ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 573
  • 563
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Рали при тебе диетата е задължителна.
Не ,че на нас не ни пречи.Но ти заради здравето трябва да си мн стриктна.
Няколко дена скачам на въже.Екстра ми е .
Интези дни ходя много.
Днеска съм майка с деца.
Люби как е Кари?

# 376
  • Русе
За сега ту вдига, ту сваля температурата. Изчаквам да минат 72 часа ( което е довечера) и ако пак има, ще звънна утре сутрин на личната. За сега давам само температуропонижаващи.

# 377
Ехоуу, останахме 3-4 ентусиастки тук хахаха
Пиша уроци /отново/. Лелеле много вече ми се втръсна ви казвам. Придават си някакви важности, нещо се хващат за запетаите и не виждат цялостната картина - това от шуменския. ДОри една колежка малко се обиди, като й казах че за мен шуменския не е нещо чак толкова невероятно хахаха. За моята лична класация дори е след ЮЗУ, ама какво да й обяснявам.
Още малко. На 15 ми е държавния практика, а юли и писмен. Не ми се чете вече, нещо взеха да се повтарят излишно.
Подадох документи за училището до нас. Казаха повече претенции /че искам да е с едно познато дете/ АКО го приемат лелелелелелеле че като ми кипна. ВИкам ама аз като изкарах 4 урока практика при вас/ пък то е базово училище/ нямам ли някакво предимство  #2gunfire. Уж че ме записаха... аман вече с този набор 2009 казвам ви ПИСНА МИ ... ще опитам за още две училища, но там изобщо не знам какво ще е. Пфуууууууууууу.
Люби, не се тревожи за ваксините ще ги сложите. Само да не се влоши.
Аз давам имунобор и витамини. Ходят и двамата на ясла и градина. Дани всяка сутрин реве като магаре. Няма да свикне май. Едва го вкарвам вътре.
Майка ми чакам да ги изпратя до великден там.
После не знам как ще е. Отпуските ни са забранени за два месеца  ooooh!.
Момичета, аз лично за обяд си купувам някаква салата и си правя в офиса салата. Не ям хляб или много рядко. Сладко не ям /току що обаче една суха паста смуших хахаха/. Дори се смеехме сутринта, че минавам покрай 3 фурни и миришеее ммммм, а аз си правя мляко с овес в офиса за закуска хахахаха
АЙде че прекалих.
Тоби? Ко стаа?

# 378
  • София
Добро Утро!
не мога да се нарадвам на хубавото време .Чудесно е .
Не се пребираме  с Моника.
Даже снощи така ме боляха краката .
Моника снощи спа в една съученичка.Онази вечер тя спа в къщи.
В петък ще ходим на Орешак.
Трябва да си взема днеска една боя.
Люби вие хубава ваканция изкарахте  Sad
Днеска като си дойде щя чете и ще пишем диктовки.
Така хубаво започна с четенето.Сега се отпусна .На моменти срича.
Вината е моя ,че не я карам да чете.
Вчера ходихме до детската.не искаше да излезне от там.

# 379
  • София
Добро утро и от мен,
Искам да помоля да ми стискате палци, че имам служебни неща да уреждам и ми се иска всичко да мине по-възможно най-гладкия начин.
И аз много се радвам на времето, почнах да вадя и нещата с къс ръкав. И на Йоето извадих.
Тази нощ спа със сплетена коса, за да може на сутринта, да й е на вълни, претенции Flutter. Май се започва с кипренето и тези неща. Аз никога не съм била много по тях, ама ей я на, явно от вътре й идва.
А да ви кажа, когато се пада Цветница, сме замислили с едни приятели ходене до Охридското езеро, Йоето ще остане с баба си, защото всички ще са без деца, а и едно момиченце от групата й има имен ден, че се казва Лазарина. Та, ако не мине котка път, ще ходим. Чувала съм, че било много хубаво, да видим. Аз съм ходила в Скопие, но тогава не стигнахме до Охрид.
Ели, успех с практиката и изпитите. Ти мислиш ли да се преориентираш и да си работиш вече в тази сфера? А аз съм за бой, че се мотая още с моята дипломна работа...а и сега е още по-неловко, защото с тези хора от НБУ, работя  чисто служебно и ги познавам вече всичките... ooooh!.
Люби, дано Кари да не вдига повече температура! За това лято мислите ли да ходите на почивка някъде, ние още май не сме решили какво ще правим Rolling Eyes.
Мони, права си, да, когато е намесено и здравето, човек трябва да е най-отговорен. Аз май още не смея да пускам Йоето да спи при други дечица, а са я канили...
Тоби, как сте Hug

# 380
  • Русе
Температура вече няма, но днес се закашля. Обадих се на личната да я преслуша утре.  Tired
Рали, ние резервирахме и капарирахме рано-рано. От 14.06 до 19.06 в Серенити бей, Царево. Имаше изгодна оферта с ранни записвания и ще ходим с още едно семейство с 2 бебета.

