ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 574
  • 563
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Привет, момичета Hug.
Загубих се и аз, но с тази нови задължения, не ми остава време да вляза и да ви видя. Тази сутрин, докато пия кафе, си крада няколко минутки.
Аз започнах да навлизам, работа си има, има някои неуредици, с които се ядосвам, а не зависят от мен, но реших да се опитам, колкото ми е възможно, да не си тровя нервите супер много, че накрая освен да рефлектира върху мен, друго няма да стане. Мина ми първоначалния стрес, но ми беше много напрегнато последните дни, от години, не се бях чувствала така Crazy.
Добре, че другата седмица идват почивните дни и мислим да ходим до Видин при нашите и да презаредя малко.
Йоето е добре, ходи на математическо състезание Crazy. Не знам какво е направила, но сами я факт, че отиде, за мен означава много, защото аз самата, никога не съм се чувствала комфортно в математическите умения, от малка, та до сега. Казах и, че се гордея с нея, което си е истината всъщност Heart Eyes.
Люби, честито на мъжа ти Hug. Дано поне пералнята спасите.
Мони, добре ли е вече Мони? Ти как си?
Ели, чакаме да пишеш повече!
Тоби се загуби и Дони и тя Hug

# 331
Тук.
От къде да почна не знам.
Люби, сешоар как да е ще вземеш, ама пералня лелеле аз като знам как всеки ден я пускам. Дано е нещо малко... Браво на Кари. Аз както знаете по-миналата година бях хванала една учителка и тя научи Мартин да чете. ТОй доста трудно свърза буквата със звука, ама сега се справя. ГОлям дерт ми беше дали ще се научи хахаха. За разлика от Дани, който знае латиница, спелува без грешка, познава буквите на английски  #Crazy. Вероятно и той ще има зор докато научи кирилицата хахаха.

Днес бях на практика в училище. Урок по роден край за първи клас. Много сладки деца, хареса ми, дори мисля че се справих много добре като за първи път. Колегите отбелязаха, че съм била много уверена и със самочуствие. Разбира се методистката ме нареди максимално, чак взех да се чудя дали изобщо съм предала урока  ooooh! или съм говорила глупости. А само ако имате представа колко много труд положих, колко се старах. Учителската професия е много много трудоемка да знаете. Е разбира се както всяко нещо, зависи и от човека.

Училището е на 2 мин от нас и вероятно там ще запишем Марти. Директорката ме пита - има ли учител в семейството - казах "Аз, като ме вземете на работа." хахаха

Другата седмица имам още 2 урока. Едната е дзвер от класа. Чак са ми смешни ... ММ дори недоумява, как може такова поведение.

Одеве пък ходих на зъболекар - ами то му трябва златна мина на човек, за да отиде да си прави зъб. Нищо и никакво вече е направо една шапка с пари ... а ние всички ходим редовно и се грижим за зъбите си ...

Утре пак на работа.... другата седмица отпуск 3 дни - е, много е хубаво.

# 332
  • София
Аз не съм карала Моника да чете преди 1 клас.Каквото в детската това.Тя сричаше много.И изведнъж започна .Сега си чете.Но с посането не внимава.Гледа думаат и я пише грешно.
Аз съм отпуска Април.Тогава има ваканция.
Моника е ок..
Люби дано оправите пералнята,че е ад.Макар че почне ли да се чупи по добре нова.

# 333
  • Русе
Днес откарахме 2 часа в спешното. След училище ходихме на площадка и Кари удари Гери с люлка. Изведнъж и мина в гръб. Направо я нокаутира. Шурна кръв от устата, трите ревем.. Един човек се обади на 112. Взеха ни. За пръв път ( дано и да е последен ) се возих в линейка. Направиха Рентген и я прегледа неврохирург. Сега ще следя за необичайно поведение или повръщане. През цялото време ми беше на ръцете и плачеше. Чак у нас се успокои. Току що заспа, но не спря да кърви от устата. Страх ме е да не се задави с кръв и оставих вратата на спалнята отворена.  Cry
Стискайте палци да не е нещо сериозно и бързо да минава.
А за пералнята - ще купуваме нова се оказа, ама това сега ми е малък проблем.

# 334
  • София
Люби дано е малкия дявол.
Кари сигурно е много притеснена.Бързо оправяне

# 335
Олелелелел Люби изтръпнах  #Crazy.
Ехххх тези деца какво ли няма да направят, от едно ги пазиш, друго става .... Сигурна съм че Кари се е стресирала двойно повече от теб ... много прегръдки за всички!!!! И дано всичко отшуми.

# 336
  • Русе
 Hug
По-добре е. Днес ходихме до Неврохирургията за контрола. Май само устата е пострадала. Едната устна е сцепена и се е прекъснала ципата от зъбите към устната ( май юзда му викат кърмещите). От там и многото кръв. За всеки случай в понеделник ни викат пак и след седмица пак.
Да, Кари се уплаши като видя кръвта, ама вече е ок. И двете са готови за нови лудории.
Днес купихме пералня от Зората. Ще ни я доставят във вторник, като ще вземат и старата. Намалиха ми с около 30лв. Пак Електролукс, че старата ни служи вярно 10г.

