ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 576
  • 563
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Добро утро!
Как сте девойки.
Аз уж ок.Малко ядове имам в работата.Имам нужда от отпуска .А е чак след месец.
Не ми харесва как никой не пише.Явно всички са на черешата.
В понеделник ще ходиме до ПОщенска банка да подаваме молба за преразглеждане на лихвата.
В ОББ ми дават 4,63.А ни е в момента сме на 8,10.Направо ни ограбват  Joy Joy Joy
Люби много домашни ли ви дават?
На Моника винаги много.Тия хора изобщо не се съобразяват ,че някой може да е на почивка.Има да пише нас 6-7 листа формат А4.
Довечера с Моника сме на рожден ден на баща ми.Аз съм ви казвала ,че ние с него сме попринцип в лоши отношения.
Е покани ни на р.д.Но само мене и Моника.
Не ми се ходи,но ще отида .
Решила съм да отида на диетолог.И да започна да ходя на фитнес .Трябва вече да влезна във форма .
Дано е хубаво времето и да се поразходим.Имам да чистя ...

# 346
  • Русе
Добро да е!
Мисля, че нормално количество дава нашия господин. Обикновено има да преписва диктовка ( защото все има по някоя и друга грешка) и 3-4 реда с изречения или от лист, или от едно помагало. По математика имат по един урок в учебна тетрадка и сборника. Просто Карина не се организира и се подмотва и пише до 16ч. Вчера написа всичко и отиде на гости с преспиване у свеки.
Иначе какво да пиша - след като купихме сешоар и пералня, хладилникът се попрецака. Баси и високосната година.  Simple Smile
Започнах 90ДД на 29.02, че положението при мен е страшно. Надявам се това + танците да даде някакъв ефект.

# 347
  • София
Много ми е труден този плодов.И най вече финансово.
Ти много ли имаш да сваляш

# 348
  • Русе
Ми към 30 килограма, ама първата цел е 18. Никога не съм била повече. На толкова влязох да раждам Гери.  Embarassed И на мен ми е труден, ама само на танците да чакам - по 1 час седмично, няма да стане. Точно че са много, ако са 4-5 иди дойди.

# 349
Добре сме уж.
Децата бяха в Ракитово при майка ми десет дни. ДОбре ми дойде без тях всъщност. И те са изкарали ок. Малко отпуската ми се прецака с тези практики в училище, но иначе минаха много добре.
Отидохме на 1 да вземем децата и на 2 се прибрахме. Не мога да почивам с тях никъде освен в къщи. Изнервям се, еле като съм на чуждо място и така скоропостижно се върнахме.
И аз имам да чистя, но времето не ми е подходящо - трябва ми слънчево и приятно време, и децата далеч от дома.
Люби, забелязала съм, че като тръгне - всичко заминава  ooooh!. Не е от високосната година ... то си е така хахаха.
Мони, много добре, че предоговаряте Peace. Оххх а в работата ... там ... не е нещо по-различно - навсякъде има ядове. За съжаление аз много се впрягам и после ме държи дълго. Ето сега съм в отпуск и мозъкът ми е свободен, не се напрягам непрекъснато, това ме съсипва.

Аз лично диетите не ги долюбвам, тази пък 90 дд хич.
Знаете, че минах на плодолечението на Лидия Ковачева за 6 дни преди около месец и сега спазвам много стриктен режим - почти без хляб, никакви тестени, никакви сладкиши, шоколад по 1-2 парченца, основно салата и готвено. Избягвам ориз и картофи и ограничих количествата на приета храна. За месец съм 4-5 кг надолу. Трябват ми още 3-4 ако успея. Дори в работата си взех олио, оцет и там правя салата хахаха за обяд. Количествата храна трябва да се намалят, това е за мен.

# 350
  • София
Не мога да пазя диетиии Sad На кила съм си същата - мисля, че задържам водя пак, но на дънки съм 2 номера надолу. Сега ако и това коремище изчезне..... Но ходя 2 пъти седмично на танци и 2 пъти на фитнес. То фитнеса е докато чакам Джеки Чан на каратето Wink В събота зумба с Гого...

# 351
Здравейте, момичета. Опитвам се да планирам лятна почивка, можете ли да ми кажете кога са записванията в първи клас - след първо и след второ класиране. Здрави и весели и слаби на всички желая да са предпразнично Simple Smile

