Ако има проблем го сменям хич и няма да се замисля.Проучих уж госпожите, и залагам на една не много актуална и прехвалена, така има шанс мамините дечурля с претенции да са в др класове.
Пфуу, заваля отивам да прибирам чавето...
Много се занимава с тях. Постоянно се рови в нета и разпечатва и изрязва разни неща. Качва информация, успокоява ги ако има нещо. Пу-пу, дано така да е и занапред.
. На мен първолаците толкова ми се радваха, големи комплименти получих от тях.
. Омръзна ми от тези безотговорни родители - за да могат те да ходят на работа си пускат децата със сополи, 'остатъчна кашлица', разни "алергични прояви"
. ..... пууу и още колко години още ще е така
.
, чудя се какво да взема да пия. Още не са излезли череши да почна едно плодолечение пак, защото с ягоди кайсии и праскови не се прави.
. Съжалявам много. Ей, какви изроди бродят по тази земя, значи...Не знам какво да кажа, освен, че съм тъжна и бясна, едно временно.
.
, а за мен, и красива булка, семпла, без кич и много премерена, в грим, аксесоари и цялостно излъчване. Благодаря ви за милите думи и за мен, оказа се, че човек като се погрижи и направи нещо за себе си, после се чувствам по-добре. Йоето също беше много щастлива, рокличката геройски издържа и не се откопчаваха копченцата. Накрая ни дадоха един цял ред от тортата, че се оказа, че няма кой да я яде. Аз хапнах едно парченце, но от днес мисля да не ям повече.
. Но то не може, без такива изпълнения, все пак.
.
. Голямо повръщане му ударих. Обяснявам си го по-скоро със сладкото и пътуването, отколкото с алкохола...
. Много бях горда. Ама наистина се е научила да плува, бре. От моя гледна точка, дето винаги търся дъно и успявам да се задържа на повърхността на водата, колкото да не се удавя, наистина плува