# 337
  • София
Люби радвам се ,че всичко е ок.
Честита пералня.
Ели ти беше карала курс за козметик или се бъркам?
Аз съм сама .Чакам ги да си дойдат.Сноши с приятелки се събрахме.Супер беше.

# 338
Да изкарах такъв курс, дори и имах предложения, но мм не е съгласен да ходя на втора работа. Затова само понякога на някой познат мога да направя кола маска или масаж, защото нямам уреди. Но определено се забравя като не се практикува, както всяко нещо всъщност.
Люби радвам се че всичко е наред. Пералнята е добра и аз сега съм с електролукс,, чудесна е.
Подготвих два урока за вторник - физическо и български език. Като каза госпожата, че със свирка дава команди и в главата ми веднага изникна как нося спирт и памук за дезинфекция, но пък много грозно щеше да е - реших мокри кърпи и в крайна сметка отидох до магазина и си купих чисто нова свирка за мен, че много много ме е гнус хахахаха.

# 339
  • София
Искам да изкарам такъв курс.Обаче незнам къде...А като цена колко ти излезе?

# 340
Изкарай, приятно е. На мен лично нищо не ми струваше, защото беше по европейските програми за преквалификация. Иначе едно ниво при нас /там където учих - изкарах 2 нива, а има 3 и 4 за преподавател/ струваше 600 лв. Сега по новите изисквания се учи освен почистване на лице, кола маска, включен е грим, масаж на тяло, английски.
В София сигурно има още повече курсове, погледни в другите теми на мама-та. Аз лично от години не влизам никъде освен тук, но знам че имаше места където коментираха.
По мое виждане гледай да си близо до в къщи. Ние го карахме 600 часа практика и отделно 550 часа теория онлайн. Казвам ти мм беше луднал накрая, защото три пъти седмично около 8 месеца бях на курс.
Имайки предвид че изкарах преди това курс по немски, сега ходя на тази магистратура хахахахаха хич не му е весело  hahaha, намирам си с какво да се ъпдейтвам де.
Накрая обаче ти се иска да приключиш, доста дълго време продължава.

# 341
  • София
Ау Люби, изтръпнах като те прочетох. Дано с малката хуна всичко е ОК.
Ели, разбий ги малките келеши Wink
Мен са ме хванали лудите...

# 342
  • София
Леле, Люби, как сте се наредили само, изтръпнах, докато четях и честно казано, прочетох първо какво си писала накрая, после ти дочетох целия пост. Голямо преживяване, важното е, че сте се разминали с най-малкото зло Hug.
Честита пералня Hug.
Ели, а така, за свирката, и аз така щях да направя Mr. Green. Аз откакто се налага да ползвам градския транспорт в София и съм особено чувствителна по темата. Някаква страшна мръсотия е по тези автобуси и си мия после по пет пъти ръцете, започнах и мокри кърпички и гел за ръце да си нося и пак. А гледам хора, се качват със закуски вътре, как ядат, не знам...чудя се аз ли съм сбърканата...
Аз продължавам да се чувствам нервна и напрегната, защото един колега от НБУ е решил, че ще се заяжда за глупости и ми връща вече два пъти една и същи документи. Явно това му е целта в живота, като вгорчава и този на другите. В петък се оказа, че слизах до там, само за да каже, че се налагат корекции, които са незначителни, но е факт, че не ми прие документните. ooooh!.

# 343
  • Русе
Благодаря ви, че ни мислите!  Hug Видимо е добре, бесува с пълна сила. Днес не спря да се катери и отлепя тапетите. Баща и каза, че тъкмо ни помага за на лято, понеже сме решили да ги смъкваме. Нали разменихме детската и спалнята като се роди Гери и не отиват вече.
Днес забелязах, че единия преден зъб има отчупено крайче и зад него има тъмно син съсирек. Не знам да се тревожа ли и дали да я водя някъде. newsm78
Ралче, идиоти всякакви. Не си струва да си вгорчаваш живота заради такива. И ти го казвам аз, където не мога да не се ядосвам.  Laughing
Мони, гледах че имало въоръжен грабеж във Фантастикото и първо за теб се сетих, но ти си била почивка тогава.
Елена, браво на ТМ. ММ като му казах за един фотографски курс с обучение по фотошоп, заключи: "Сега нямаме нито парите, нито времето". Хубаво е човек да се развива. Успех с уроците на малките! И аз съм много гнуслива.

# 344
  • София
Тия  мъже понякога са толкова егоистични.
Люби страшничък е бил обира.По новините не казват всичко.Имало в стрелба.Едната касиерка е удраскана от куршума.Не е нашия.Др е .В Драгалевци.
Ох дойде ми и ми е ....

Общи условия

Активация на акаунт