# 381
  • София
И ние платихме вече морето.От 8 август.
Рали те с това детенце са от детската заедно.Сега и в училище.Спокойна съм ,когато е там.
Ох разказахме се от разходки.

# 382
  • Ловеч
Тук съм! Надничам само.
Да дам отчет- без мъж съм и отново съм бременна.
Не писах защото имах няколко неща да авърша преди да съм сигурна на къде са нещата.
В момента съм болничен, ще се върна да поработя до края на април и след това ще почивам .
Морето за мен ще е мираж.Може дечко да го пратя с баба за някой ден.

# 383
  • Русе

Тобии!   Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 384
  • София
Тоби това си мислех. Hug

# 385
  • София
Тоби страшно много се радвам за вас .дано всичко е ок .Когато имаш време разказвай.
Аз вече също сериозно започвам да се замислям за второ.
Даже онзи ден нещо Мм вика трябва да забогатея и тогава .Говорехме си с приятели уж на бъзик.
И аз му викам ,ама аз като искам второ не е задължително да е от тебе ,И ми се разсърди.Еми то ако чакаме да забогатеем няма как да стане.
След малко ще оправям багажи ,че ще пътуваме на Орешак.
Тази седмица се размазахме да се разхождаме .Моника вчера с този корем.Болеше я .
Спа спокойно.
Сега тези три дена ще ми е много трудно да издържа на диетата.
От понеделник ще правя пролетно почистване  newsm75 1dishes newsm55 newsm28 1ironing wash hang food002

# 386
  • Ловеч
Мони ,на теб разчитам да поемеш щафетата Hug
Оф ,добре че имам разбран мъж-той все е съгласен стига да съм щастлива.
Накратко-бебо стана от първи опит.Поради предишната случка лекарят ми предложи хорионбиописия.Съгласих се и тя мина успешно-резултатите са ок.Сега чакам един разширен и се надявам и той да е добър.
Ще имаме момченце отново-явно трябваше да сменя мъжа hahaha
Термина ми е за началото на октомври.
За разлика от предишните две бременности -тази е прекрасна-почти никакви неразположения,като изключим че ми се яде всичко и по много Laughing
За сега с Ивко сме при мама-имах нужда от почивка и някой да се грижи за детето.В неделя се прибираме у дома.
Ще трябва ремонт на кухня и баня да правя-ама се ослушвам.Накрая ще отложа като си дойде ММ .
Мони дано ви е минало ,Люби как е Кари?

# 387
  • София
Тоби, браво, радвам се от сърце Hug. Всичко ще е наред до края Hug. Страшно много ме зарадва Heart Eyes.
Люби, как е Кари?
Мони, добре, че при Мони не е било апендикса.
За Орешак, точно вчера говорихме, че на Стани му се иска за Великден да ходим, ама това означава, че преди това трябва да отиде той със свекърва ми да пооправят там за няколко дни, че в момента е зазимено, а аз не мога да си взема толкова отпуск.
Сутринта пратих Йоето на градина, да носи две варени яйца, защото щели да приготвят някакви неща, така и не разбрах какво. Аз първо не й повярвах, като ми каза, защото на мен лично, учителките нищо не ми казаха, но занесе и сутринта, госпожата наистина потвърди. Явно трябва да й имам повече доверие Thinking.
Тези почивни дни съм почивка и събота, и неделя, ще пооправям вкъщи. Стани трябва да ходи да се прави вратата на колата, че от към моята страна, не се отключва отвън, и сега той ми отваря стъклото, за да мога да си отворя вратата от външната страна Crazy.

# 388
  • София
Те госпожите в 4 група разчитат на тях.Не казваха и на нас.Ние за Великден сигурно пак ще ходим.Зависи от работата ми.
Рали ти как си в работата?
При мене е мн изнервящо.Сега си почивам истински.Мн ми беше хубаво по цял ден на вън.Хубав ден на всички

# 389
  • Русе
Много хубава новина! Дано се чувстваш така прекрасно и до края!  Hug
Личната изписа Бисептол. Снощи го започнахме. След 2 приема смея да кажа, че е малко по-добре. Дано да се оправи напълно до понеделник. Днес донаписахме домашното, че беше доста голямо. Като за ваканция.
Мони, изплашила ви е куклата. Дано да се е разминало. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт