ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 537
  • 563
  •   1
Отговори
# 450
  • Ловеч
Дони, и аз съм в шок от системата и от сега ми е свито как ще иде на училище.
Ако има проблем го сменям хич и няма да се замисля.Проучих уж госпожите, и залагам на една не много актуална и прехвалена, така има шанс мамините дечурля с претенции да са в др класове.
Пфуу, заваля отивам да прибирам чавето...

# 451
  • София
На Моника мантуто на рамото е с гной.Утре ще я водя на лекар.Според мене не е нормално.
Ще започвам да готвя.Едни кюфтета на скара и някаква салата.

# 452
  • Ловеч
Аз измислих вечерята- пълнени чушки , но без цели чушки Mr. Green ще ги нарежа.
И без това детето не ги яде като са цели.
Наваля се и сега е едно влажно и топло, а ми се искаше той да поиграе на вън но е мокро.

# 453
  • Русе
Разписали сте се. Бравос!
Вие мантута, аз реимунизация на Тетраксим. Насрочих час за сряда и хоп - Карина пак със сополи.
Герито и тя има от 2-3 дни и днес я водих на частен педиатър, че личната нямаше часове до края на седмицата. Не е сериозно за сега, но изписа куп сиропи и спрей за носа. Единият е за безсънието де. Имам и голямо доверие. Карина като боледуваше на яслата не веднъж ни е спасявала в тежки ситуации. Но тя поотрасна и не сме ходили скоро при нея. Та ме обнадежди за Герините тръшканици и проблеми със съня. Според нея така си изживява емоциите и всичко е нормално. Ми изморих се всеки втори срещнат да ми разправя, че детето ми нещо му има. Все пак ще си отидем и при специалисти.
Аз пък готвих тиквички с ориз и домати, че нали съм на режим. Утре ще правя или постна пица или лучник с готово тесто от Лидл. Доволна съм за сега - минус 11кг съм, въреки прегрешенията. Остават ми още 13-14 дни. Дано после не започна голямото плюскане, че нали съм лакомия..
От нашия класен сме много доволни, всички с които съм разговаряла. На човека му е призвание.  Heart Eyes Много се занимава с тях. Постоянно се рови в нета и разпечатва и изрязва разни неща. Качва информация, успокоява ги ако има нещо. Пу-пу, дано така да е и занапред.

# 454
Тук.
Абе да си учител не е лесно, нито забавно, дори не е  и заплатено, ама като те погледнат онези детски очи  Heart Eyes . На мен първолаците толкова ми се радваха, големи комплименти получих от тях.
Сега само да мине държавния и ще мисля нататък какво да предприема.
Май няма да правя манту на Марти.
Дани след 4 дни на ясла е със сополи. И днес беше, а довечера чакам свеки  ooooh!. Омръзна ми от тези безотговорни родители - за да могат те да ходят на работа си пускат децата със сополи, 'остатъчна кашлица', разни "алергични прояви" #Cussing out  #2gunfire. ..... пууу и още колко години още ще е така  Tired.
Ралче супер се е получило и кичурите и маникюра.
Ние вечеряме салати с нещо друго месо обикновено, но наблюдавам че напоследък много задържам течности  Sad, чудя се какво да взема да пия. Още не са излезли череши да почна едно плодолечение пак, защото с ягоди кайсии и праскови не се прави.

# 455
  • Русе
Бе има то череши, ама по 10лв. килото. Вече 2 пъти си вземам по една шепа за 2лв. Ми писна ми от банани и ябълки, пък!
След тържеството за края на учебната година решихме да им вземем торта и да ги водим на корабче Русчук, което плава по Дунава около час - до Дунав мост и обратно. Ще е интересно преживяване за тях мислим. Решхме го почти единодушно.
Рали, весело изкарване на сватбата! Много години щастие на бъдещите младоженци!
Толкова от мен, че гледам едно катерещо се човече, с химикал в ръка.

# 456
  • София
Рали весело изкарване.То на сватба винаги е весело.
Аз нещо се събудих болна.От вчера още ме боли гърло.
Сега ми е отпаднало.
Неблагодарна професия е учителската.Децата и те много лоши станали.Ние случихме и в градината и в училище.
Оххх сега майка ми се обади.Снощи са пребили брат ми.Намерили са го в Бужурище.Просто нямам думи.Как не са го убили незнам.Цяла нощ са били в Пирогов.Откраднали са му всичко.

# 457
  • София
Мони, като те прочетох във ФБ и се сдухах съвсем...А как се е озовал в Божурище?

# 458
  • София
Ох,Дони как излъга ли са го че ще го водят някъде.На него не му трябва много.Взели са му парите.Бил е целия в кал.Най това ,което ме депресира е че неговия край ще е такъв.Иска внимание и тръгва навсякъде.Предния път за малко някакъв да го изнасили.Но този път е брутално.Незнам какво ще правим

# 459
  • София
Мамка им...

# 460
  • София
Ох, тръгнах да пиша за сватбата и прочетох поста на Мони и се сдухах тотално...Мони, нямам думи... Sad. Съжалявам много. Ей, какви изроди бродят по тази земя, значи...Не знам какво да кажа, освен, че съм тъжна и бясна, едно временно.
Мони, прегръдки Hug.
В събота, преди да пътуваме, бяхме за мантуто, оказа, се че е 8 мм при замерването и е положително, няма да се налага ваксина.
Иначе, сватбата, мина хубаво, сестра ми беше много щастлива Heart Eyes, а за мен, и красива булка, семпла, без кич и много премерена, в грим, аксесоари и цялостно излъчване. Благодаря ви за милите думи и за мен, оказа се, че човек като се погрижи и направи нещо за себе си, после се чувствам по-добре. Йоето също беше много щастлива, рокличката геройски издържа и не се откопчаваха копченцата. Накрая ни дадоха един цял ред от тортата, че се оказа, че няма кой да я яде. Аз хапнах едно парченце, но от днес мисля да не ям повече.
Събрахме се роднините, видяхме се, което също ме радва, защото иначе кога да ги видя, всички накуп. Нашите бяха закъсали на Берковица, та оставили колата в сервиз и дойдоха с такси, а на връщане, кума от сватбата, ги е докарал от Благоевград до Берковица, за да си вземат колат аи да се приберат Crazy. Но то не може, без такива изпълнения, все пак.
Много ми хареса идеята й за украса, в бледо зелено, много красиво беше, всъщност вие сте видели на снимките. Радвам се, че и картичката, която взех, е в такъв нюанс Heart Eyes.
Раличка, да си признае, през деня не беше яла, и там като седнахме пих едно уиски, и после накрая хапнах три хапки торта и на връщане в колата, ми стана лошо, ама от години не ми е ставало толкова Crazy. Голямо повръщане му ударих. Обяснявам си го по-скоро със сладкото и пътуването, отколкото с алкохола...

# 461
  • София
Привет и за днес, момичета,
Вчера Йоето имаше открит урок по плуване, после имаха награждаване, има си грамота и златен медал Heart Eyes. Много бях горда. Ама наистина се е научила да плува, бре. От моя гледна точка, дето винаги търся дъно и успявам да се задържа на повърхността на водата, колкото да не се удавя, наистина плува Mr. Green. И по гръб, и под вода. Определено мисля и занапред да продължи да се занимава. Вчера една майка ми каза, че в хотел Принцес, което е до училището й, имало басейн, така че ми идва идеално.
Вие как сте

# 462
  • Ловеч
Ралче,браво на Йоанка!
Ние от вчера сме в болница- съмнение за усложнение след скарлатината.От днес е на аб, и ми се ще да ни изпишат в четвъртък.Това ми е третото влизане в болница от март.

# 463
  • София
Чуя ли скарлатина ме побиват тръпки..Тоби бързо възстановяване.
Рали браво на Йоето.Хубаво е да можеш да плуваш.И аз не мога.
Аз днес съм почивка и съм с една приятелка на вънка.Нито ми се чисти,нито ми се готви.Нищо.
Надявам се Довечера да има за какво да се похваля.Чакам нещо да стане....
Ако пиеме Довечера уиски значи нещата са станали  Simple Smile
Иначе за брат ми ...Сега уж е ок.Има болки.
Моника днеска и е последния учебен ден.
Така не ми се ходи на работа....

# 464
  • Русе
Здравейте, момичета!
Рали, честито на Йоанка и браво за упоритостта!
Мони, пожелавам ти да стане както искаш и да пиете уиски  Wink
Тоби, много ти се събра.. Дано ви изпишат!  Praynig
И на Кари и беше последен учебен ден. На 19.05 имат присъствен ден от 9 до 10,но мисля да я освободя по семейни причини, че няма как да я водя. Гергана снощи заспа в 1 и се буди 3 пъти до 4 часа. И трите сме сополиви, а утре имаме час за ваксина  Sad
В петък сме канени на Рд на момиченце от градината, но само ще я водя и взема, че няма кой да гледа Гери. Мм ще ходи в София на мач на Стоичков. И той много ме дразни.. Само ме упреква. Изобщо второто майчинство не ми се отразява добре. От голямо значение са децата (дали са спокойни), партньорът (дали е подкрепящ) и дали има помощ от баби и т.н. Сори за лиричното отклонение, но ми е сдухано..

Общи условия

Активация на акаунт