ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 564
  • 563
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет, момичета!
Как я карате в тези арктически студове Crazy. С Йоето като се прибираме вечер пеша е голяям купон, като се приберем вътре и бузите са й червени, като ябълки. Много я навличам, с дебел, ватиран панталон, отдолу с клин или чорапогащник, делело, спортно яке, шапка, шал, ръкавички, купихме й апрески нови, надявам се, че не й е студено за този половин час, дето сме навън и вървим към вкъщи Crazy. А и се сетих, че и без това сега съм на такава вълна, заради РД, че като бебе, пък какво сме правили, като тогава пак беше яко студ. А си спомням, че не съм чакала много и още преди да напраив месец, започнах да я опаковам и да излизаме навън, даже при минусови температури.
Чакаме с нетърпение рождения ден, говоря с майки, уреждам подаръци, ходихме да доуточним и менюто за клубчето, тя се чуди с какъв тоалет да бъде, изобщо сме в центъра на събитията, тя, разбира се, най-много се вълнува и най-щастлива Heart Eyes. В петък, баща й ще ходи да взима тортите /за клубчето и за ДГ/от леля си от Пазарджик, нали тя има сладкарски цех и ги взимаме от там всяка година. А аз само тайничко се моля и стискам палци и тя, и всички дечица, дето е поканила да са здрави и да дойдат, за да се забавляват и да й остане хубав спомен. От нас с баща й за подарък е поискала един плюшен миньон, който съм го осигурила и мисля това да е, че и без това много други подаръци, ще й се съберат и накрая просто няма да може да оцени и да се зарадва на всичко. Те и прятели ще идват, сестра ми, от бабите, изобщо, всенародни празненства ще са събота и неделя Grinning.
Ние за детски не се класираме, прекалено сме богати за държавата. Както и да е. За сметка на това пък, с миналата заплата, ме "облекчиха" за Йоето 20 лв. Жива  здрава да е, ще влязат за рождения ден.
Елена, как е Дани Praynig. Искрено се надявам да е по-добре!
Нашата баба я води Стани на лекар днес, че беше започнала лошо да кашля, слава богу, не е стигнало надолу, но й е изписала АБ и други неща да пие, за да не се усложни. Явно и при по-възрастните хора, както и при децата, организма е по-податлив на усложнения и трябва повече време после за оправяне.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 12:32 от ral4e!

# 286
  • Русе
И аз днес поръчах тортата за събота. Подаръкът ни за РД е самото парти. И без това декември и януари се разорихме от поводи и не само. Решихме да направим на ММ на същия ден, т.е. вечерта, че в петък май за повечето не е удобно. Цялата събота ще ни е празник.
Герито все така не спи, растат и 3 кучешки зъба едновременно. Снощи заспа в 2 и се събуди в 4.  Tired Не ми остава време за нищо, щото пък като е будна се катери, тича, бута, Карина пише домашни със скоростта на охлюв и многократно напомняне от моя страна.
Тук днес беше минус 17. Пътечките са пързалки, и аз я прибирам за около половин час в двете посоки + чакането да излязат. Герито я оставям на прабаба и за малко в количката. Реве докато дойдем и така. Веселба.
Две от поканените деца няма да могат да дойдат, защото майка им е на работа, а баща им - извън града в събота. От останалите поканени само една майка благоволи да се обади. На поканите нали написах телефон..Сега ми е мътна Индия колко от децата ще дойдат. Дано да няма други отсъстващи, че да не е в камерен състав.

