен лекар  Hug, който според мен си заслужава всеки лев/ и айде пак едни схеми, чудеса, купчини лекарства .... но мисля след като се пооправят да ги изпратя при майка ми за 2 седмици поне, то тази зима се съсипах  ooooh!. Щото Марти също изкара нещо на крак, ама нямам нерви просто.
Иначе аз съм 5 ден на плодолечение  bowuu. Ама изоооооооооооооооообщо не ми е лесно лелелеле. Мисля, че мога още два дни да изкарам поне /иначе се прави 20 дни/ и след това да променя изобщо храненето. Веднага спадна корема и мисля че има ефект, аз всъщност и преди съм го правила, но с праскови и нектарини - НЕ! бива мъхести плодове. Сега ям ябълки круши и портокали, като количеството не бива да е голямо. То си има описано в нета. После захранването също е важно, за да не се стресира организма.
пс - това е от снощи - докато писах и ДАни повърна та така ...

# 312
Ралче, ще се справиш - като знам 80% от хората с какъв капацитет са .... изобщо не мисля, че е нещо сложно и невъзможно - да не ставаш мозъчен хирург я  Wink - за нула време ще се научиш.  Hug

Донииии, Дониииии .... сега като каза студентски град .... и като се върнах назад във времето лелелелеле честно казано се чудя какво е по-зле: касиерка в банка с 4 дипломи, 4 езика и незнам колко си допълнителни курсове или да си седиш в къщи безработна - аз залагам на второто  Tired .... хахаха и ще се учудиш как всъщност безработните са повече от работещите  Wink, мисля че ще си уплътняваш времето чудесно и не само с Георги  Party.

Мисля от утре да се позахраня, че ми омръзна само плодове, ще включа моркови хахахаха. Никак не е лесно все да ти е гладно ей, пък мм вика: е какво толкова ще издържиш още  #Crazy Казах му той да се пробва като мисли как е лесно  ooooh!.

# 313
  • София
Ели никъде най не е лесно.И в къщи не става.
Аз вчера пак си писах молбата и пак я изхвърлиха.
Така си мечтая за отпускаааа.
Рали успех.Ням да се даваш.Ще ти е тегаво в началото,но ще свикнеш.Няма как.
Мони вчера се пребра.
Снощи така и се спеше ,че беше ужасна.
.

# 314
  • Ловеч
Здравейте сладурки!
Ние от няколко дни сме новодомци!
Още не мога да свикна -като на чуждо място съм и все не зная кое ,къде е  Mr. Green
Детето се сдоби със стрептокок -след неуспешно лечение на червено гърло най- сетне открихме тази гад.От 19 ти януари чак днес беше на градина-замина с рев -но сега е ок.
Подадох документи за 1ви клас ,сега ще търся връзки за избор на учителка защото не ми се рискува с изкукали даскалици втори път.
Не очаквам чудеса ,защото той си е странен...
Ралче ,успех с новото начинание мисля че имаше нужда от нещо ново Hug
Дони , имаш нужда от малко почивка ,не че ще се спреш ,но е друго когато не се съобразяваш с работното време.И нали знаеш че Господ праща изпитания с които можем да се справим Heart Eyes
Мони,това че не ти приемат молбата е хубаво -значи се справяш добре,мисля че ти е време за второ дете и тогава ще те пуснат,няма да имат избор  Wink
Ние за море не мислим ,като дойде и ще решим-все пак зависи кога ще е отпуската на Иво ,в крайна сметка ще сме на реката -на 5 минути е и детето се забавлява много.
Не обещавам ,ама смятам да пиша редовно ,вече няма ремонти ,толкова ме мързи че пращам мъжовете да поръчат китайско че не ми се готви Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт