ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 570
  • 563
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Видеозона беше ок, но ми препоръчаха да я заведа на невролог и психолог, заради удрянето на главата в количката/стола + неспокойният нощен сън. Записах час за 10.05 при детски психиатър и ще ни обследват. За невролози съм споделяла и преди - тук нямаме детски невролог. Педиатърката от днес каза, че по-добре да обърнем повече внимание, отколкото да не обърнем и да не оставяме нещата така. Със смесени чувства съм. Каза, че според нея Гергана има симптоми на хипер кинетично дете, каквото и да означава..

# 406
След малко съм на държавен изпит практика в час по математика.
Станах в 6. И сега място не мога да си намеря, да събера мислите си ... е не е страшно всъщност, приятно ми е, но знае ли човек.
Люби, обърнете внимание. Сигурно е по-подвижна и не може да изрази всичко, което чуства. Даниел например е страхлив и се плаши от всичко.
Варна е по-близо до вас, а Щилиянов е много свестен. Доведете я за консулт, нищо няма да стане.
Разбира се ние като родители много се вживяваме. Аз се ядосвам на моменти, защото децата са станали център на семейството, докато преди не е било така. Причините са много и няма да ги дискутирам сега, но явно така ще е - ще се въртим около децата за всяко едно нещо.
Лек ден ви желая, тук доста взе да духа и май няма да става за разходки после.

# 407
  • Русе
Успех!
Да, определено ще обмислим. За сега ще минем при психиатъра. После ще видим какво ще правим.. Тази нощ пак се стряска. Заспа в 12 и в 2 се събуди с рев. Жално ми е. Освен, че е изтощително. Това вече продължава година.

# 408
  • София
Ели успех.
И тука ужасно време.Духа и е студено.
Аз два дни бях на работа .
Сега ще чистя и ще гледам сериали.
Незнам какво др да кажа Simple Smile

# 409
  • София
Люби, успех! Принципно и аз съм на мнение, че по-добре да се види и да правите консултации сега, отколкото да минава времето така...поне ще имаш отправна точка за действие и мнение, в последствие.
Ели, успех на изпита! Ще стискам палци! Hug.
Мони, и за утре съм на работа. ще стана даже по-рано, отколкото в делничните работни дни. Но поне другия петък, ще си пусна отпуска, до обяд ще гледам Йоето, след обяд ще заминаваме за Охридското езеро с нашите приятели.
Сутринта ударихме с Йоето един спринт, защото тръгнахме пеша и аз не си прецених времето. Наистина духа неприятно. А после имат открит урок. Ще ходя да видим какво е научила.

# 410
  • Русе
Говорете ми за вятър  Simple Smile Тук е ураганен. С жълт код сме.
Ралче, приятно изкарване! Другата седмица пак ще ти пожелая.
Ние с ММ имаме годишнина на 30. 04, но май нищо няма да правим. Яд ме е, защото е кръгла и трябваше по така.. Догодина като започна работа ще празнуваме единадесетата  Simple Smile

# 411
  • София
Люби....прочети за ХАДВ Sad Щилянов във Варна може да даде някакви насоки. Виж и тази психоложка, за която ти писах. Ранна интервенция няма да навреди. Хриси е с ХАДВ. На прятелка бебето, което е на 11 месеца и то почти не спи. При тях каката е с аутизъм и тук в София му направиха програма, по която да работят превантивно. Дано не се окаже това, но...
Не съм писала за РД, защото бях в такава депресия, че само съм ревала. не че ме е напуснала де. Гого е в ужасен регрес и онзи ден за пръв път е ударил дете в детската градина Sad Ужасно нервен, неспокоен...чак ми вика в неделя - болка и сочи главата Sad

# 412
Пфууу Дониии  Hug. То лесно отстрани да раздаваш прегръдки, но ако мога с нещо да помогна... Просто дори не мога да си представя какво преживяваш...