# 287
  • София
Бззззззззз  cold cold cold
Днес госпожицата има рожден ден .
Да ми е жива и здрава и малко по послушна .
Даже е наказана .Един месец без удоволствия като изключим р.д.Мазали се в училище с някакъв крем.Намазала едно дете по косата .е детето и позволило,но това не е оправдание .
Днес ще се съберем в къщи,в събота в боулинга.
Малко съм и ядосана .Снощи вика тази как ме дразни.Стана ми много гадно.
А те се караха с баща си.Защо намеси и мене не разбрах.Не искала това да каже ,но понеже не съм и давала да спи при нас......Баща и и се скара ,че не може да говори така.Изобщо е нещо страшно.
И Моника ме пита вие какво ще ми подарите ?
Аз и казвам ами р.д.
ЕЕе другите ми рожденни дни бяха по щастливи и вие ми подарявахте по нещо.И ако не е нахална....
А май до сега никога не сме и подарявали подарък.
майките ме питат какво.Идея си нямам какво да и купуват.С нищо не играе ...
на мене майките от училище не са ми се обадили.Другите си знаят и се обаждат.Пак се събраха около 15 деца .
Тази година тортата ще е на Виолета

# 288
  • София
Мони, честит рожден ден на Моника и тук! Да ви е здрава, да расте щастлива и усмихната!  bouquet.
Люби, и при вас яко студ, то навсякъде де Crazy. Милооото Гери, с тия зъби й е зор, ама ще трябва да се въоръжиш с търпение. Дано скоро да пробият и да мине зора. Те са май най-трудните за пробиване.
Елена
, как е Дани? Искрено се надявам да е по-добре! Hug.
На мен ми се обадиха няколко майки по телефона, другите родители ми потвърдиха лично, като ходя да прибирам Йоето от ДГ, понеже се познаваме вече лично. Само за едно момченце не съм сигурна, че там не познавам родителите. Едно друго момиченце, на приятелка няма да може да дойде, че е разболяло, другите засега са потвърдили, около 13-14 дечица се събират.
Иска тортата да е с Рапунцел, а за ДГ- с миньоните. Като казах миньоните, да не забравя да й опаковам плюшения, дето й е за подарък. Той е малък и е по-скоро символичен, колкото за повода. Няма търпение вече, много се вълнува, броим дните заедно Heart Eyes. Сетих, че днес е 21.01. и на таи дата ме свалиха в предродилна с идеята да предизвикват раждането, но не стана и аз изплаках един тон сълзи,н о си е струвало Heart Eyes.

# 289
  • София
Децата вчера как се зарадваха на клоуна.голям купон беше.Дони ми го препоръча.Как му идва на акъла да им отговаря.
Събрахме се после баби,дядовци....
Утре е с децата.
Дано всички са здрави.
Нещо се опитва да ме боли гърло.И ми дойде и днеска ми е ....Поне остана храна .Няма да готвя

# 290
Тук. Набързо.
Дани е добре, той всъщност освен този спазъм нищо друго няма. Разбира се и свеки е тук .............. не мога да ви опиша как се чуствам ....... не мога .... казах на мм, че ми иде да се изнеса на квартира , не понасям никак никак ...... разбирате ли моля се в църквата да съм добра и търпелива, а никак не ми се удава ...... истината е , че чуждите хора ме дразнят безкрайно ..... повръща ми се .....
Марти седя една седмица в къщи, днес ходихме на рд на негово приятелче от градината. Само момчета бяха на този рд. ААаа и там бяха майките, които изобщо не се обадиха за рд на Марти, при което съвсем ясно им казах какво мисля за това, че не сметнаха за нужно да се обадят. Никак не им стана комфортно, взеха да се оправдават като ученички .... радвам се, че в училище ще са други деца, не ми харесва този състав.

# 291
  • Русе
Привет и от мен! Мина и нашата тупурдия. Детското парти мина повече от добре. Само 3 деца липсваха - двете, за които знаех и едно, на което родителите изобщо не се обадиха. Едното пък момиченце беше с братче, така че пак бяха 8. Напълно достатъчно. Много съм доволна тази година от заведението - бяха украсили с гирлянди, балони и надпис ЧРД. Оставиха ни да гръмнем конфетите от миналата година ( в тогавашното заведение не разрешаваха) и не искаха да плащаме за рязането на тортата ( миналата година ми струваше по 1,50 на дете). Изкараха добре с аниматорката. Вечерта и у дома мина нормално, като се изключи хамалогията. Това, което ми дотежа, беше поредните две безсънни нощи. След обяд легнах с Гери и поспах 2 часа да презаредя малко.
Утре въртележката се завърта пак. Поне другата седмица са ваканция и дано след това да се стопи, че не ми се оставя Гери при баба ми. Много плаче, държат я на едно място в количката..Абе друго си е да е с мен навсякъде. И си пазарувам всичко, а сега само поръчвам на мм.
Хаха, Мони, последните ти 3 изречения важат и за мен.  Wink

# 292
  • София
И при нас мина много добре.Много им хареса на децата.По различно беше.И като пари ми излезе добре.
Подаръци многоооо.
Люби как така ви взимат пари за рязане на торта?!
И при Рали според мене добре  е минало.
През ваканцията ще ходи за 3 дена на лагер от танците.Ще танцуват до обяд и после в басейна.
Така ми обясни тя...
Люби как сте с четеното и писането?

# 293
  • Русе
Миналата година от заведението, където беше рождения ден, ми искаха 1,50 на дете за нарязване на тортата, защото не беше от тях. А тук не ми искаха - тортата беше от същата сладкарница, от която поръчвам винаги.
С четенето и писането е долу-горе. Добре запомня нещата от френския - стихчета, песни, но те още го учат аудио. Догодина като започнат и да пишат ще стане у ля ля.  Laughing

# 294
  • София
Привет,
На линия съм след всенародните празненства събота и неделя за празника на Йоето. Оцеляхме Grinning. Важното е, че детето е щастливо, каза, че това й е бил най-хубавия рожден ден в целия й живот Heart Eyes. Сутринта ние с баща й подарихме миньона, после следваше подаръка от баба й- голяяяма кукла, наистина много красива, с руси къдрици и рокля с воали Crazy. Само дето по-скоро ще й за спомен, с нея ако играе, тя ще заприлича на нищо. След обяд беше с децата, много добре мина, събраха се 14 деца /всъщност само две деца не дойдоха от предварително поканените, нямах и информация за тях и от родителите, всички други бяха на линия/, ядоха пица и торта, гониха се, играха. Йоето и тя си събра много подаръци Grinning. Аз пък се зарадвах, че това, което бях предвидила като меню за възрастните, точно стигна за почерпка, като само напитките си доплатих на място. Радостна съм също, че подаръците, които събра, са разнообразни- имаше й дрешки, и аксесоари, и занимателни игри, и книжки, и играчки. ценово - прилично излезе, даже по-малко, от това, което аз бях предвидила, което е добре дошло, че до заплати си има още две седмици.
Не се оправдаха опасенията на татко й, че ще ринем играчки Whistling. Тортата беше с Рапунцел, а вкъщи е Маша и Мечока, Миньоните са за градината. Вчера минаха и сестра ми с гаджето й, те й подариха Лего няколко комлекта.
Днес е тържеството и в градината и от утре си влизаме в нормален ритъм, че голямо празнуване, голямо чудо Crazy. Има да се дояжда още торта, да свърши и минавам на режим, че едва дишам от толкова ядене тези дни.
Мони, Люби, радвам се, че и при вас са минали добре тържествата и децата са доволни Hug.
Люби, да е жива и здрава Кари, да бъде щастлива и с много късмет! Hug.
Елена, радвам се, че е добре Дани. Hug.

# 295
Еееее, големи станаха децата даааа  Hug.

Ралче - ДАВАЙ куклата на детето да си играе колкото си иска!!!! Задължително!!!! ТОва пазене изобщо не го разбирам  Naughty, не го практикувам и не го харесвам!!!!! Аз също така съм си пазила играчки - ГОЛЯМ ПРАЗ, няма никакъв смисъл, никакъв. Сега давам на децата всичко - да играят с каквото искат - да не мислиш, че лего-то струва по-малко пари или таблетите им дето ежечасно си ги пускат - НЕ. Едно време слагахме по-скъпите неща нависоко и само ги гледахме, вместо да им се радваме и да ги ползваме, обличахме си хубавите дрехи само за навън, при което те омаляваха без да са носени - това са само ВЕЩИ и те трябва да се ползват, след това да се купят нови - трябва да има потребление  Wink.

