Люби гуш.Имаш нужда от релакс.Оставяй Гери на мъжа ти и релаксирай дори и 2 часа
Не пихме уиски.До петък ще се разбере.
Нещо
Това е сериозна крачка, която следва много добре да се обмисли. Много важен фактор е партньорът, както и физическото, психическото и не на последно място - финансово състояние на двойката. Децата са богатство и носят както огромна радост, така и доста грижи.
На внука и това помогнало. Ядосах се и излязох навън преди да и сипя.
Живеем в ненормален, агресивен свят, където пребиват инвалиди и възрастни хора за дребни суми или вещи, където се засичат с коли и чупят зъби..
. И от там, с автобуса и в ИСУЛ, на спешен УНГ. Не искам да ви казвам как се чувствах, докато чакахме
. В крайна сметка, се оказа рана на предната стена на ушния канал и от там кървенето, не е спукано тъпанчето, което е по-малкия дявол. Биха й тетанус, лепиха й брадичката и ни изпратиха на рентген, защото се оказа, че не може да си отвори челюстта докрай и лекаря изрази съмнение за фактура
. От там ни изпратиха във ВМА на 11 етаж, където има дежурен лицево-челюстен. Видяха я и там, и сутринта ходихме пак за някакви специални снимки, в крайна сметка, няма фрактура у счупено, само оток. В понеделник, ни искат на проверка. Изписаха и АБ.
. Ралче, явно не си претръпнала. Не че се свиква, но с моите вече нищо не може да ме изненада. А каза ли поне как се е случило?
. Държавата е абдикирала от всякаква грижа и закрила на лица, които не могат да се грижат за себе си. Какви случаи виждам всеки ден....
. По-добре е, да. В понеделник ходихме на контролен за челюстта, а вчера при УНГ. Раната зараства, отокът между ухото и костта е спаднал и вече има пълен диапазон на отваряне на устата. Допива си АБ и това е. Радвам се, че успяхме да минем с най-малките възможни последствия. Вчера като отишла на градината и всички дружно я прегръщали, начело с директорката. Каза, че много й се радвали, че си ходи пак и че няма да отсъства повече.
. Ще показвам после снимки.
. Вече ще са второкласници, ей. Прекрасни са на снимките
.
.
и май до др септември няма да я изпишем....
, много беше вълнуващо. Подариха им от градината по една твърда папка с всички материали, по които са работили през годината и албум със снимките на всяко дете, Йоето я няма само на общата снимка, защото тогава отсъстваше, зараид падането. След раздаването, ходихме в една пицария, децата вилняха до 10.30ч. Накрая Йоето едва гледаше, добре че баща й дойде да ни прибере с колата
. Може би съм издърпала нещо, знам ли и аз...Много неприятно усещане.
. Сега ходи в частна занималня
. Ще видим за колко време. 15 лв на ден, ноооо край с многочасовите пътувания по Аспаруховия мост до Звездица. Сега ще мисля лятото какви комбинации да правим.
. Нищо не чух от попа. После едва намерихме къде да пием кафе с кръстниците, а вечерта те дойдоха у нас. Бяхме само ние и те. Всичко мина точно както си го представях, за което съм много доволна.