ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 535
  • 563
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Значи Люби точно от това ме е страх при второ раждане.И от хиляди други неща се....
Люби гуш.Имаш нужда от релакс.Оставяй Гери на мъжа ти и релаксирай дори и 2 часа

Не пихме уиски.До петък ще се разбере.
Нещо

# 466
  • Русе
Не исках да прозвучи така  Simple Smile Това е сериозна крачка, която следва много добре да се обмисли. Много важен фактор е партньорът, както и физическото, психическото и не на последно място - финансово състояние на двойката. Децата са богатство и носят както огромна радост, така и доста грижи.
Тъй, стига съм философствала.
Днес поставихме най-накрая ваксината на Карина. Тя почти няма хрема, личната я прегледа и постави ваксината. Порастнала е много - 138 см, 35 кг. След месец каза да я водя на манту. В училище им правиха, но само на 2008-ми набор. Получи и медал за храброст.  Laughing Една баба ме ядоса в чакалнята. Като видя Гери как удря глава в количката ме посъветва да и събуя гащите и як пердах.  Sick На внука и това помогнало. Ядосах се и излязох навън преди да и сипя.
Хайде, Мони, ще стискаме палци и в петък. Много съжалявам за случката с брат ти. Дано е добре вече.  Hug Живеем в ненормален, агресивен свят, където пребиват инвалиди и възрастни хора за дребни суми или вещи, където се засичат с коли и чупят зъби..

# 467
  • София
Да ви кажа моята какви ми ги спретна Йоанка. Вчера ми звънят от градината, да отида я я взема, че паднала и се ударила лошо. Отивам аз, Йоето в шок, с огромна рана на брадичката и от лявото й ухо тече бистра, ясна кръв Crazy. И от там, с автобуса и в ИСУЛ, на спешен УНГ. Не искам да ви казвам как се чувствах, докато чакахме Tired. В крайна сметка, се оказа рана на предната стена на ушния канал и от там кървенето, не е спукано тъпанчето, което е по-малкия дявол. Биха й тетанус, лепиха й брадичката и ни изпратиха на рентген, защото се оказа, че не може да си отвори челюстта докрай и лекаря изрази съмнение за фактура ooooh!. От там ни изпратиха във ВМА на 11 етаж, където има дежурен лицево-челюстен. Видяха я и там, и сутринта ходихме пак за някакви специални снимки, в крайна сметка, няма фрактура у счупено, само оток. В понеделник, ни искат на проверка. Изписаха и АБ.
Просто за тези няколко часа, имам чувството, че ми скъси живота това дете. И пак, благодаря на съдбата, че е по-малкия дявол...
После ще ви чета за другите неща.

# 468
Лелеле, като видях снимката на Йоанна веднага ми стана ясно какво става  ooooh!. Ралче, явно не си претръпнала. Не че се свиква, но с моите вече нищо не може да ме изненада. А каза ли поне как се е случило?
Мони, много съжалявам за брат ти  Hug. Държавата е абдикирала от всякаква грижа и закрила на лица, които не могат да се грижат за себе си. Какви случаи виждам всеки ден....
Люби, мога да ти съчуствам силно. Колкото до разните хора - нещо невиждано е! Агресивни и агресивни, вечно някой се бута, не спазва лично пространство.... И какви са тези съвети за бой?!?!?! Първо - няма изобщо какво да те съветва, нито да те гледа /в чужбина може и да осъдиш някой, че те гледа/, после - това с боя лелелелеле. Ей това набито дете след време ще набие някой друг.
Днес една лелка си закрива сметката и почва да ми кряка как щяла да удостовери закриването, нейният син й казал нещо си ... просто я попитах защо не ме помоли за копие на бележката - тя зяпна, дори не беше помислила първо да помоли ....
Свеки тук е цяла седмица заради редовните сополи ... е в резултат ми се възобнови невродермита и сега пак почвам разни мазила от скъпи по-скъпи.
Тоби ужасна серия с болниците Hug

# 469
  • София
Рали как е Йоето?
Люби защо не виждам снимки от вашето завършване?
Аз да ви кажа най накрая Фори започва нова работа.
Не е кой знае какво.Но от три години търси и все не става.Сега малко ще живне .Аз оправям багаж и ще пътуваме за Орешак.Ще оставим Моника там.Няма кой да я гледа.После заминава на лагер .След това на занималня.Иначе в работата само ядове.Ама седа заради пусти му пари.Такава заплата на др място няма да взимам

# 470
  • Русе

Люби защо не виждам снимки от вашето завършване?

Защото тържеството ни е на 24.05  Laughing
Хубаво е, че мъж ти е започнал работа.
Елена, сподели, моля те с какво си мажеш дерматита. Аз за сега ползвам Биодерма, ама май вече не ми действа много. Имам около носа и понякога малко на челото.
Рали, надявам се, че Йоето е по-добре. Доста ви е изплашила.
И честит празник на именниците днес! Весел ви празник!

# 471
  • София
Привет!
Благодаря за загрижеността за Йоето Hug. По-добре е, да. В понеделник ходихме на контролен за челюстта, а вчера при УНГ. Раната зараства, отокът между ухото и костта е спаднал и вече има пълен диапазон на отваряне на устата. Допива си АБ и това е. Радвам се, че успяхме да минем с най-малките възможни последствия. Вчера като отишла на градината и всички дружно я прегръщали, начело с директорката. Каза, че много й се радвали, че си ходи пак и че няма да отсъства повече.
Утре им е тържеството за завършването на ДГ. Много се вълнувам, май повече и от нея Heart Eyes. Ще показвам после снимки.
Честито завършване на първи клас и на Кари и на Мони bouquet. Вече ще са второкласници, ей. Прекрасни са на снимките Hug.
Мони, браво на мъжа ти за работата. И той ще се чувства по-добре така, а и ти. Hug.
И да помоля да ми стискате палци, служебно, че ще имам нужда.