Ние пък другата седмица сме на друг рожден ден - срещу 20 лв може да си внесеш и печено прасе за ядене хахаха. Родителите искат да си поръчат храната отвън, за да черпят и гостите колкото си пожелаят.

# 296
  • София
И аз съм на мнението на Ели.Всичко давам.
Даже познавам майки,които крият подаръците от р.д че много щели да са наведнъж.
Мони вчера беше на преглед за зъбките.Нещата са ок.Стегнаха шините.
Днеска ще имаме една гадна проверка и ако днес не си тръгна незнам кога ще е .
Всичко ми идва в повече.
Имам нужда от отпуск.
Трябва да започна и диета ,защото съм качила кг.И всичко ми е най вече на корема.

# 297
  • София
Добро утро!
Мина и почерпката в градината, има си подарък домино от там. Яли са торта, танцували са и са играли, с една дума и от там е доволна Heart Eyes. Тази седмица ще си носи дрешките, дето й ги подариха децата от градината, тя пожела така, да видят, че си ги харесва. Те пък и всички и стават и й отиват.
А от днес приключваме с празнествата и аз минавам на диета, че едва дишам ooooh!. Много поводи, много ядене, направо този път успях много да се отпусна, както и да е. Сега ще влизам в ритъм. Трябва и тренировките да си подновя, че и тях ги забатачих.
Сега стягаме малко коланите, че трябва да добутаме до заплати, а покрай РД на Йоето се поохарчихме.
Ели, права си, да ти кажа. Сега като се замислих, така е- сега е моментът да играе с куклата, защото й е нова и й се радва.
Мони, успех с проверката Praynig.

# 298
Мони, ще мине всичко и ще замине. Нас непрекъснато ни плашат с одита и все сме нащрек, но всичко минава - винаги има забележки и така.

Да ви кажа и аз много съм качила  ooooh! - за 4-5 месеца повече от 5 кг  #Cussing out.
От вчера ям само кисело мляко с овес и плод на работата, а в къщи гледам да хапвам по-малки порции. Жалкото е, че наблизо няма салон където да ходя да тренирам и движението ми е 10 минути до работа и обратно.

Зъбите на Марти още не са се показали.
Той има вече две жълти ленти на колана - 10-то кю взе на изпита на каратето  bowuu.
На работа .... ами ... да ....
Правя една пилешка супа и сложих морков, целина, лук, пащърнак, картоф - хахаха не готвя много пилешка супа всъщност, сега и фиде ще сложа без да застройвам - да видим кой ще яде хахаха.

# 299
  • София
Момичета, искам да споделя нещо и да чуя вашето мнение, но слагам в скрит текст /ако искате да прочетете и да ми кажете и вашето мнение Praynig/:
Скрит текст:
Шефката ми предложи да се преместя в другия отдел да поема студентите от магистратурата /контакти с преподаватели, студенти, графици, изпити, лекции/, защото новата колежка, която започна там, не я харесва и иска да я маха. По-висока заплата /200 лева отгоре долу-горе с класа прослуженото време, не е кой знае какво, но на фона на сегашното положение, за мен си е голяма сума/, обаче и отговорностите са повече, а и там не съм навътре в нещата, ще ми трябва време да ги усвоя напълно и да навляза Embarassed. От друга страна пък ще са нови неща, което ще ми вдигне малко адреналина и ще ме накара да съм в кондиция и да си размърдам мозъка. не е изключено и шефката да си ги изкарва първо на мен, че тя си е такава имлулсивна, но то пък има навсякъде от време на време неуредици.
Вие какво бихте направили на мое място, много се колебая Rolling Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт