ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 577
  • 563
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Хеййййй ама съвсем замря тази тема .
Люби как изкара рождения ден ?Какк е диетата?Мисля и аз от утре да я започвам че какъв корем съм направила .Ужас ви казвам.Прелива
При нас едно и също.Нищо интересно.Чакам да мине и тази седмица и да излезна отпуска .
Дано е хубаво времето.
Дано сте ок

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 09:01 от mmoonnii

# 361
  • Русе
Ми, Мони, нищо не правихме на самия ден. Вечеряхме си у нас четиримата. Вчера ходих да почерпя две приятелки на Неделя и това ми беше същинския РД. Иначе добре изкарах, получих много, много поздравления. Диетата и тя върви добре. Минус 5 кг съм за около месец. Оставя да преборя още 15, за да се чувствам комфортно. Определено няма да стане с една врътка, де.
Много ми е изморено. Преди малко легнах с Герито, но комшиите се разпробиваха и не можах да заспя. Започва сезонът на ремонтите.  Sad

# 362
  • София
И аz от утре я започвам .Сега даже сготвих за 2 дена да има какво .А ти на 100% ли я спазваш?

# 363
  • Русе
Ми гледам да спазвам. Е, кафето си го пия с малко мляко и имам 1-2 прегрешения, но като цяло съм стриктна. Ти същата ли започваш? ( понеже беше казала, че не ти е ок 90дд) Ако е така, ще караме двете - утре съм на протеини и аз.

# 364
  • София
Ами труден ми е плодовия.Миналата година за 40 дена свалих 11 кг.И май при нея съм най стриктна

# 365
  • София
Привет, момичета Hug.
Аз се позагубих тези дни, но наистина не ми оставаше време. Поне на работа, най-накрая се пооправиха нещата и започнах да схващам за какво иде реч.
Вчера нали валеше се разхождахме в Парадайс мол и харесах на Йоето рокля за сватбата на сестра ми, беше и промоция. Харесва ми, феерична, без да е много претруфена, а важното е, че на нея най много й харесва Heart Eyes. Аз пробвах една от Маркс и Спенсър, ама 100 лв, ми се досвидяха и оставих да мисля още. А и аз съм от събота на стриктна диета до сватбата, поне малко да се поприбера, че в пробната ми се ревеше, като се видях Tired. Колкото и ефект да има, все ще е от полза. Поне успях да се напъхам в някой номер, че след раждането на Йоето, не влизах в нито един номер от нормалните магазини, даже и два пъти хикс ел.
Люби, браво за рождения ден и за постигнатия резултат. Hug
Мони, успех с диетата.  Hug
Момичета, стискайте палци, Йоето да я приемат в училището, което искаме, дето е учил и баща й- Йосиф Ковачев. Там искаме, защото е основно, и е точно до второ РПУ. А иначе, по-близо ни е едно друго, Кузман Шапкарев, но то е СОУ, а и нещо ромския контингент преобладава и това не ми харесва... Praynig

# 366
  • София
В 48мо е влязла без проблем. Предават си важности, а после се молят на хората да си запишат децата...А когато Хриси кандидатства имаха "препитване" 1 час все едно в Кеймбридж ще ходи. Въпреки, че се справи отлично не го приеха на първо класиране, не получих адекватен отговор, както и точките от теста, които бяха максимум, защото бях вътре и гледах какво прави. Истинската причина беше това, че си мислеха, че е дете със СОП. После 3 пъти ми звъняха да го отпиша от другото училище и да го запиша при тях. От там и не го харесвам това училище...
Гого мина комисия - отложен е официално от първи клас...

# 367
  • София
Дони къде ще учи? Или продължава с детската?
След малко повече

# 368
  • София
Би трябвало да изкара още една ПГ в кварталното училище - поне такава ми е уговорката с директора....докато не го запишат обаче нищо не се знае, защото навсякъде чуят ли диагнозата и изведнъж няма места

# 369
  • София
Дони, мерси за бързият отговор. Той баща й беше звънял да пита, че аз с тази нова работа, нямах време и са му казали, че от 10 април започва приема на документи. Нищо не са споменали за препитване. На нашата учителка, едната, внучката й учи там и тя каза, че ще говори с госпожата, Йоето и още едно момиченце от групата, да са в един клас двете, че се познават и да седят заедно. Не знам дали ще стане, ама така или иначе, ще трябва да си й подадем официално документите.
Гого минал комисия викаш. Ти сигурно ги познаваш учителите и директора в това квартално училище. Дано да го запишат.

