ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 538
  • 563
  •   1
Отговори
# 435
  • Ловеч
Резултатите са чудни! Вече мога да бременея спокойно.
Доника, в Марсилия е готино- мойто мъж е там на близо,да направиш снимки с новата джаджа дет и аз се чудех какво е туй.
Ралче , да сте живи и здрави и много да се обичате Heart Eyes
Аз съм тук и тази вечер, утре у дома.Изкривих се от лежане и май станах 100 кила от обездвижване.
Хубави почивни дни , а на Люби приятна роднинска среща.

# 436
  • Русе
Резултатите са чудни! Вече мога да бременея спокойно.
Hug Hug Hug

# 437
# 438
  • Ловеч
Благодаря, момичета Hug
Нямах лоши предчувствия, както предишният път ама си е напрежение.
Днес излизахме, след това лежане ме заболя дископатията.
Бебето явно от разходката се кротна и следобед се вкарах във филм.Ей сега най - после се размърда.
Отивам да спретна една салатка и да търся нещо интересно за гледане.

# 439
  • София

Благодаря, момичета мили, за пожеланията ви Hug. Много хубави празнични дни се получиха, за годишнината ходихме до един параклис над Банкя, оставихме една питка и бутилка вино за здраве, запалихме по свещичка, после водихме Йоето и баба Данче на заведение, пиха шоколадов коктейл и ядоха палачинка Heart Eyes. Вечерта си бяхме вкъщи, пихме по една ракия, дето си я носихме от Охрид. Вчера се събирахме с най-близките приятели в едно заведение, събрах си подаръци /едно пано за синмки, сервиз чаши за кафе, козметика от Стани- една блузка/, абе много съм щастлива Heart Eyes.
Най-вече си пожелавам здраве, за мен, за близките ми и Йоето.
Тоби, браво Hug. Радвам се от сърце Hug Heart Eyes Hug.
Мони, браво за режима, и аз почвам сериозно, че с тия празници, преяждането просто не мис е коментира.
Люби, приятна среща и от мен Hug.

# 440
  • София
Тобева радвам се че всичко е ок.Сигурно всичко ти е свито било.
Рали важното е да има хубави поводи и емоции.
Ох Моника започва последната си седмица на училище за тази учебна година.После живот 4 месеца.Вас повечето сега ще ви тресе треска за 1 клас.
Аз съм се подула цялата с едни херписи .Ужассссс.Така ме боли

# 441
  • Русе
Привет, банда!
Отмениха ни часа при психиатъра, защото правят голям ремонт, за 31.05. И не ми се обадиха, та събудих Гери насила и се разходих до там.
Вчера ми се прецака новия осеммесечен телефон. Занесох го в Техномаркет за ремонт и сега съм без личен телефон. Предупредила съм да ми звънят на служебния хората, с които контактувам най-много. Проблемът е като предходния - като падна батерията докрай и се изключи и не иска да се зарежда и съответно не мога да го включа. Само се нагрява. И сега, понеже сим картата ми е отрязана, не мога да използвам наличните резервни апарати.
Оплаках се.
Довечера с Кари сме на РД на съученика и, а утре не са на училище, защото имат патронен празник на училището. Останаха и 5 учебни дни.
А, забравих да кажа - именния ден мина повече от добре. Малката именничка не беше спала цяла нощ и цял ден и проспа първите 3 часа от гостите. Та можахме да си обърнем внимание. Те си тръгнаха към 1, така че имаха време да я видят и нея.  Crazy

# 442
  • София
Добро утро,
Аз пия второ кафе, не мога да се събудя тази сутрин нещо, втора нощ не спя добре, а и тази сутрин станахме по-рано, защото трябваше да водя Йоето на манту Tired.
Поне свършихме и тази работа и ми се махна от главата. В събота сутринта сме на отчитане на резултата, преди сватбата. За да е пълен купона.
Носих рокличката, дето ще е с нея на сватбата да й сменят копченцата, защото са тик-так и се откопчават. Та я носих да ги сменят.
Вчера ходих да се подстригвам, а днес ще си правя кичури Flutter. Чудих се, чудих, накрая реших да не боядисвам цялата коса, че моята е чуплива и гъста и ще е по-сложно, а ще си направя кичури върху моята си коса и то такива, които след това не изискват постоянно поддържане, а когато аз реша, защото ще се сливат с моята си коса. Това, с един парички, дето колегите ми дадоха за подарък, от тях, а и да не плаша хората на сватбата Whistling.
Мони, много кофти с тези херпеси. На мен не са ми излизали, но на Стани да и знам колко са гадни. Бързо да минават, имаше някакви мазила от аптеката- Ацикловир май ползваше моя човек.
Люби, съжалявам за телефона, но техника. Дано да ти го оправят. Радвам се, че сте прекарали добре празника Hug. И какво, вие юни месец на море, дано да се пооправи времето.
Като казах това, се сетих, да ви споделя, че Стани си има премия за лятото и това идва идеално, че искаме да сменяме дограмата в спалнята, за море и той иска да си купува резачка за дърва. Не знам колко ще я ползва, но е мераклия Mr. Green.
Стискайте ми палци тези дни, че имам разни служебни неща, да се наредят.
Целувки на всички Heart Eyes.

# 443
  • София
При нас мина одита.Всичко е ок.Само където съм скапана.
Нищо интересно общо взето.

# 444
Ха, сега ние имаме одит  #2gunfire.
Вчера как се притесних като дойде да засича касата ми - а знам, че всичко всичко е наред, но стрес - на.
Ще седят 2 седмици да търсят нередности  ooooh!.
Днес разбира се поредната луда ми се развика, за нещо за което НЯМАМ грам вина /една колежка записала грешна сума в спестовна книжка и станааааа страшен панаир  #Cussing out  #Cussing out/. Това в присъствието на одита .... Идеше ми да я фрасна по главата.
Не мога да реша кои са по-неприятни - адвокатите или брокерите на имоти, или докторите  Thinking.
Крайно крайно време е да сменя работата!

# 445
  • София
Ели на тебе тази работа май хич ке ти харрсва.Преди малко се пребрах от курса.Мн добре.За 1 месец -10 см от талията.Няма ми го петорния корем.
Рали мн свежо с тия кичури.
Люби ще събираш ли родата послучай завършването на Кари.Аз се чудя.
Лека нощщщщ

# 446
  • Русе

Люби ще събираш ли родата послучай завършването на Кари.Аз се чудя.

Не! А и тържеството е на 24.05, вечерта сме у свекъра на имен ден.
Днес звъннаха от Техномаркет и си взех телефона. Дано да е ок за дълго.

# 447
  • София
Преди малко писах, писах и влезе шефката и аз затворих и ми отиде поста. Та сега в малко по-сбит вариант. Направих си кичурите, стана свежо, лека промяна, без нещо драстично. Хареса ми. Утре си запазих час и за маникюр, та се надявам съвсем да не плаща хората.
В събота пътуваме, дано всичко да мине добре, и сестра ми да си има щастлив спомен от този ден. Днес й купих картичка Heart Eyes.
На Йоето мантуто, дето го правихме, според мен не дава реакция и ще е отрицателно, ще видим в събота.
Ели, разбирам те за работата, няма как да нямаш нервни ситуации, въпроса е, че като надделяват, не е добре за теб самата. Дано с одита всичко приключи благополучно.
Аз не знам на Йоето учителките, как работят, вчера, докато я взема и имах вече главоболие от пищящите деца, а те са по цял ден с тях, не знам как издържат Crazy.
Мони, браво за резултата, супер е! Много се радвам! За събирането- както си решиш...ако ти се занимава.
Люби, браво, че са оправили телефона. Дано ти служи дълго време, без повече аварии. Ние пък от вчера си имаме оптична телевизия, мъжа ми е като малко дете, няколко часа не се отдели да разучава програми и функции Mr. Green.
Тоби, как е Ивко? А ти как си?

# 448
  • Ловеч
Ралче, честита прическа!
Ивко днес вече е на градина .
Манту ще се обадя да питам кога, че нали до онзи ден пи аб.
Аз съм с херпес , устната ми е двойна.Днес имам и киселини та сестра ми ми взе таблетки.
Мързелувам и дебелея.

# 449
  • София
Божекей...с тия мантута ме подсетихте, че трябва да се въоръжа със слонски нерви и да давам обяснения на сестрата в училище защо нямат и няма да имат...и двамата. Защото днес реших да преместя Хриси в училището на Гого. Вчера пак са го били. Днес вече не си траях и ходих да се разправям. Три години полза йок, а ми се обяснява как развалял дисциплината в час и не може тия деца да са го ритали на земята - били кротки в час ?!? Попитах - а в междучасието? Аман ти и системата - тук госпожата да ме извини  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт