.Загубих се и аз, но с тази нови задължения, не ми остава време да вляза и да ви видя. Тази сутрин, докато пия кафе, си крада няколко минутки.
Аз започнах да навлизам, работа си има, има някои неуредици, с които се ядосвам, а не зависят от мен, но реших да се опитам, колкото ми е възможно, да не си тровя нервите супер много, че накрая освен да рефлектира върху мен, друго няма да стане. Мина ми първоначалния стрес, но ми беше много напрегнато последните дни, от години, не се бях чувствала така
. Добре, че другата седмица идват почивните дни и мислим да ходим до Видин при нашите и да презаредя малко.
Йоето е добре, ходи на математическо състезание
. Не знам какво е направила, но сами я факт, че отиде, за мен означава много, защото аз самата, никога не съм се чувствала комфортно в математическите умения, от малка, та до сега. Казах и, че се гордея с нея, което си е истината всъщност
.Люби, честито на мъжа ти
. Дано поне пералнята спасите. Мони, добре ли е вече Мони? Ти как си?
Ели, чакаме да пишеш повече!
Тоби се загуби и Дони и тя
. Вероятно и той ще има зор докато научи кирилицата хахаха.
или съм говорила глупости. А само ако имате представа колко много труд положих, колко се старах. Учителската професия е много много трудоемка да знаете. Е разбира се както всяко нещо, зависи и от човека.
, намирам си с какво да се ъпдейтвам де.