# 472
  • София
Рали браво ама друг път.
днеска така минвдигна нервите,че го направих на две стотинки.Толко да е ....и аз незнам как да кажа.Чудел се да продължава ли с тази работа и т.н.Откачих.
Моника е на Орешак ине такава скука.Всеки ден реве ,че иска при нас Съсипа се.Не може без нас и това е .
Но нямаше кой да я гледа
Люби страхотни сте с Кари.И ти си мн отслабнала

# 473
  • Русе
Благодаря!
Днес ми е последния плодов. Какво ще правя от утре, не знам. Свалила съм точно колкото една Гергана от мен - 12кг.  Laughing Дано да не започна пак по старому. Уж съм мотивирана.
Решила съм да махам червеното и пак да направя цвят мока. Днес питах в 2 салона - казаха ми е.ати цифрите - 180лв. с обезцветяване и 80 без. Ама без обезцветяване само за тъмно кестенява. Аз мисля, че тъмно кестенява ще се докарам и в домашни условия. Ама русо ми се искаше..Кой ме би по главата да се правя червена..Ама пусто разнообразие.  Mr. Green

# 474
  • София
Люби какви са тия 180 лв???? Сложи едни кичури върху червеното.Много е яко.
Аз сега пък съм на вълна червено.
Моника вчера замина на зелено.Толкова са сладки.
После започва занималнята.
Така съм ядосана на моя мъж,че ми идва директно да го изпратя от където е дошъл.
Толкова време търси работа,сега хиляди кусури.Лигльо

# 475
  • Ловеч
леле темата е от септември ooooh! и май до др септември няма да я изпишем....
Люби,и аз мисля че това са много пари.
Мони ,дано тм се задържи на работа-нормално е да мрънка-три години са много и не е свикнал.
Ще водя Ивко на контролен преглед,за бележка че утре е последен ден в градината .Тържеството също ще е утре,не съм измислила с какво ще е облечен че ще е топло.Цветя за госпожите трябва да купим ,а на мен не ми се иска да излизам в тази жега ,защото съм сополива и от топлото носът ми не спира да тече.
Отделно от това ми трябват по-летни дрехи, а с таз фигура в нищо не се одобрявам и не ми се пазаруват дрехи тип палатка.
На ММ корабът е в ремонт за 4-5 дни и го пратиха на друг ,да замества .С този круиз нещата не вървят добре ,но да е здрав .

# 476
  • Русе
Имате ли Waikiki? Там има добри попадения за бременни. Лятото ми е най-хубаво с рокля с презрамки.  Peace
Аз да помрънкам - Гергана вече и през деня трудно заспива. Съвсем не мога да свърша нищо..У нас е кочина. Събират се по 5-6 часа сън на денонощие. И то не наведнъж. Утре сме при психиатъра, дано са си направили ремонта и да не ни върнат.
Карина я мързи много. Има 10 книги за четене за ваканцията. И все скучно и било..
След две седмици сме на море. Дано вече не се захлажда.

# 477
  • София
Важното е, че все още пишем в темата, иначе ще ни я заключат, за което ви благодаря, защото тук си е друго.
Мина на Йоето в петък тържеството, има си удостоверение Heart Eyes, много беше вълнуващо. Подариха им от градината по една твърда папка с всички материали, по които са работили през годината и албум със снимките на всяко дете, Йоето я няма само на общата снимка, защото тогава отсъстваше, зараид падането. След раздаването, ходихме в една пицария, децата вилняха до 10.30ч. Накрая Йоето едва гледаше, добре че баща й дойде да ни прибере с колата Mr. Green.
В събота бях на работа, а вчера спах до 10ч. сутринта, явно от умората. нещо ме боли кръста от лявата страна много, мислех е, че защото ще ми идва, но явно не е само от това Tired. Може би съм издърпала нещо, знам ли и аз...Много неприятно усещане.
Ще идват да взимат размери в спалнята, ще сменяме дограмата.
Покрай нас това.
Люби, ще чакам после да кажеш как е минало при психиатъра. Наистина много добре изглеждаш, браво за резултата.
Тоби, и аз като Люби, рокли с презрамки и туники, за този период. 
Мони, как е лагера на малкото Мони?

# 478
Само набързо, че уж уча за държавен.
Засега сме ок. Дани ходи на ясла и реве всяка сутрин като за първи път сякаш, нооо. ПРИЕХА го в градината, която беше първо желание!!!! Направо съм в шок, но го очаквах. Има резерви там, защото е център, но пък има други градини, където капацитета изобщо не е запълнен.
Марти приключи с градината!!! УРААА!!!! И той Е ПРИЕТ в училището до нас. Една идея по-малко "елитно" от другите в центъра  Crazy. Сега ходи в частна занималня  #Crazy. Ще видим за колко време. 15 лв на ден, ноооо край с многочасовите пътувания по Аспаруховия мост до Звездица. Сега ще мисля лятото какви комбинации да правим.
И най-важното - на 24.05 ги кръстихме и двамата. Даниел не спря да реве през цялото време  ooooh!. Нищо не чух от попа. После едва намерихме къде да пием кафе с кръстниците, а вечерта те дойдоха у нас. Бяхме само ние и те. Всичко мина точно както си го представях, за което съм много доволна.
Момичета съвсеееем оредяхме, но няма да се предадем - тук сме. Който се сети за нас да влезе и да види, че още ни има.

# 479
  • София
На мене грам не ми пречи,че сме оредели.Чувствам ви по близки от приятелки.Споделям всичко тук.Хубаво ще е да се видим.Но всички сме мн далече.

Общи условия

Активация на акаунт