Как я карате в тези арктически студове
. С Йоето като се прибираме вечер пеша е голяям купон, като се приберем вътре и бузите са й червени, като ябълки. Много я навличам, с дебел, ватиран панталон, отдолу с клин или чорапогащник, делело, спортно яке, шапка, шал, ръкавички, купихме й апрески нови, надявам се, че не й е студено за този половин час, дето сме навън и вървим към вкъщи
. А и се сетих, че и без това сега съм на такава вълна, заради РД, че като бебе, пък какво сме правили, като тогава пак беше яко студ. А си спомням, че не съм чакала много и още преди да напраив месец, започнах да я опаковам и да излизаме навън, даже при минусови температури. Чакаме с нетърпение рождения ден, говоря с майки, уреждам подаръци, ходихме да доуточним и менюто за клубчето, тя се чуди с какъв тоалет да бъде, изобщо сме в центъра на събитията, тя, разбира се, най-много се вълнува и най-щастлива
. В петък, баща й ще ходи да взима тортите /за клубчето и за ДГ/от леля си от Пазарджик, нали тя има сладкарски цех и ги взимаме от там всяка година. А аз само тайничко се моля и стискам палци и тя, и всички дечица, дето е поканила да са здрави и да дойдат, за да се забавляват и да й остане хубав спомен. От нас с баща й за подарък е поискала един плюшен миньон, който съм го осигурила и мисля това да е, че и без това много други подаръци, ще й се съберат и накрая просто няма да може да оцени и да се зарадва на всичко. Те и прятели ще идват, сестра ми, от бабите, изобщо, всенародни празненства ще са събота и неделя
.Ние за детски не се класираме, прекалено сме богати за държавата. Както и да е. За сметка на това пък, с миналата заплата, ме "облекчиха" за Йоето 20 лв. Жива здрава да е, ще влязат за рождения ден.
Елена, как е Дани
. Искрено се надявам да е по-добре!Нашата баба я води Стани на лекар днес, че беше започнала лошо да кашля, слава богу, не е стигнало надолу, но й е изписала АБ и други неща да пие, за да не се усложни. Явно и при по-възрастните хора, както и при децата, организма е по-податлив на усложнения и трябва повече време после за оправяне.
Не ми остава време за нищо, щото пък като е будна се катери, тича, бута, Карина пише домашни със скоростта на охлюв и многократно напомняне от моя страна.
.
.
. Тортата беше с Рапунцел, а вкъщи е Маша и Мечока, Миньоните са за градината. Вчера минаха и сестра ми с гаджето й, те й подариха Лего няколко комлекта.
, не го практикувам и не го харесвам!!!!! Аз също така съм си пазила играчки - ГОЛЯМ ПРАЗ, няма никакъв смисъл, никакъв. Сега давам на децата всичко - да играят с каквото искат - да не мислиш, че лего-то струва по-малко пари или таблетите им дето ежечасно си ги пускат - НЕ. Едно време слагахме по-скъпите неща нависоко и само ги гледахме, вместо да им се радваме и да ги ползваме, обличахме си хубавите дрехи само за навън, при което те омаляваха без да са носени - това са само ВЕЩИ и те трябва да се ползват, след това да се купят нови - трябва да има потребление
. Много поводи, много ядене, направо този път успях много да се отпусна, както и да е. Сега ще влизам в ритъм. Трябва и тренировките да си подновя, че и тях ги забатачих.
.
.