Как сте девойки.
Аз уж ок.Малко ядове имам в работата.Имам нужда от отпуска .А е чак след месец.
Не ми харесва как никой не пише.Явно всички са на черешата.
В понеделник ще ходиме до ПОщенска банка да подаваме молба за преразглеждане на лихвата.
В ОББ ми дават 4,63.А ни е в момента сме на 8,10.Направо ни ограбват

Люби много домашни ли ви дават?
На Моника винаги много.Тия хора изобщо не се съобразяват ,че някой може да е на почивка.Има да пише нас 6-7 листа формат А4.
Довечера с Моника сме на рожден ден на баща ми.Аз съм ви казвала ,че ние с него сме попринцип в лоши отношения.
Е покани ни на р.д.Но само мене и Моника.
Не ми се ходи,но ще отида .
Решила съм да отида на диетолог.И да започна да ходя на фитнес .Трябва вече да влезна във форма .
Дано е хубаво времето и да се поразходим.Имам да чистя ...

. Не е от високосната година ... то си е така хахаха.
. Оххх а в работата ... там ... не е нещо по-различно - навсякъде има ядове. За съжаление аз много се впрягам и после ме държи дълго. Ето сега съм в отпуск и мозъкът ми е свободен, не се напрягам непрекъснато, това ме съсипва.
На кила съм си същата - мисля, че задържам водя пак, но на дънки съм 2 номера надолу. Сега ако и това коремище изчезне..... Но ходя 2 пъти седмично на танци и 2 пъти на фитнес. То фитнеса е докато чакам Джеки Чан на каратето
В събота зумба с Гого...
.
. Ама няма начин.
. Миличкото то.
. Отиде баща му и ми излезе из носа. Имал бил работа тътътътъттътътъ .... пуснах два дни болничен, ама хиииич не бяха очааровани. Е, ще видим...
, а училището е до нас и им казах, че искам да ми осигурят предимство, понеже практиката ми беше при тях. Сега ще търся още две поне, макар д азнам че нямам големи шансове, че не са район.
Повече пари вземал - ми да взема толкова, че да седя в къщи, ама не. Трябва и аз ходя на работа, и то в град, който не харесвам и не предлага никаква възможност за растеж и развитие... отделно папаникането за курсовете и образованията дето уча.... абе не ми се пише дори .... изнервила съм се много, в къщи съм в ролята на прислужница и определено ми дойде до гуша.