ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 571
  • 563
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ами малко се вкарах във филма.Ама е добре.Явно е или настинка или мускулна треска.Този път пък ние нямаме домашно.Само две диктовки.Чудооо.Ние сме вече на Орешак.Нещо ми се спи.Днеска съм на плодове .Как ще издържа незнам.Люби ти удържаш ли фронта

# 391
  • Русе
По принцип да, но днес омазах яко плодовия -салам, суджук, майонеза и течен шоколад.. Не знам какво ми стана Confused Срам ме е. Зациклих на едни свалени 6 кг и не мърдам.

# 392
  • София
Мони, в работата вече ми понамаля стреса, защото започнах да се пооправям с нещата, и определено ми е по-интересно от преди, защото имам много нови контакти. Със студентите, с преподавателите и администрацията от НБУ. Много ми е интересна дейността между другото- движа административните и дикументалните неща  от една страна, от друга и на студентите разни неща върша. Днес например подготвям един Доклад, който се подава за хората, които ще се явяват на защита на магистърска теза. Другата седмица имам да ходя и до университета, че ще се гласува комисията за тази защита. Абе, сега съм по-добре, но в началото ми беше яко стрес, защото не познавах нещата.
А и да ви кажа,с е усети увеличението на заплатата- 200 лв. са си за мен достатъчно голяма сума, за да се усети и по бюджета, и по разходите.
Днес ще ходя да превеждам по сметката на едно бебе, дето ме хвана за гърлото историята....
Ние това лято трябва най-накрая да се видим, че сме за бой. Пишем си години, ходим на едно и също място и е срамота да не се видим. Радвам се, че Мони е добре Heart Eyes.
Люби, радвам се, че Кари е по-добре Hug.

# 393
Тоби,  Hug Heart Eyes стискам палци!

Люби, 6 кг са си 6 кг. Хич да не се отчайваш! Постепенно и другите ще изчезнат, само трябва да си повярваш, че можеш.

Рали, честито за добрите новини с работата! Май имаше нужда. От кога мислеше за промяна и ето, че стана.  Hug Гледах снимки, много е пораснала Йоето!

Мони, завиждам благородно за Орешак!  Grinning

Елена, ще се става ли учителка или няма да се става Wink ха дано, че като гледам какво чудо е.... Нашата г-жа от занималнята беше постнала във фб пожелания за ваканцията. Еми в едно изречение имаше две грешки  Joy

И днес да кажем едно наздраве за госпожата Доника  bouquet жива и здрава и приятни неща да ти се случват!

Аз да не пиша, че днес само бих мрънкала... Алексчето ми е болен. Тъкмо Вики се закрепи и сега той... Стискайте палци да оздравее скоро.

# 394
  • Ловеч
Кокосче, бързо да се оправи сладкото човече!
Наздраве за Дони ! Да е все така дейна и силна и много обичана Heart Eyes
Дони,да наминеш и да разкажеш за уйкенда.
И аз ходих на вилаъа за един ден, супер зареждащо .
Утре почвам работа след 3 седмици почивка, ще избутам някак до края на месеца - много е хубаво да не срещам толкова много хора.
Нс Мони и Люби успех с пакетите захар.Аз за този месец съм + 2 и утре чичо доктор ще е втрещен hahaha

# 395
  • Русе
Хелоу, банда!
Кокосче, дано да се оправя бързо малкия.  Praynig Тези вируси са много упорити. Цялата ваканция изкарахме болни. Целият клас беше тръшнат.
Наздраве за Дони и от мен!
Тоби, и на теб пожелавам леко да избуташ последните работни седмици.  Hug
Хайде, хубав ви ден!

# 396
  • София
Тук. Днес шефката е кисела и ми крещи и ми прави забележки Tired. Успя да ми съсипе настроението, от много време не се бях чувствала толкова тъпо.
Добре, че Йоето след малко има открит урок, та ще си ги пооправя Heart Eyes. Мисля довечера и аз чаша домашно вино да си сипя от колегата на Станиславчо и ще ми мине Mr. Green. Той има къща и си прави виното сам, много му е хубаво. Това вече е май трета бутилка, която дава, ама в диапазон от 7-8 месеца де.
Този уикенд бях почивка и двата дни и много добре ми дойдоха, защото успях в събота да си пооправя из вкъщи, а в неделя ходихме до Икеа и си купих шкаф за обувки, че си нямах.
Кокосче, мерси за хубавите думи за Йоето. Вярно, че последните месеци много дръпна на височина и се източи. Всичко й е късо в момента. Дано се оправя бързо малчо! Радвам се, че се разписваш, прави го по-често! Hug.
Дони, да си жива и здрава и тук, всичко най-прекрасно ти желая Hug.
Люби, Кари как е?
Мони, как си Hug
Тоби, много се хубави на снимката Heart Eyes. Чакам да споделяш хубави новини. Леко избутване на работните седмици. До кога ще ходиш на работа?

# 397
  • Ловеч
Ралче, ще ходя до края на а прил- после 3 дни в болница за болничен и от май в къщи.
Моят лекар е на мнение, че трябва да почивам повече и трудовият ентусиазъм ще ми е в повече.
Бяхме на зоопарк в събота, ударихме му една дълга разходка.
Щяхме да се прибираме у дома, но мама не ме пуска- валяло, било мрачно и щяло да и е мъчно.
Моето чаве се е впечатлило от Адел и само това си пуска на таблета Laughing
Ралче, дано успееш да разпуснеш довечера.Мразя някой да се държи като задник- еле ако е жена още повече.

# 398
Четох ви 4 пъти, нищо не запомних  ooooh!.
Много уроци имам да правя. Кокос едното като се разболее, после другото.
ТОби много си хубава.
Ралче, вие сте супер.
Люби, не се предавай, действай с килограмите.

# 399
  • Ловеч
Елена, благодаря! Ама аз не се чувствам такава ooooh!
Днес поработих, бях на консултация, прибрах детето и направо легнах.
Викам да се пенсионирам още сега или да ходя ден два на работа Thinking
Ралче, чудесна си на снимката на която се усмихваш!!!!!

# 400
  • София
Стискайте ми палци и днес, моля, че пак имам да придвижвам документи и да гоня преподаватели за подписи Crazy. А вчера, с целия си акъл, си купих едни ягоди от Овча Купел и си ги носих чинно през два автобуса до вкъщи Crazy. Поне накрая, баща й и Йоето направиха плодова салата с тях, ми супер стана. То такова носене на тези ягоди, през половин София.
Тоби, ако визираш снимката на корицата ми във фейсбук, това е сестра ми. Понеже много я обичам и нали скоро ще прави сватба и съм си я сложила Heart Eyes. Ама си приличаме много с нея, та сигурно, си си помислила, че съм аз.
Тоби, право за това, че от май ще си почиваш, и аз мисля, че така е по-добре!
Хайде, хубав ден и ми стискайте палци Hug.

# 401
  • Русе
Стискаме, Рали!
Аз пък утре мисля да заведа Гергана на видеозон заради бъбреците. Миналата година излязоха едни уплътнения на каналчетата и взех направление от личната за педиатър, да видим дали има промяна.
Дами, днес кантара показа още минус кило и половина захар. Щастлива съм, имах дълъг застой. Даже влязох в дънки с един размер по-малки, но ми стягат, та ще отложа обуването за след още 1-2 свалени кила. Решила съм да си подменям бельото, че имам остра нужда. Нещо не мога да си намеря сутиен, който да ми пасва добре, но не съм и мерила много. Иначе долни части си понакупих ( секси)  Wink И такива ми ти работи.