И аз тук с депресия Sad. Уж оставих децата да си починем, но мм ми лази по нервите всячески, всячески: не ми говорИ, че слушам тв, не мога да оправям масата, не мога да нареждам миалната, не знам на коя програма да пусна пералнята, защо нямам чорапи, защо майка ти не вдига телефона .... т.н. т.н.
И тези тъпаци от шуменския ... имам още два урока да правя и нямам никакво, никакво желание, нито интерес - успяха да ме отвратят максимално и съм адски разочарована. ПОвече такива селски университетчета няма да записвам. Нищо под СУ  Naughty.
На всичкото отгоре и една 15 годишна травма на ръката ме тормози... на работа все няма кой да работи ... едва ги издържам ... /то сигурно ще ми дойде та затова така всичко ме дразни, ма те пък да се съобразяват де!/

# 413
  • Русе
Ехоо!
Днес реших да използвам, че е дъждовно и да взема урина на Гери за изследванията. Над час я държах с тъпия колектор, изнерви се, разрева се и се отказах. Това е едно от най-неприятните неща. Иначе за другото вземаме мерки - първо ще минем при психиатъра, после ще видя за невролога.
Дони, не знам и аз какво да ти кажа, дано и това да отмине..Каквото и да си помисля да напиша ми звучи тъпо. Прегръдки и от мен!
И мен ме хваща депресията. Мечтая за такива тъпотии като да седна на заведение. Или да излезем без деца. Сигурно звучи егоистично.
Карина оттатък още се мъдри на домашните. И нея я мързи да мисли, иска на готово да и се смели.

# 414
  • София
Куку, тук съм.
Завърнах се от екскурзията до Охрид. Минусът беше, че валя дъжд, а аз съм патица и не си бях взела яке, а само жилетка, защото от тук тръгнахме на слънце и аз реших, че ще е топло и там, но не познах ooooh!. Сега ми е схванат вратът, но пия витамин Ц и се надявам да не ме тръшне. Иначе, пътят е дълъг, от София до там, с почивките, които са неизбежни е около 6 часа. Но пък много ми хареса. То е в планинска местност, а и много голямо това езеро, то половин море. А аз си мислех, че едва ли не като по-голям гьол Crazy. Разходихме се с корабче до манастира Св. Наум по езерото. На връщане минахме и през Осоговски манастир, който се намира до Крива Паланка, около десетина километра преди границата. Имат хубави плескавици, големи порции, с които си отяждаш страхотно Mr. Green. И обслужването им е супер. По тази линия има доста да гоним. Собственика на хотелчето, дето се настанихме, ни правеше кафе и ни уреждаше маси за ресторантите, дето сядахме за вечеря. Уреди ни и разходката с корабчето.
Мисля, по-нататък, отново да отидем, но и с Йоето, сигурно ще й хареса. Може би ще й става лошо по завоите, но си струва да види и тя. В езерото има лебеди, сигурна съм, че много ще им се зарадва.
Люби, пиши като мина консултациите при Гери, че ще ви мисля.
Елена, какво стана с държавния изпит?
Мони, как сте?
Дони, прегръщам те! Няма да пиша друго. Само ще кажа, че поне аз съм насреща, ако искаш да споделиш нещо, ако не за друго, поне да ти олекне. Искрено стискам палци от тук насетне да има прогрес и положително развитие.
Днес съм се екипирала с боти и зимното яке. Трябва да видя за Великден как я дават прогнозата. Ако ще е такова, като днес времето, за Орешака, ще трябва пак зимните дрехи да нося.