# 370
  • Русе
Хелоу!
Как сте? След като вчера се вбесих на ММ, днес ги изритах тримата на разходка, за да се изкъпя. То било хубаво да си сам вкъщи.  Party Подозирам, че всеки момент ще се върнат, но все е нещо.
Аз нямам с какво да се похваля. Карина е ваканция другата седмица.
Тобито не е писала скоро. Дано са добре.
Отвориха ни Н&M в мола. Даже колежките ми подариха карта-ваучер. До сега нищо за себе си не съм харесвала от там, все на децата вземам. Но има време.
В класа има много болни. Дано Карина  да устиска, че в четвъртък сме на ваксина за Гери и мисля да я взема и нея да сложим Тетраксима, че много го отложихме. Да не ми виси като ангажимент.
Хайде, поздрави от нас! Това хубаво време ми пълни душата.  Heart Eyes

# 371
  • София
Добро Утро!
Аз вече отпуска ,Моника ваканция.Сега остава да се молим за хубаво време .
Другата седмица ще сме с нея по разходки.Втората ще правя пролетно почистване .
Тоби наистина не е писала отдавна .
Днеска вече съм 6 ден на 90д.
За сега всичко е ок.Поне тия две седмици ще имам време да си готвя  и да се движа повече.
излезна ни погасителния план за кредита.От 710 на 540.МНого съм доволна .
От др месец малко ще живнем.
Момичета радвайте се на последните дни в градината .
Разликата е голяма .на Мони страшно и липсва градинката .
Не мога да повярвам ,че за ваканцията почти нямат домашно.Само две диктовки.
Мале ама толкова объркано пиша  Laughing Laughing LaughingАма пиша каквото ми дойде на ум

# 372
  • Русе
Карина вдигна температура  Sad Така се надявах да я пропусне..

# 373
  • София
Люби дано не е нещо сериозно и бързо се оправя .
Вчера изкарахме деня на вън .
Моника снощи беше скапана .
Но цял ден се карахме .вчера си беше взела рогцата с нея.
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ходихме на прощъпулник и омазах диетата.Днеска по план .Ами гледах ,гледах и накрая не можах.То не бяха сладки,торти и какво ли не .
Отивам в ъгъла наказана  Joy Joy Joy JoyДнеска по лекичко с въглехидратния.
Станала съм в 5.По навик.Сега напръсках печката с обезмаслител.Ще гладя и ще простирам .
Днес времето дано пак е така и да сме на вън

# 374
  • София
Привет и от мен,
Аз пък пратих бабата ни да пита личната за бележка за манту, че го бях забравила това манту. Личната каза, че ще се обади кога да отидем, да го направи тя, което за мен е по-лесният вариант, защото иначе трябваше да се ходи в тубдиспансера.
И аз съм от миналата седмица стриктна с режима, поднових си и тренировките. Установих, че проблемът не са ми самите те, а докато се наканя. Ето, вчера следобед, ме боля глава, имам си служебни главоболия, и като се прибрах, бях скапана Tired. Обаче си бях обещала, че ще си направя упражненията и накрая се преборих със себе си и ги направих. Резултатът беше, че се почувствах по-добре, и даже и главоболието ми мина.
Другата седмица ще подаваме документите за училището. Не искам да повярвам как лети това време и малкото бебе, стана госпожица, която е ученичка. Вече си е малък човек, със собствени виждания и мнения Heart Eyes.
В неделя, аз станах в 9.45, тя станала в 8ч., измила си зъбите и си направила сама закуска. Отворила хладилника, харесала си филе и кашкавал, и яла. Викам, Браво, Йое, аз няма какво да те мисля Flutter.
Люби, дано не е нищо сериозно при Кари.
Мони, браво, работно момиче Hug.
Тоби, вярно не е писала от много време, дано да са добре.
Елена, вие как сте?
Дони, какво стана с Гого, записаха ли го в училището?

Общи условия

Активация на акаунт