# 402
Охххх сутиен ... ама това ми е такъв проблем ви казвам. От както са ми се появили гърдите. Направо мразя, мразя да си купувам сутиени. Мечтая за чашка б или а дори. Сега след толкова години кърмене лелелеле. Като отида в магазин пробвам поне 10 броя, за да купя евентуално 1  ooooh!.
Днес съм повече в кондиция де.
Написах урока по математика, който ми е държавен изпит. Пак съм в същия клас дето три урока вече изнасям. Дали ще стана учителка ... мисля мисля  Thinking ... не знам още. Моите ученици ако не друго, то поне ще бъдат ограмотени максимално добре.
Тоби, не се съмнявай че си хубава изобщо  Hug.
Ралче, ама верно ли това е сестра ти?! Лелелеле да се усмихваш и ти ей.
Аз купувам няколко пъти ягоди - ама те пък на нищо не приличат.
Аз пък от толкова време съм 53 кг. Не мърдам. Явно няма и да мръдна повече от това. Лошото на отслабването е появата на бръчки и линии, дето не са красиви хич. Мисля си за една хиалуронова киселина. Още се чудя.
А и имам сушилня  Crazy. Вчера мм я купил. То зимата свърши, ама на - обзаведох се. А като знам памукът как се свива от сушилня ... ама зимата ще е супер да имам че ми втръсна до гуша от сушене на дрехи..
Имам още 3 урока да направя плюс два реферата  #Crazy. и съм готова. А кога ще уча за изпит - не знам изобщо.
Децата вече ми липсват. При майка ми са добре, аз не бързам за никъде и имам време, но вечер липсата им е осезателна. Към Великден ще ги взема.

# 403
  • София
Ооо,Ели ти направо си мома.
Аз съм в тоалетната с разтройство.Събудих се от ужасна болка в корема.
Вчера и днес съм извънредно на работа.Малко се ядосах .И ми се обаждат по  никое време.Вместо два дена да си гледам сериалите.Мрън...
Вчера ходих при една диетоложка.От днес почвам.Хубавото е,че всяка седмица има мерене.Това ще е стимул да не съгрешавам..Курса е три седмици.Майка ми май ходи вече повече от месец.Има доста паднали см.
Вчера ни казаха ,че общо взето на 17 май е последния учебен ден .На 19 тържеството.
Люби ходихте ли на лекар?Рали ама със сестра ти сте като близНачки.
Какво друго да ви кажа незнам .
ААА Дони как изкара р.д?
Тоби хубава си ,ами как?!

# 404
  • София
Мерси за палците Heart Eyes. Да ви кажа, сигурно са помогнали, защото след като си събрах подписите, на два пъти, колегата беше готов да ми върне документите, ама накрая колежката, дето беше с мен /която е консултант за нашата програма, но от страна на НБУ/, го убеди, че цял след обяд съм там и че съм минала половин София, та накрая ми го прие и не ме върна Crazy. Щото ако не върне, аз нося оригинал, който няма как да коригирам на място. Накрая закъснях и Стани взе Йоето от градина и мен ме взеха от спирката.
Поне ми е разнообразие, ако не друго.
Днес с Йоето сме си сами, Стани е на Орешак. Тя иска да си правим пижамено парти. Ми ще си направим, защо не. Нямам търпение вече за другия уикенд, когато ще ходим на Охридското езеро, поне по първоначални планове.
Ели, да, сестра ми е това от снимката. Добре, ще се усмихвам повече, между другото тя, самата, това ми казва много често, да се усмихвам повече и по-често. Честита сушилня! Аз исках по едно време, но не стигнахме до нея.
Мони, неприятно е това със стомаха, оправяй се бързо. Успех при диетоложката. Ако не е тайна, ще споделиш ли, какъв режим ти е препоръчала да следваш, примерно меню.
Люби, браво! Виждаш ли, че усилията дават резултат. Дано да няма нищо при Гери на видеозона.
И аз мразя да пробвам сутиени...съответно и нарядко си купувам. В момента, доизносвам един, който вече е за смяна, ама само при мисълта, че трябва да меря и да се чудя и си карам с него. Ние много често сме си говорили със Станиславчо на тази тема /за размера на гърдите/, аз все се тръшкам, че искам по-малки, той ми казва, че по-малки от моите, не ги зачита Crazy. Мъжка му работа.

Общи условия

Активация на акаунт