# 352
  • София
Около 5ти юни е първо класиране

# 353
  • София
Момичета, честит празник! Не зная празнувате ли го, но да ви пожелая да сте здрави, щастливи, обичани и заобиколени с обич и внимание bouquet.
Ние почивните дни бяхме до Видин, разгледахме Баба Вида и от вътре, а единият ден ходихме през границата до Зайчар, първия град в Сърбия. Понеже валеше, по скоро опитахме местни плескавици, отколкото да разгледаме, но пак всички бяхме доволни. Хапнахме доволно, аз пих и две чаши вино, Йоето си хареса някакви Шопкинс, човечета, тук ги нямало, та майка ми й ги купи и тя щастлива.
Днес ми стискайте палци, моля, че сега след малко тръгвам на един съвет в НБУ, дето принципно трябва да си ходи шефката, но праща вече мен. И ми е много притеснено, защото там са все някакви преподаватели и големи клечки и Ралица и тя там Crazy. Ама няма начин.
Забравих да ви кажа, че Йоето на това състезание, на което ходи математическото, от максимални 60 точки, е успяла да изкара 20. Пак е успяла нещо да направи Whistling. Миличкото то.
За диети- трябва да почвам и аз, че съм се отпуснала много, а на 14 май е сватбата на сестра ми и ще трябва да си търся нещо за обличане, а и да не съм кит все пак. Вярно, че няма аз да съм центъра на вниманието, но все пак, да не срамя булката.
Люби, на нас пък не ни работят механизмите на вратите на колата и сега, за да си отворя от вътре, Стани ми сваля стъклото и си отварям от външната страна, с ръка Crazy.
Целувки, момичета, и ми стискайте палци Hug Hug

# 354
  • София
Добро утро!
Как сте ?
Цяла седмица май не съм се разписвала.
На 8 март бяхме в една колежка .На 9 си направихме женско парти на което щях да заспя.
Вчера бяхме на обиколка из  София с класа на Мони.Трябваха им две майки още.Хич не им беше интересно какво им разказват.
От банката ни се обадиха че ни намалят лихвата с почти 3 %.От 8,10 на 5,2.Обаче вчера му казали на Фори ,че само с 60 лв май ще се намали таксата.Според мене не е разбрал а са 60 евро.Кредита е евров.
Цяла седмица съм на диетата на Ипократис.Днеска ми е свободен ден и ще си хапна нещо по различно от салата.Мисля да си взема карта за фитнес .Поръчала съм си ролери.
За коли не ми говорете .ремонта на колата струваше само 1500 лв.
Люби имам да свалям и аз точно 30 кг.

# 355
  • Русе
Здравейте!
Нямам кой знае какво за споделяне, но да побутна темата.
На 11.03 празнувахме с колежките. Изкарах добре. Прибрах се към 2 - Гери тъкмо заспиваше.
Днес се теглих - минус 4 кг съм. Имам още доста, а и в началото се сваля скоростно, после се забавя.
Стана така, че цяла седмица не съм ходила на танци. Все нещо излиза. Днес също се очертава да пропусна. На зъболекар съм. Оказа се, че са ми умъртвили грешния зъб и сега наново с болния. Много ме е яд. И за зъба, и за танците.
Мони, ти ли ще караш ролери или Моника? Хубаво е да се съчетава хранителен режим със спорт за по-добри резултати.
Иначе сме добре за сега. Всеки ден излизаме въпреки гадното време, поне до училището да си приберем каката.

# 356
И аз тук.
Днес се обадиха от яслата, че Дани акал три пъти да ида да го взема  #Cussing out. Отиде баща му и ми излезе из носа. Имал бил работа тътътътъттътътъ .... пуснах два дни болничен, ама хиииич не бяха очааровани. Е, ще видим...
Мони, браво за кредита. ама трябва повече да е според мен.
Ще има тържество в Сф от банката ама аз няма да ида. Не ми се пътува два дни за някакъв банкет, нямам сили.
Днес подадох документи за училище - ако имало места  #Crazy, а училището е до нас и им казах, че искам да ми осигурят предимство, понеже практиката ми беше при тях. Сега ще търся още две поне, макар д азнам че нямам големи шансове, че не са район.
Люби как така грешен зъб? Ужас. И аз правя зъб. След тези бременности калцият заминава. Макар че моите са сравнително добре де, редовно ходя на зъболекар аз.

# 357
  • Русе
Ами и аз ходя редовно и именно за това ме е яд. Както и да е. Дано повече не ме боли поне.
Ние пък се борим за ясла за август/септември. За най-близката. Подадох миналата година май месец. Кари не я огря за там. А само пресичам улицата.
Днес се разбих. Ходих след зъболекаря на танци, отделно готвих 100 неща + домашни и грижи по децата, пазаруване и .. пих 2 чаши бяло вино и съм готова за лягане. Да, ама Гергана преди 1 не заспива.

# 358
  • София
Люби дано поне като почне ясла заспива на време.
За ролерите Моника има.Тези ги поръчах за мене.Ще си караме двете.А и движение.Искам и аз на танци,но нслед 10 часа на крак не мога.Това със зъба е мн кофти.
Ели твоя мъж мн си го разглезила.
Аз съм на мнение ,че щом и двамата работим всички задължения са равни.
Дони,Рали,Тоби как сте?
Още две седмици и съм отпускаааааа.Чакам я с нетърпение.
Др петък е празника на буквите.

# 359
Явно наистина много си позволява мм, на всички им прави впечатление  Tired Повече пари вземал - ми да взема толкова, че да седя в къщи, ама не. Трябва и аз ходя на работа, и то в град, който не харесвам и не предлага никаква възможност за растеж и развитие... отделно папаникането за курсовете и образованията дето уча.... абе не ми се пише дори .... изнервила съм се много, в къщи съм в ролята на прислужница и определено ми дойде до гуша.
Много тъп пост. Дано всички сте ок.

Общи условия

Активация на акаунт