# 415
И аз тук.
Ралче хубаво сте изкарали, снимките са супер и ти звучиш преродена.
На нас до Ракитово пътят е 6 часа, така че за мен това е нещо съвсем нормално. Иначе мразя да пътувам и само като си помисля че за Великден пак ще ходим брррр  Sick.
На държавния имам 5 ... определено не съм доволна ooooh!.... Имам да направя още само един урок /всичко друго го направих вече/ а нямам нито сили, нито желание, нито ми спори. Как ще уча после за писмения държавен не знам  Thinking.
Мони е направила група във фейса, но там имам опит с групите - усещането е съвсем различно.
Децата нали ги няма и вчера и оня ден се разбих от чистене  #Crazy. Направо се размазах и то да речеш, че съм чистила целия апартамент - не - само кухнята, банята и голямата ми тераса, където има още една печка  ooooh! ..... сега там е като чисто ново, но пък остана ощеееее.
И понеже на Цветница мразя да се редя с часове по опашки пред църквата отидох днес в обедната почивка /нали работя до катедралата и често ходя/.
Още три дни и отиваме при децата - много ми липсват. Е на моменти ми харесва уединението и това че никой нищо не иска от мен, но твърде дълго седяха там. И макар че са отлично - на двора, правят каквото си искат, майка ми и баба ми се занимават с тях - като им се обадя и им става толкова хубаво... още малко....

# 416
  • София
Рали добре сте разговаряли.Другата седмица и аз съм сама .Решихме да останат цялата седмица Моника и Фори.Няма смисъл за 3 дена да си идват.
В събота бяхме на пролетно парти.
Пребрах се в 5 часа и два дена не мога да се наспя.
Групата я направих ей така...и аз не съм писала в нея.Но нека я има.Някой път за нещо належащо.
Диетата върви супер.2 седмици не съм яла хляб,сладко,картофи и ориз.Екстра ми е .в петък се падам почивка .
Купиха на Моника рокля за завършването.Обувки има.
Час за фризьор е запазен.Мина си тази година като един миг.
Порасна си.Вече пише ,чете.
Хубав ден на всички.

# 417
  • Русе
Така е. Много бързо мина. И идват 4 месеца ваканция. Ще ми трябват розови хапчета  Wink
И аз харесах рокля за завършването и искам да запиша час за фризьор, но още нямаме дата. Класният е предложил 19.05 от 17ч или 24.05 от 11ч. А като знам и как са заети фризьорите по баловете..
Мони, ти спря ли я 90ДД?
Рали, добре сте изкарали. А 6 часа път не са много според мен. То от единия край на България до другия е повече.
Момичета, зимата дойде.  cold А ние за пръв път да запазим за юни море. Ми, здраве да е.

# 418
  • София
Люби започнах да ходя на курс за отслабване.Вече 2 седмици.
Моника пък няма кой да я гледа и я записах на занималня

# 419
  • София
Момичета, да ви пожелая Красиви, Щастливи и Весели празници:
.
Ние ще ходим на Орешака, малко не исках да пътуваме, ама може би пък там ще е по-добре, защото е спокойствие и зеленина.
Яйца не успяхме днес да боядисаме, остават за събота. Имам си боя обаче. А сега отивам да тегля пари, че ще купуваме агнешко, Стани ме е заплашил да изпълня задачата и да не забравя, че той само салата на Великден няма как да яде Mr. Green.
Иначе, за пътя, не е че е толкова много, просто пътя е със завои и има много неравности. Това може би е разликата.
На Йоето, тържеството им за завършването ще е на 26.05. Събираха по 20 лв., дала съм ги. Аааа, и не съм споделила тук- подадохме документите за 48, казаха, че ще й стигнат точките. Отчетоха, че живеем в района, че Стани е учил там и че майка ми е учител. Там се получи много комично, защото питат има ли детето роднина, може баба или дядо, който да работи в сферата на образованието и аз най-категорично казвам, Неееее, а майка ми е точно учител. Добре, че беше стани да се сети Whistling. Иначе, сградата е стара, но е ремонтирана, казах, че има купони за обяд в стола, както и че занималнята е до 18.00ч., което ме устройва идеално.
Началото на юни е записването.

Общи условия

Активация на акаунт